Neko mi se mota oko biljke

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
06.01.2015
15
25
13
Pozdrav svima.Molim za neki savet.Meni se neko mota i ostavi pismo da sam uslikan i trazi pare da me nebi prijavio.Da uberem nezrelo? Stavim mini kameru da vidim ko je to? Vidim u blizini da neko krade drva,sigurno su oni i zele da me uplase da im neuberem svoj trud od 5 meseci.
 

Melissa Officinalis

Aktivan Član
21.06.2018
178
451
63
35
brate koji strah koje sta, ako je prica istinita vrecu za spavanje konzervi vode ustekaj se u grmlje i cekaj. poneses palicu ili stanglu i slomis mu par kostiju pa drugi put nece. a ja koliko sam lud, ja bi ih mozda i iskopao sa velikim busenjem i presadio al te ucenjivace bih svakako izlomio
 
06.01.2015
15
25
13
Dve domaje od 2 m,odabrane od najboljih prosle godine.Ustekane su pa nisu bas pune al masne i lepo mirisu vec.Za 2_3 nedelje vec bi trebale biti za branje jer su revegetirane pa stizu malo ranije.Malo mi opasno da im nesto uradim ako slucajno znaju ko sam mogu da se svete.Kazu da sam uslikan pa jos vecu paranoju mi to pravi.Kamere su jeftine..Izgleda da ce biti kopanja,koren u dzakove i negde na sigurno.Ako prijave na osnovu slike,stacu neka me razapinju.Kao daj 300 e a jos nek mi poberu na kraju.Joj da ne moze covek ni u divljini da uziva na miru..Hvala vam na savetima oglavnom.
 

Jojoman

Banned
Banovan
08.02.2011
2.276
11.277
358
Pozdrav, ja bi njima ostavio poruku da su suučesnici u kriminalnoj radnji. Nisu pozvali policiju.:).
:thumb:
Da si uslikan i da su ozbiljni, ostavili bi ti sliku kao dokaz ili bi je dobio na mob..
Saučesnik je SVATKO tko je znao za neko kazneno djelo, a nije ga prijavio! Čak bi za ucjenu on mogao veću kaznu od tebe popušit ako do najgoreg dođe! Mislim šta, pa ti samo imas biljku kao desetke tisuća ljudi:)
Al evo malo dumam i ne vidim kako ce ovo na dobro izaći.. Ili ce ostat ova situacija ili ces platit(nadam se da nisi lud), ili odore ili ce ti on skinut biljku.. Jedino sta mi pada na pamet je da ti instaluras kameru, ostavis njemu pismo s slikom kako je uslikan i snimljen, te da ces ako se opet pojavi na siteu ili nesto dogodi, ti te slike prijaviti, pa kad vidi sliku sebe kod biljke i saznanje da je sastavio pismo ucjene.. Mora bit službeno lud da išta napravi osim se dobro zamisli i okrene.. Eto ti ideja pa ako ti se da.. Ja bi ga saceko sigurno pa da je nezz sta.. Fino bi mu objasnio kako to nije ljepo::poguzi:::rasta::zvizd::rasta:
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
brate koji strah koje sta, ako je prica istinita vrecu za spavanje konzervi vode ustekaj se u grmlje i cekaj. poneses palicu ili stanglu i slomis mu par kostiju pa drugi put nece. a ja koliko sam lud, ja bi ih mozda i iskopao sa velikim busenjem i presadio al te ucenjivace bih svakako izlomio
Ovo ti odradi, nije ovo bez pameti... I ja bi ovo isto, docek'o bi ga sa palicom jedan kroz jedan.
Nije lose vrijeme, instaliraj kamp i docekaj ucjenjivaca sa ljubaznom palijom od dva metra, i izmjeri mu kičmeni stub.
 

Vanzemljak27

bzzzzzz
09.06.2017
373
2.131
143
Ili jednostavno popričaš s čovjekom :)
Dao ti je šansu, znaci da nije neki krkan, ima nade.
Fino se dogovorite da kad obereš zrelu biljku da ce dobiti nešta dobrih cvjetova.
Sretan on, sretan ti :)

Sve se može riješiti... :cool:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: karci5

lemonjuice

Sun chaser
16.06.2017
305
2.053
143
98
idemo nekom logikom, da je netko u blizini sajta valjda bi ga vidio da te slika. sigurno nije kupio neku kameru i instalirao tamo negdje da te snima,taj sliku nema!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: karci5 and Badi
06.01.2015
15
25
13
Hvala vam dobri ljudi.Da imam ovakvu ekipu gde bi mi kraj bio.
Video sam ja neke tragove ranije i nedaleko poseceno drvece.Onda vise puta ugazena trava malo.Sve sam video al mislio sam da divljac neka.Bez nekok obezbedjenja vise ne sadim.Najlon za pecanje,eksere na ulaz i oko biljke ako posumnjam odmah napustam mesto.
U najgorem slucaju moze biti lovac ili cuvar sume.Da su ozbiljni ostavili bi sliku dobro kazete.Al nebi da rizikujem da me slika kako berem ako stvarno slikaju.Onda sam obrao bostan.Ima kamerica za 20 e.
Sobzirom da imam jednu manju biljku na drugoj lokaciji ove bi ostavio tako.Dugorocno je sigurnije napustiti mesto ako nesto posumnjamo.Ko zna ko to moze biti.Pismo ostavio gde bilo pa nece znati dali sam procitao.Da zaratim sa nekim za dve biljke,van zakona jos, isto mi nije bezbedno pogotovo za porodicu.Tu vec zalazim u kriminal,naoruzanje...
Jedino sto sam ispao magarac pa mi dodje sa macetom da iskrcim i niko nece imati.