Nervoza

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

JaSamZa

Aktivan Član
29.12.2006
202
7
0
40
psihonaut.org
Evo hebote nervozan sam zadnjih dana i ne znam kako se nosit s tom nervozom. Prokletstvo. Imam dosta nekih poslova i obaveza koje trebam napravit, a čim se probudim samo sam nervozan i to je to. Toliko me više to gnjavi da zadnja tri dana ništa nisam uspija napravit, a imam brdo toga, i sad jednostavno ludim. Ne znam što mi stvara tu nervozu, ne znam kako je se riješit. Ako tko ima dobrih prijedloga molio bih da napiše, jer ne mogu više ovako. Čak mi je došlo da pušim, ali ne smijem to, jer će bit samo još gore.
 

bongash

Vutra Veteran
11.12.2006
1.211
78
0
46
www.vutra.org
To i je najteže ... pronaći uzrok nervoze.

Nije to ništa čudno, svakog valjda izreda par nervoznih dana. U tom slučaju isključujem mobitel, sjedam u auto i pravac priroda. Sjednem uz more u neku pustu valu, zapalim jednog i dobro razmislim o svemu.
 

Vuk_samotnjaK

nobody's puppet
22.07.2006
498
127
63
Fiji
Nemoj se grčevito boriti protiv nervoze, jer ako to činiš - daješ joj još veću moć. Pomiri se s tim da si nervozan tj. da su se neke negativnosti u tebi nagomilale, ali ne i sa činjenicom da trebaš ostati na tome. Negativnosti se možemo riješiti samo uz pomoć pozitivnih stavova i pozitivnih postupaka!
Samo ako se na taj način suočiš sa nervozom i ako joj "kažeš" - "prihvaćam te", možeš otkriti njezin stvarni uzrok, te zatim u kombinaciji 50-50(razum-osjećaji) donijeti ispravne zaključke i odluke da ti se slično više ne ponovi. Sretno!
 

JaSamZa

Aktivan Član
29.12.2006
202
7
0
40
psihonaut.org
Hepi, odličan ti je avatar :)
ma neam pojma do čega je- mislio sam da netko mozda ima neke posebne metode, vjezbe i sranja za to. no nema toga. stas. opet se trebam preispitivat od cega sam neurozan.. ah.. pomalo..
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
bio sam već u toj koži i nažalost nemaš izlaza osim da si napraviš jaaaako dobar raspored, naoružaš strpljivosti i pratiš raspored sve do zadnjeg koraka i pri tom pjevaš od leny kravitza it aint over until its over:)
 

RedSh

Vutra Veteran
21.08.2006
821
141
63
45
nema ljeka, nema metode...sve je na tebi i ti to znas ;) a ja bi ti rado nekako pomogla al jbg svi imamo neke svoje musice.

inace sam vrlo miran tip osobe i vrlo rijetko nervozna. ako i postanem nervozna to je radi pritiska. zelim reci da kad me netko tlaci, sili ili ja moram hrpu nekih debilana obaviti u roku onda poludim. rokovi, obaveze koje nikome nisu bitne ali ipak ih moram ispuniti ja poludim....ali ja sam ja i ja se smirim vrlo brzo. tako da vise nemam problema sa nervozom. biti nervozna po par dana je za mene apstraktni pojam. sada barem. znala sam biti nervozna prije, u mojoj bljak vezi...al to znam zasto sam bila nervozna...uvijek znam.
ako ne znas, organiziraj se, uvedi neki red i drz se toga. poslozi si te kockice...:bis: