Nesto nije u redu..

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
23.10.2011
23
1
0
33
Pozdrav ljudi , nesto joj se desava ne znam sta. Mozda nedovoljno Azota ili previse vode, mozda se malo ispekla od HPSovke.
Naime, bila je sve ok dok je nisam presadio , takodje sam isprao koren malo sa vodom (jel moze biti da sam ga ostetio ? Ili zemlja koja je bila na korenu je bila prilicno natopljena vodom,i tako sam presadio.) Listovi su se prvo bili povili na dole , i poceli zuteti. Vent koji se vidi u sredini koji ima cev prikacen na sebe, to sam sproveo od spolja da vucem vazduh zbog azota. Nakon sto sam stavio taj vent da vuce svez vazduh, ovo je 2 dan i listovi su se uzdigli. Takodje pre nego sto sam stavio to nije ni rasla , sredina biljke, ti mali listovi su se skroz iskrivili i uvili a sada su se uzdigli takodje.

Zalivao sam sa destilovanom vodom iz klime, a i cesmovacom-stojala je jedan dan prvo. I stavio sam 3mL hidrogen peroksida na litar vode - mozda malko vise.

Znate sta je problem?
Evo slika.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
 

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.816
1.805
188
Ajde da opet ponovim.... Odstajala voda ne valja ako ne korigiras ph, a toj tvojoj cesmovaci je ph sigurno bio daleko iznad dopustivog...
A sto se tice zalijevanja destiliranom vodom, moje je misljenje da je to jedna od najvecih zabluda ikad! Jer destilirana voda ne sadrzi minerale jer je destilirana.... Imat ces problema s mikroelementima ako nastavis s destiliranom vodom zalijevati. Ako zalijevas destiliranom vodom MORAS nadopunjavati mikroelementima sto je bezeveze dodatan posao! Korigiraj ph i prestani s destiliranom vodom, bit ce im bolje.
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
648
138
35
opet ti sa otvaranjem tema.. zapamtio sam te i prošli put, :eek:hno:
kao neznaš da se to pita u određenu temu... a zašto... i sad ja ispadam nekorektan, e pa nisam, da znaš....
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Captain Deadpool
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.