Neven krema

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
31.03.2011
0
59
0
54
:)Neven krema se pravi veoma lako sa svinjskom mascu i stari je recept koji nasi stari koriste na balkanu.U obliznjoj mesari kupite kilo svinjske masti , sto cistije i belje boje.Mast zagrejete u posudi za kuvanje do maksimuma ali ne da vri.Neven biljke se koriste sto svezije iz baste, najbolje ujutro posle rose.Od biljke se koristi sve sem korena , njega odstraniti i baciti.Neven dobro iseci makazama , ne previse sitno , i baciti 4 pune sake (muske) u vrelu mast.To ce da vri i priska (oprezno) ! Zatim pustiti da kuva 5 minuta.E sad, u toku tih pet minuta kuvanja uzeti dve sake svezeg lisca marihuane (iseckanog) i jedno dva ovelika heda.Isto tako iseckanu ganju ubaciti u vrelu mast.Posle toga ostaviti da stoji 24h.Znaci sutradan zagrejati opet do maksimuma i procediti kroz cediljku u tegle , teglice , posudice :) Odloziti u frizider i drzati u njemu.Ostata od cedjenja , biljke nevena i marihuane koristiti kao melem ... Ali tako sveze, posle imate ostatke u svakoj tegli secovace se dole malo nevena i marihuane.To takodje mozete stavljati kao melem obloge.Da neduzim sad kako ova krema moze sve da pomogne coveku ja samo sto je nisam jeo :) he he lechi od suljeva pa chak je odlicna i za lice.Nije sala , stavlja se i na zive rane bez bojazni.Pomogao sam licno mnogim ljudima sa ovm kremom ali oni znaju za neven u kremi ali za ganju NE!ZATO VI ZNATE :)Evo fotkao sam vam jutros mobilnim moju teglu kreme koju koristim:

Moram da kazem da mobilan malo laze i krema je zelenija u prirodi , nekad bude tamnija a nekad svetlija.Poz pr. i dr.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: perikle and weedoye

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
3.186
21.087
1.098
35
คภ๔г๏๓є๔ค
veri najs ja radim kremu inace od nevena i par tajnih sastojaka i mogu potvrdit da je jako dobra ali i da cu probat svetu nam biljku ubacit unutra ..
 
31.03.2011
0
59
0
54
da, sveta biljka toj kremi samo prosiruje spektar delovanja i daje blago sedativno dejstvo...inache ljudi dodaju svakojakih jos biljaka ali uglavnom radi arome, da ne smeki svinjska mast ali joj marihuana da aromu posebno ako se ubace svezi i mirisni hedovi ;)
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
IzvrsTno :thumb:

NEgo daj reci, ti se vjerojatno kužiš u to... ja sam čitao da korjen od gaveza dosta pomaže za regeneraciju kože, znaš li ponešto o tome?
 
31.03.2011
0
59
0
54
Tarki je napisao(la):
IzvrsTno :thumb:

NEgo daj reci, ti se vjerojatno kužiš u to... ja sam čitao da korjen od gaveza dosta pomaže za regeneraciju kože, znaš li ponešto o tome?

vidi ovo: http://gavez.wordpress.com/category/moc-gaveza/ "born_to_be_green da li je dobra za pristeve?"sigurno nemoze da skodi ;) vredi probati...krema nema nezeljeno dejstvo i rekoh kod nas se koristi jako dugo tako da ja nisam izmislo toplu vodu :) samo mi je palo napamet da ubacim svezu ganju u kolicini koju spomenuh gore ;0