Nezaboravna pušenja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
24.10.2018
7
13
3
24
Evo otvorio sam ovu temu da ispricate najludje dane kada ste se napusili(kada ste pretjerali) i koja sranja se radili(ak ste ih opce radili)
 
24.10.2018
7
13
3
24
Bilo je te prije 1 godinu.Bio sam glup i odlucim ja smotat 2 blanta(pravio se frajer da ja to mogu s frendom rjesit).Odemo nas dvojica u art park i krenemo.Nakon pola blanta obojica unistena al me fraer nagovara da ne stajemo da ne budem ***** neg da nastavimo.Rjesimo mi taj blant ka me fraer nagovori da odma rjesimo drugi(u svakom je bilo cca 2.5-3 g).Rjesimo mi i taj blant a ja majmun nisam uzeo pare a gladan i zedan ko vuk.Posto nisam jeo cijeli dan pocnem se ja osjecat lose i idiot zaspem na sred gornjeg grada na adventu na klupi di je kip Matoša.Probudim se nakon 2 sata bez trenirke koju sam pored sebe stavio a kupio je prije par dana te sam skroz sprejom bio isaran.

Sljedeci dan idem u bus kad vidim fraera sa istom trenirkom koja je meni nestala.Pitam ga gdje je naso trenirku on mi kaze na gornjem gradu.Ja ga primim uzmem trenirku izbacam ga i odem doma.Kad nakon 5 dana ispred skole u parkicu njih 15 dode sa marama i pendrecima i po ***** dobijem al sam imo srece pa su neki klinci sve vidjeli pa su brzo zvali policiju pa je sve proslo u redu.
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
Ufff...moje najneugodnije iskustvo je bilo kada sam zapalio negdje 3. ili 4. put u životu... bilo je nas 5 u krugu na samo jednog topa...poslije me toliko psiha oprala, da sam mislio da sam gotov...samo sam ostao sjediti i buljio u jednu točku na zidu dok mi se oči nisu same zatvorile a ja zaspao tako sjedeći:D...toliko sam se bio uplašio da sam mislio gotov sam...tada sam rekao da više nikad...ali otom potom:joint2::razvaljen:::D
kada je kolega već gore spomenuo bluntove...jednom prilikom, nakon njih par komada mi je utrnuo dio jezika na par sati i isto se :poop: ko grlica:D
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
Nisam mislio da si ti otvorio vise tema sa slicnim sadrzajem, vec da ima takvih tema po forumu, ali, ne brigaj, kao sto napisah, naslov je originalan, mnogo mi se zdopada i jedva cekam sta ce napisati nase forumske dame na tu temu :lol:

Nemoj se ljutis, malo me osljakalo :)
 

1310

Aktivan Član
Banovan
14.04.2014
3.800
15.242
398
'80 i neka proslo stoljece, ljeto, pao razred pa trpim sankcije, nema para, nema ljtovanja, tuga i cemer. Bauljam po kvartu s frendom, isto pod sankcijama, ideja nikakvih, dimili bi al se nema a kako stvari stoje nece ni biti. Dobaulja i Sandra odnekud, malo se raspolozenje popravilo , kukamo u troje, situacija jre stvarno beznadezna po pitanju dima. Skupimo sitnis za kavu platit i odem do sanka, crno drvo slabo svijetlo, konobar cita novine sa strane. Par rijeci s njim kad ugledam kockicu smedju na sanku, ma nemre biti a opet, hebote je, pis hasisa 1x1 mozda i veca! Njegovo nije, sjedi 2 m dalje, zive duse nema, na dohvat ruke mi je, akcija! Tip ne reagira, nisam jos 100% siguran, necu ju mirisat al sa svakom sekundom sve sam sigurniji, to je to, dar s neba djeci cvijeca!
Dalje se slabo sjecam.
Nije ludo napusivanje al je dobar pocetak, 40 g kasnije sasvim sam siguran, samo treba pozeljeti , svemir radi ostalo.
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
samo treba pozeljeti , svemir radi ostalo.
Ziva istina.

Bila je to jesen, nemam pojma koje godine, izlazimo zet i ja polu pijani iz zadimljene kafane, prolazimo pored mercedesa parkiranog ispred, a pored mecke kozna vrecica za duvan, uredno zasnjirana koznom snjirom.
Podizem vrecicu, otvaram, a unutra...
Odemo u park, u parku se smjestio brezuljak, a na brezuljku par klupa medju kestenovima. Kroz ogoljeno granje stidljivo nam zmirkaju svjetla sa prozora obliznjeg hotela.
Nemamo rizli, praznim duvan iz cigarete, trpam zelenu materiju na mjesto duvana, vucemo dobre dimove iscekujuci srecu i smijeh, al' sipak, ni jednog ni drugog na vidiku.
Zagledah se u hotelska svjetla, neki sjeverac duva, cini mi se da kroz kosti fijuce, oci zasuzile.
Palim cigaru, kroz suzne oci kao sunce bljesnu plamicak sa upaljaca. Trepcem, dizem pogled i u istom momentu na ledja se bacam sa naslona klupe. Inace se na naslonu sjedi, jer dio namjenjen za guzicu fino vaspitana djeca izlome ili u blazem slucaju uprljaju blatnjavom obucom.
Kren'o hotel na mene, a svemu kriva suza i nadimljena zjenica.
Zet se valja od smijeha.
Bjezmo odavle nazad u kafanu, izginusmo.
Par minuta poslije shvatih da se itekako moze zalutati na brzuljku od cca 700 kvadrata.
Oci vide jedno i poznato, mozak nesto sasvim drugo i nepoznato.
Aj' ti, zetonja, prvi. Ja sam pomalo zbunjen.
Smije se. Grohotom se smije. Grabi dugim koracima (ima blizu 2 metra) a ja sa svojih 178 cm poput pekinezera za njim. Smijem se i ja.
Prolazimo kroz neki haustor, krecemo uz stepenice i otpozdravljamo na "dobro vece, momci"
Dizem pogled, citam natpis iznad trosnih vrata, pise "Stanica Javne Bezbjednosti ******"
 

420Florist

Zimbabwe
Banovan
25.07.2017
2.156
9.067
258
Harare
shitexpress.com
Nagovori me kolega da odemo kod njega na ljeto u HR preko vikenda (vikendica, brda, ribolov), i kune se on meni, da ima finog "skunka" kod nekog čiče, samo da idem sa njim, a ja inače po defaultu ne idem nigdje ako znam da ne mogu nešto zbavit za :razvaljen::, nagovori on mene tako, a obojica zeleni, ja tek položio, i stigli mi za vikend dole, zove on tog lika, i jedva sam ja skontao gdje treba se voziti po nekoj vukoebini, stigli tek pred večer kod čiče, on isti indiana jones, pred kućom nekvih 500 sadnica raznog voća, pravo ljubazan, posluži nas sokom, sjedilo se malo, obavilo se kaj se trebalo, još usput vina i rakije od jabuka uzeo od njega, meni se pravo osladilo bilo, kolega rola vamo ko maniak na zadnjem sicu, pomislih se.. aj koji gutljaj ove rakije, i onako ravnica, skoro pa po livadi voziš.. uz to mi i top uleće u ruku, i sjećam se samo sutradan, čiča kuca na prozor od auta i osmijehom na faci nas na kavu poziva.. ako ikada budem išao ponovo dole prema tom pravcu, maksuz ću čiči odnijet na poklon flašu dobrog wiskija, uz toliku vožnju i umor, meni pak super doživljaj bio, priroda, ukusna hrana, a bogami tek vino i rakija.. tako da smo sutradan išli sa njim zajedno u ribolov, pa se i čorba poslije kuhala, meni nezaboravan doživljaj bio, a usput upoznao isto veoma ljubaznu osobu a to sve sa ciljom da smotamo nešto u džoju...

nezaboravno pušenje u autu.. :rofl::rofl: rakija made me do it
 

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
707
2.684
163
56
Zvali smo je Čokolino.
Puno prije seedbankova i interneta sjeme si mogao dobiti samo od nekoga ko je putovao. Tako je mene, klinca, nekim čudom dopala jedna jedina sjemenka. Posadio ja to u šumu i nikne neka čudna biljčica, nije narasla više od 20 centi u zrak i uopće nije imala standardno vege lišće, nego je odma od starta postala sićušni top. Mirisala je opako, kad bi obilazio sajt na 20 metara se "čulo". Sredina ljeta, ona tako sićušna, a ekipa željna akcije. Čupnem ja malo tih sićušnih listića, zamotam u papirić, i ostavim skriveno na ljetnjem suncu. Navečer pokupim, suho ko barut, a izgleda ko Čokolino, onako sve u sitnim listićima.
Tada su rizle bile luksuz, ispraznimo cigaretu, zamjenimo filter, usisamo mix duhana i to Čokolino i zapalimo u četvoro na plaži. Prvih pola sata, ništa. Baš ništa. I onda odjednom suha usta, svima. Sve gore i gore. Ne možeš pričati normalno, sve se lijepi kad gutaš. Ležimo na pijesku i ta suhoća pijeska još gore pojačava efekt suhoće u ustima. Suho i gorčina. Frend se kao diže, ide do šanka po piće. Uspravi se da će ustati: Stari ne mogu se dignuti! A jee, možeš, kaže drugi frend. Pokušam ja, ne mogu ni ja. Ne može niko! Totalna paraliza. Gledamo se nas 4, suha usta, a invalidi od struka na niže. Ja mogu govoriti, dvoje samo šute, a ovaj koji se pokušao dignuti mrmlja: Što je ovo, umirem, što je ovo... Dehidrirat ću, dehidrirat ću! Rukama grabi po pijesku i vuče se prema moru. Puzi u očaju i dovuče se do mora, ja gledam nepokretan, luđak grabi rukom more i pije ga i stalno ponavlja: Dehidrirat ću, dehidrirat ću... Ja mu pokušavam pomoći ali nema mrdanja, on pije more, a ja onako tiho, kao da sebi šapćem: Idiote, piješ more... Nakon par sati je popustilo, nas troje uhvatio bolestan smijeh, ovaj i dalje u moru, kleči u plićaku ko neki kip, povraća more i mrmlja: Skoro sam dehidrira... Dan danas, nakon puno godina kad spomenemo Čokolino njemu nije dobro. Nikad ništa slično u životu nisam sreo. Prebolesno nešto. Paralizator dehidrator :)
 
15.08.2012
3
14
3
Skoro umrla od smijeha na ovog 'skoro sam dehidrira...' :lol::joint:

Uglavnom ne pušim nego jedem u nekoj slatkoj kombinaciji. Inače mi mozak radi 100 na sat pa kad u takvoj situaciji nađem aktivnog sugovornika, samo nebo mi je granica. Netko malo poslovniji bi izrežirao dva filma od toga što ispričam u sat vremena. Frendici sam objasnila kako ju je lik ostavio nakon 2,5 godine iz političkih razloga... (oboje politički neaktivno)

Najtraumatičnije iskustvo je bilo što sam mislila da me na plaži napada jelenak, žustro sam se branila i tjerala ga, dok je on letio 10 metara iznad mene, totalno nezainteresiran. :eek:
 
17.05.2015
5
39
13
26
Zemlja mojih snova
Definitivno najjaci trip prosle godine,bilo vrijeme slava,moji spremili trpezu,cekaju popa da dodje a ja nezainteresovani ateista gledam kako da ubijem dosadu i izadjem u zadnje dvoriste i iz dzepa vadim dzoint. Ispusim ja taj jedan masni,opustim se i na youtube pustim tehno verziju "Gospodi pomiluj" i iskidam se od smijeha. Vracam se u kucu,ubrzo za mnom dolazi i pop. Eee tu krece sprdnja. On pocinje da drzi propovjed,svjesta slavu i kucu i pocinje da izgovara "Gospodi pomiluj". U tom momentu samo sam ga zamislila kako u toj crkvenoj odjeci rejvuje uz gore pomenuti texno mix i pocela sam da se kezim kao blesava. Prejak trip... Naravno,nikome nije bilo nista smijesno osim meni...
 

Stanaccc

Banned
Banovan
03.10.2018
1.094
7.560
258
Na dan svoje svadbe sa sada bivsom zenom, dok su familija i prijatelji bili u dolasku. Frend i ja u podrumu, na bong (improvizirani) silujemo, tu jadnu bocu, a kako ne volim alkohol, prije sam pivu popio. Uglavnom, beton! Sestricnu zovem u muskom licu, teta mi prica pola sata jednu, te istu stvar (dan, danas neznam šta je rekla). Špica je bila u crkvi, kada smo sa +40,usli na klimu. Svećenik prica o krvi i pitaj biga čemu i nakraju se prekrizim sa "u ima oca, sina svetog, amen" naravno cijela crkva u lagan smjeh, a ja krenem, prema izlazu. Cijeli se istilto! Srećom kum me zaustavi, a prstenje?