nije prvi grow al prvi pc grow je :)

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
Evo ovako odlucio sam zapocer pc grow htio sam slozit box sa hps-icom 250w al nemam trenutno mogucnost (mozda u skorije vrijeme i nikne jos jedan mi box:icon_lol:) ,ali otom potom...

dnevnik cu zapocet sa par slikica iz proslogodisnjeg outdoora da se vidi sto se po zimi pusilo i onda pocinje uvod u pc grow...

Ljepotice iz dvorista:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


i samo da kazem da su cjeli grow bile zaljevane sa gnojivom 7+5+6 jbg nisam tad znao :eek:hno::icon_lol: i vegetaciju su provele u tegli od 25 l presadene u zemlju u cvijetanju tako da ostanu sto manje da se nevide preko ograde hehe (bonsai) sjeme unknown sve iz isto buda 5 biljki nakraju suhog 125 g sto je po meni ok za prvi pravi grow i uvjete okus je bio nekako slatkast i mentast al je i bome radila svoje no ne prejako onako taman da si high ...


No predimo sada na pc grow ovako ide pc kuciste dimenzija v-d-š je 42-41-19
,
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
,
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.



unutra su 2 venta 80 mm rade na 5 v i odrzavaju tem na 25-27 c nocna temp je izmedu 18-20 c unutra su 4 štedne marka GE 20 w 1150 lum 2700 K i 2 36w neznam lumene marka žnj a spektar 6500k tegla od cca 5-6l sa pregradom tj 2,5-3l po biljci (stavit cu 2)



gnjicu u veg sa VALENTIN tekucim gnojivom 7-5-6 jer je ostalo od proslog growa:icon_lol: a radi svoje a za cvijetanje neko VALENTIN gnojivo za kaktuse ima 3-5-7 sto je nadam se ok
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


stavio sam sjeme na klijanje sto sam dobio od jednog vrsnog poznavaoca bilja sa ovog foruma strain je cindirella 99 pa cemo vidjeti , i tak niš pozzz do sljedeceg updatea :watchplant:
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
ok budem probo poslozit bolje te zarulje malo je gutva kad ih je 6 unutra al budem ih reorganiziro hvala na pohvalama mojim ljepoticama a za ljubicaste note zahvali kontinentalnoj klimi i iznenednoj zimi ona je zasljuzna za ljepe boje hehe :icon_lol: ja sam ih smo zastito sa plastenikom da ne naje.. od mraza :sick: jer su zavrslile cvjetanje tek oko polovicom 11 mjeseca prosle godine mislim da su pre dugo cvale jer sam ih zaljevo gnojivom za veg pa im se oduzilo cvijetanje u svakom slucaju hvala Haze i hvala Osiris

NPK RAZTOPINA 3+5+7 mikroelementi: 3% (N) dušik u nitratni (1,5%) in karbamidni (1,3%) obliki; 5% (P2O5)
fosfor, 7% (K2O) vodotopni kalijev oksid; Vodotopni mikroelementi: 0,01% (B) bor, 0,002 (Cu) baker kot kelat
EDTA, 0,02% (Fe) železo kot kelat EDTA, 0,01% (Mn) mangan kot kelat EDTA, 0,001% (Mo) molibden, 0,002% (Zn)
kot kelat HEDTA; ne vsebuje kloridov. jer to dobro gnojivo za cvijetanje
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
MIcro update:
sjemenke su proklijale jedna je izaslja van i bacila olupinu od sjemenke a druga je pustila klicu i podigo sam jos malo lampe tako da ce imat vise mjesta
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
534
83
Ne sjećam se
Weed sretno s growanjem, pratim! :icon_mrgreen:
usput, koje menke sadiš?
peace
boz :sun2:
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
oooo gospodine Boz pa evo i vas:clap: bubnuo sam 2 cindy unutra vec su van zemlje i malo cu na veg unutra drzat 3 blue danish-a i oni su vani ,malo ce bit unutra pa kad se pročlepsa vani idu van u zemlju cim ojacaju hehe :eyebrows:
 

Punxer

Aktivan Član
01.03.2010
208
15
18
27
Outdoor mi se sviđa, a što se tiče boxa, to što je osiris rekao presloži si bolje te žarulje stvarno nećeš imat mjesta sumnjam :/

Ako si u mogućnosti predlažem ti da nabaviš big tower kučište. Pogledaj si ove dnevnike uzgoja, možda dobiješ kakvu ideju meni se sviđaju jako :

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


Inače možda bi i ovako išlo ali ćeš se pomučiti oko LST-a dosta

Sretno pratim :)
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
Punxerklc je napisao(la):
Outdoor mi se sviđa, a što se tiče boxa, to što je osiris rekao presloži si bolje te žarulje stvarno nećeš imat mjesta sumnjam :/

Ako si u mogućnosti predlažem ti da nabaviš big tower kučište. Pogledaj si ove dnevnike uzgoja, možda dobiješ kakvu ideju meni se sviđaju jako :

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


Inače možda bi i ovako išlo ali ćeš se pomučiti oko LST-a dosta

Sretno pratim :)
hvala za outdoore a zarulje sam preslozio nezelim veci pc box necu pare trosit sad na to bas ih i nemama a s lst cu se stvarno potrudit jer ga zelim zesce isprobat i izfurat to mi je samo veci izazov al ja mislim da ce bit ok sve
 

SimasZg

Aktivan Član
27.10.2008
500
52
0
35
Kupi HPS od 70w i nemas zajebancije niti sa toplinom niti vlagom niti icime..evo ja danas stavio i savršeno sljaka...temp mi je u boxu manja nego sa 4 cfl-a..a lumena isto..isto negdje i para kosta..a biljka raste 2x bolje i brze..a ako iskombiniras i HPS i koji CFL..pun pogodak..bar tako dnevnici kažu...

sorry ako pametujem, keep it up :icon_lol:
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
534
83
Ne sjećam se
Dost grije 70W HPSka , treba dobar propuh da se ohladi u malom prostoru... :)
Baš mi drago čut da su proklijale C99, to je dobra vijest!!
Uskoro i ja krećem outdoor, ou jeea jedva čekam!
peace
boz :sun2:
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
update: :icon_arrow: biljcice su iznikle evo i dvije slicice tu su stare dan i pol i sad su na rezimu 24/o
Veca biljcica:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Manja i pol danan mlada:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.



malo podignute lampe u boxu:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.



i lst kakav mislim radit:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
-ja crto napusen :spliff:

to je to za sad biljke su izasle kanim ih drzati par dana na 24/0 onda idu jos tjedan-dva na 18/6 dok se ne napravi lst i onda na 12/12 nadam se da ce biti cure obadvije da neradim lst bezveze al nema veze glavno da je moveing hehe do pisanja :watchplant::sun2:
 

ZOKI

Aktivan Član
21.01.2008
1.258
42
73
12
bice to vise od dva tjedna ako hoces raditi takav lst al i treba bez vege nema ceta samo ti nju pusti i zatezi.... imas ada jedan dnevnik ovde na forumu kojem je lst uradjen vrhunski pa bi mogao naci aj ako nenadjes javi dnevnik je svez...
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
:wave:pozz evo update-a ovako preslozio sam zarulje da ima vise mjesta i dodo unutra jednu 32 w philips 6500k 2150lumena i jos one 4 20w 2700k po 1152lumena svaka +philips 20 w 2700k 1350lumena sveukupno 8100 lumena meni dosta

evo slika cfl-ki:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


evo slike curki unutra:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


evo bluebarry kush i ekipa za van sadit na veg su unutra malo:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


i jedna grupna :
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


i to je to od mene do sljedeceg puta ozz
 

ZOKI

Aktivan Član
21.01.2008
1.258
42
73
12
jesu li ti biljke na toj udaljenosti ili je to za potrebe slikanja? nisu se izduzile al trebas dici te saksije... inace lepo digni bar na 10cm od sijalica...
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
ZOKI je napisao(la):
jesu li ti biljke na toj udaljenosti ili je to za potrebe slikanja? nisu se izduzile al trebas dici te saksije... inace lepo digni bar na 10cm od sijalica...
malo ih jesam spustio kod slikanja al inace su na 7-8 cm od lampi zato se i nisu izduzile :)
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.942
17.274
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
stoney je napisao(la):
koliko imas mjesta od ruba tegli do svjetla?
a neznam kad je skroz dole nekih 30 tak cm...


nego evo update

ovo je ona veca cindirella 99(ne toliko veca vise):
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

manja koja nije manja vise:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

jedan od blubarry kusheva za van:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

i jedna grupna :
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

jos ih drzim na 24/0 i jos su premale za lst pa ce nastaviti tako mislim da dobro napreduju i izgledaju za biljke od 5-6 dana nis to je to sve zasad glatko do tipkanja...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.