nikola tesla (nestale tajne)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
dobar link o utjecaju tesle
[YOUTUBE]pTiiblwwLPk[/YOUTUBE]

pogledajte sva četiri dijela i povežite ovu temu s 2012 i važnosti shvaćanja energije
 

Makaveli OS Jug 2

Aktivan Član
29.06.2007
146
18
0
36
stvarno strasne stvari...tko zapravo zna koliko jos toga ima sto javnost nece saznat nikada...vlade velikih i mocnih zemalja koliko ja kontam zadrzavaju sve to za sebe jel tko zna kakve bi promijene nastale diljem cijele Zemlje kad bi takvo sto izaslo u javnost...tko zna koliko su stare sve te takozvane tajne tko zna sto oni sada sve spremaju a to ce procurit u javnos kao neka inovacija za npr 50 godina...ako 2012 nenastupi ono sto bi moglo...ehehe...onda nas bas nece zanimat teorija zavjere i ostale gluposti...:)
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.734
298
Čikago, USA
www.vutra.org
ma jao ta 2012 vise mi se popela na vrrr da ne kazem cega....vise prorichu smak svijeta vijekovima...imam osjecaj da pola planete zeli smak svijeta pa ce se najvjerovatnije to i desit....nesto ce satrt vecinu ljudi a ovi ostali da ce bog da nesto valja i nastavljamo...covjecansvo je daleko od kraja pa dovoljno je samo malo razmislit i shvaticemo da ima jos dosta da guramo tek smo u tinejdzerskim godinama.
 

RedSh

Vutra Veteran
21.08.2006
821
141
63
45
koliko sada ovo grozno zvucalo, stojim iza toga, mada ne zelim da se to dei za mog zivotnog vijeka...ali eto mislim i nadam se da ce na planeti uletiti jedan format disk i sve fino pokositi i satrati i nadat se da oni koji prezive naucit ce lekciju i krenut nesto fino i pametno ispocetka raditi....nadam se nadam se jer ovo je vise necuveno. a to kada i te slicne godine...vise mi je pun qurac tih prorocanstva i rekla kazala, maye i ostali qurci...samo nek se sve ristarta i da izademo pametniji, mada ne vjerujem...:eek:hno:
 

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.495
60
0
39
http://val.hr/php/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=37

ermm.. ja citam ovaj site od jucer i.. hmm ne zelim ispast lud.. ali me usrecio u pravom smislu te rjeci.

Po prvi put u zivotu nakon djetinjstva naisao sam na nesto sta mi ima nekog smisla i sta logicki nisam u stanju odbaciti u potpunosti nakon kraceg brainstorma..

Ne kazem da je sve na siteu istina, ali po dosadanjsim saznanjima i zivotnim iskustvima sadrzaj stranice mi je omogucio povezati brojna znanja koja su do sada bila odvojena.

Neznam ni sam sta da mislim u ovom trenutku zivota.. znam samo da zelim shvatiti sve oko sebe u najvecoj mjeri mogucoj, a mentalni napredak zadnjih godinu dana u odnosu na ostatak svojeg zivota me fascinira.

Mislim da je okidac svega bila istinska spoznaja i pogled na sve kao energiju i nista vise, te pokusaj zanemarivanja osjetila i percepcije koja mi je evolucijski omogucila zivot ne uzimajuci sebe i svoju korist kao mjerilo, vec razumijevanje "materije" kakva zbilja jest.
 

EXARP

Aktivan Član
10.12.2006
488
66
48
50
elephant0r je napisao(la):
Mislim da je okidac svega bila istinska spoznaja i pogled na sve kao energiju i nista vise, te pokusaj zanemarivanja osjetila i percepcije koja mi je evolucijski omogucila zivot ne uzimajuci sebe i svoju korist kao mjerilo, vec razumijevanje "materije" kakva zbilja jest.
Dobra stranica, jako "logična objašnjenja". Stvarno ih je teško odbacit. Ko da su "ukodirana" duboko u (ne)svijesti.

Materija jeste energija, u posebnom vidu. A oba izraza su samo pokušaj da imenujemo neobjašnjivo