Sjemenke: 10 Nirvana Snow White
Svjetlo: 250W Metal Halide za vegetaciju i 250W HPS za cvjetanje
Prostor: 1m x 1m x 2m
Gnojivo: Plantella List i Plantella Cvet
Prije par mjeseci kupio sam 10 Nirvana Snow White sjemenki i stavio ih na germinaciju metodom vlaznih papira. Germinacija je bila 100% uspješna - 4 od 4.
Na početku imao sam malih problema sa prejakom zemljom i presporim rastom do 4. tjedna. Zbod svih tih problema morao sam ih drzati u vegetaciji čak 45 dana.
Gnojim ih svaki drugi put sa pola doze od preporučene, a svaki drugi put (znači kad ne gnojim) stavljam H202.
Prije slikica samo da još dodam da sam u početku nešto eksperimentirao sa CO2.
Sjemenke:
1. tjedan:
4. tjedan:
5. tjedan:
6. tjedan:
Skoro 7. tjedan:
Dok su biljke bile u predcvjetanju pojavio se jedan muzjak.
Njega sam ostavio u boxu što je duze moguče zato jer nisam znao dal da osjemenim biljke ili da probam napraviti muški hash.
Odlučio sam se za hash:
Nisam ga još probao tako da ne znam jel je odvratan ili jel uopče puca.
Zbog premalog boxa jednu zenku sam premjestio na drugu lokaciju, tako da su sada u boxu samo dvije zenke.
Zenke su trenutno 2. tjedan na 12/12 i visoke su cca 78 cm.
2. tjedan 12/12:
To bi bilo sve za sada, za tjedan dana javim napredak.
Svjetlo: 250W Metal Halide za vegetaciju i 250W HPS za cvjetanje
Prostor: 1m x 1m x 2m
Gnojivo: Plantella List i Plantella Cvet
Prije par mjeseci kupio sam 10 Nirvana Snow White sjemenki i stavio ih na germinaciju metodom vlaznih papira. Germinacija je bila 100% uspješna - 4 od 4.
Na početku imao sam malih problema sa prejakom zemljom i presporim rastom do 4. tjedna. Zbod svih tih problema morao sam ih drzati u vegetaciji čak 45 dana.
Gnojim ih svaki drugi put sa pola doze od preporučene, a svaki drugi put (znači kad ne gnojim) stavljam H202.
Prije slikica samo da još dodam da sam u početku nešto eksperimentirao sa CO2.
Sjemenke:

1. tjedan:

4. tjedan:

5. tjedan:

6. tjedan:

Skoro 7. tjedan:

Dok su biljke bile u predcvjetanju pojavio se jedan muzjak.

Njega sam ostavio u boxu što je duze moguče zato jer nisam znao dal da osjemenim biljke ili da probam napraviti muški hash.
Odlučio sam se za hash:

Nisam ga još probao tako da ne znam jel je odvratan ili jel uopče puca.
Zbog premalog boxa jednu zenku sam premjestio na drugu lokaciju, tako da su sada u boxu samo dvije zenke.
Zenke su trenutno 2. tjedan na 12/12 i visoke su cca 78 cm.
2. tjedan 12/12:

To bi bilo sve za sada, za tjedan dana javim napredak.