Njemačka legalizirala upotrebu kanabisa u medicinske svrhe

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
390
44
0
45
Evo trenutno samo za jednu pacijenticu ostale recepte pomno će da prate kome se propisuju i ostalo ,ne daj bože da neko zdrav uzme taj otrovni lijek za Multiple sklerozu pa da se jadan ne nagrdi :icon_lol:

Za one koji nemaju keša papirnog i keša na kompu na bacanje i ne mogu da skidaju svaki put kad ovo žele pogledati evo jedan linkić a dnevnik.hr ako se za autorsko pravo ljuti uvalim im kruti i popušite jedan medicinski kanabis da vam lice ne požuti :icon_lol::

http://rapidshare.com/files/5066088...la_upotrebu_kanabisa_za_jednu_pacijenticu.flv
 

stardust

Aktivan Član
28.02.2009
242
346
63
napokon....jeeeeee
al kod nas nece tako lako mislim dok god je hdz na vlasti
mislim jebo politiku al tak je nazalost
a i onda se treba izborit i tu bi trebali i mi imat svoju politiku
..ili idemo na revoluciju:)
 
06.06.2010
43
1
0
35
Bosanac FULL respekt na postu.
Koliko ja znam u Njemačkoj nije baš zabavno sve oko marihuane,moj frend je dobio metak u nogu i proveo 6 god. u čuzi,pa je protjeran iz Nj. na 6 god.
Nije se nikad ni vratio tamo,nego je došo u HR.,tako da mislim da je sve to totalan snake-shit.
 
15.12.2010
7
0
0
28
kod nas vlast ima PUNO vecih problema i sr...nja za rijesit i mislim da im legal. nije neki prioritet. A i da se kod nas ide legalizirat trebalo bi glasovanje ili referendum il nes a ak bi neko i legaliziro ta stranka nebi dugo ostala na vlasti :( treba prvo ljude uvjerit i dokazat im da je konoplja bezopasna ostalo bi doslo samo po sebi. A sto se medicinske tice opet nista jer kod nas je takvo misljenje vecine ljudi. Droga je drogai tu nema rasprave.:(
 

galija

Aktivan Član
05.02.2009
62
14
8
33
www.zajebavanje.blogspot.com
gledao sam video na youtube-u kako covjek u Njemackoj uzgaja biljku u dvoristu, bez ikakvih problema jer je to dozvoljeno. Sve zavisi od regiona do regiona, Njemacka je velika drzava. Ali mislim da je tamo stanje veoma "opusteno" na tu temu.