Norhern lights RQS, Nirvana random 4x fem 1x domaja fem

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

amrildooo

Đed
Poznanik Foruma
29.12.2013
390
1.712
143
79
Sumarak
Ovo su slike od prosle sedmice, ali vjerujte da nisam imao kad objavit. Auto mi se bilo sjebalo dusu mi izvrni, sad ovi zimski troskovi pripreme. Puno obaveza,puno radim. Ev sad uhvati malo neta, a sve sam ovaj put objavio preko moba zezalo me kako smanjit vel slike na mob. Uglavnom cvjetanje cemo gledat da ispratimo bolje. Da zabiljezin detalje u ovaj dnevnik. Jer volim ja tak uc listat stare slike. Sad ce zima pa se sve malo smiri i djed se umiri i s poslom, pa onda dim kafica i vutra org. Samo da aBd jos ovo malo izguramo. Stipe potok u funkciji, lijepo vrijeme da ne hranim ne bi ni zaljevo. Prosli oni toplotni udari. NL su predivne i predivno mirisu. Et iduce sedmice bude update preko racunara pa malo ljepse ja to objavim. Prebacio sam na fiesta gnojivo od prosle godine. I to je to. Pozdravlja đedo:spliff::razvaljen::
 

Štaćukadjevolim

420ツ
Banovan
26.02.2017
934
1.639
188
Vutrograd, Bosna i Hercegovina
Aaaaa dno dna makar par grana da je skinuo da budete oboje zadovoljni..
Da je bio fer jer da je razmišljao koliko znoja i straha od policije je bilo, a ne lezi hljebe da te jedem..
Opet dobro je pa nije neki ludak prijavio pa te :murija:sacekala:udarac: :mad::mad::fuck::(:crazyd:
 
Poslednja izmena:

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.174
398
42
Tacna
E jbg. kolega, žešće :poop:. To je meni najveća paranoja u ovo doba :(. Al ajde što vele opet sreća u nesreći da te nije neka drotovska zasjeda dočekala. Odbit će se to tom smradu o glavu kad tad, ukrast nečiji ljek, dno dna :fuck:. Samo pozitivno, bit će bolje do godine ;). Sad u potragu za skrovitijim plejsom. I drug, nemoj više sve biljke u blizinu, nego ih razbacat po šikari, trč trč pa svakih 100-tinjak metara po jedna, max dvije biljoze. Onda i ak netko nađe, neće naći sve, pa se lakše prežali, to ti je moja politika :thumb:.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.

perikle

... šumski vrač ... zelene su naše doline ...
22.04.2015
983
3.051
163
Toliko truda , toliko truda , :confused: sad je ono vreme kada se biljke osećaju na 50 m , vidim dosta grovanja je na čistini , ja u ludilu nikada ne bih bilku posadio na čistini , stvarno mi je žao što su ti biljke pobrane ali sam srećan što će mo se družiti na fo0rumu jer moglo je i biti gore po tebe :murija: :cool:
glavu gore ... :wave:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.