Novi zakon o carinjenju postanskih paketa - iskustva?

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
22.07.2005
2
0
0
45
Belgrade
Verovatno nas ima koji smo razne biljcice i pecurkice dosad narucivali preko neta. E, pa sad ce verovatno biti komplikovanije jer sve podleze carini.

Ja pocetkom meseca narucio nesto gljiva od jedne holandske firme kao i neke egzoticne biljke. Nisu napisali vrednost paketa... i jos mi nije stiglo. A ranije je ipak 3 nedelje bio maksimum za bilo sta iz evrope..


Sad, pecurke nisu zabranjene kod nas. Mislim da mi ne mogu srati na carini da sam probao s narucivanjem neceg nelegalnog... pod uslovom da tamo znaju da razlikuju supstance.


Jel ima neko da je vec primio neku slicnu stvar otkad je ovaj zakon stupio na snagu? Ako jeste, kako je isla procedura na carini ili u posti? Da li se dugo cekalo na paket?
 
24.09.2006
0
0
0
:x Prošlo 35 dana od naruèivanja sjemena ,tj.od kada su navodno poslali(NIRVANA).Pa sad ti vidi.Jebo bi im mater da znam kome!
 
24.09.2006
0
0
0
:x Pa kako se nebi nervirao kad sam toliko ljbavi ulozio u novi box,a sad zjapi prazan,ko kuca duhova,a dani prolaze! No stoji nada ,doce bolja vremena ,valjda,a dze nece.