Ocekivana kazna u Srbiji

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
14.08.2020
7
6
3
22
Čuj dobio batine za dzoks? Yebem ti sve, ovu omladinu isprepadaju, qurac bi mene pipn'o druze, pa taman da idem do Strazbura za ljudska prava. Ost'o bi bez posla onaj ko me dirne rukom, a kamoli sta drugo. Upoznajte se malo sa zakonom kad ga već kršimo na pravdi boga. :razvaljen::
Iskompleksirane svinje, sve se dešava u kancelariji, kome da se žalim? Policiji? Tužilaštvu? Kako da dokažem? Imam masnice, natecena mi je leva strana lica, oko plavo, ledja modra, grudni koš modar.... itd itd, ali džabe, njihova reč je mnogo jača od moje.. Srbija :)
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.742
358
Slikaj sve dok je svjeze, posavjetuj se sa advokatom. Kod mene u gradu ima i besplatna pravna sluzba, a za ostalo moras malo dati para. Ne smiju te za takvo nesto tući, to sam siguran. Inspektori su majmuni samo takvi, bolesni su u glavu. Ako se zainatis, mogu izgubiti sluzbu. Do tebe je.
Raspitaj se, vidi nekog dobrog advokata. Sacuvaj nalaze ako si isao doktoru
 
Poslednja izmena:
14.08.2020
7
6
3
22
Da sam par godina stariji i da imam malo više para, veruj mi da bih, ko će da veruje klincu koji je nazvan od strane njih “narkoman” da su ga tukla dva inspektora...
 

Vutra Dzanki

Naduvani Član
01.11.2019
929
2.592
163
33
Amsterdam
Posavetuj se sa advokatom, nisam siguran ali ovo piše u zakonu:
Screenshot_2.png
Minimum 6 meseci do 5 godina, ako nisi ranije osuđivan za to možda i možeš da prođeš sa uslovnom(ako dokažu da si ti naručio ili priznaš), ko zna, nađi dobrog advokata i vidi sa njim, nekoga ko je upućen u takve stvari a ne nekog levog i nadaj se najboljem. Nisam još čuo da su nekoga osudili za menke tako da sam optimističan ali nikad se ne zna.
Ako te zovu u poštu ili tako nešto ne idi nikako, pravi se lud kao da ne znaš o čemu pričaju i da to nema veze sa tobom, ako baš dođe do toga kaži da nisi ti naručio.
Srećno dalje.
 

Saša443

Izmedju planina i mora..
13.03.2013
2.378
8.620
258
Kakve su kazne i šta se može očekivati za pronađenih 35 semena koja su pronađena od strane carine Srbije?
vec ti je odgovorio kolega @grouchy ...mozes da ocekujes novcanu kaznu,uslov i eventualno neki drustveno korisni rad...
pazi...ti ako imas masu para ili neku jaku vezu u vlasti mozes da prodjes i bez kazne.... ipak je ovo balkan...;)
 
24.06.2019
21
12
8
60
Pozz forumasi,treba mi pomoc nekog upoznatog sa sistemom.E ovako,pao sam 27.08 ove godine.Nasli su mi u vratima auta zip kesicu bruto 1.9 g i u kaseti cigaret kesicu bruto 0.5 g koju je ostavio drug koji je bio samnom na koncertu.Oduzeli su mi i noz koji koristim za pecanje seciva duzine 8.5 cm ali me on ne brine.Potpisao sam zapisnik kojim preuzimam sve na sebe i da drug nije znao sta se nalazi u autu (od njega nije ni izjava uzeta).Zadrzali su nas u stanici jedno 45 min i pusteni smo.E sad cekam poziv za sud i drhtim u iscekivanju.Da napomenem da mi je dosije cist,stalno zaposlen,imam 34 god.Znam da postoji mogucnost DKR,novcana kazna i najgora solucija zatvor i gubljenje posla.Mnogo bi mi znacila pomoc nekog ko zna sta me odprilike ceka,hvala.
...evo ti moj pravni savet..advokat...to što su ti našli u kolima može da bude priča da si pokupio neku devojku u klubu da ste se kuvalo i vozači..npr i ona to ostavila...dobićeš eventualno uslov i neki dobrotvorni rad.opusti si,pa nisi valja diler???
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Dzanki

Yaichii

Aktivan Član
04.09.2019
124
455
63
Nema ličnog uzgoja druže
...ne postoji..to je delo, pa čak i državama EU gde je dozvoljeno uzgoj CBD....ne mogu da ih uhvate ni za glavuni za rep..igranka..frka takse..jeste CBD..pa nije...jeste THCpa nije..
Lodilo
Daj objasni ovo s licnin ili osobnim uzgojem jer znam da nisam pušio dosta dugo al kad ovo pricitam zabrinem se da me ne pegla jos uvjek a znam da roba nije bila tako dobra ......