Odricanje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vuk_samotnjaK

nobody's puppet
22.07.2006
498
127
63
Fiji
Svaki put kada se neèega odrièete, sami sebe varate. Što mislite o tome? Varate se. Èega se odrièete? Svaki put kada se neèega odrièete, zauvijek se vežete na tu stvar. Jedan indijski guru rekao je: "Svaki put kada k meni doðe prostitutka, ne govori ni o èem drugom osim o Bogu. Kaže da joj se zgadio njezin život i da želi Boga. Ali svaki put kada sveæenik doðe k meni, ne govori ni o èem drugom osim o seksu." Tako je to, kada se odreknete neke stvari, postajete njezin vjeèni zarobljenik. Kada se borite protiv neke stvari, ostajete za nju vjeèno vezani. Dok god se protiv nje borite, dajete joj moæ. Dajete joj toliko moæi koliko sami ulažete u borbu protiv nje.
Tu je ukljuèen i komunizam i sve drugo. Zato morate "primiti" svoje demone, jer dok se borite protiv njih, dajete im moæ. Zar vam to još nitko nije rekao? Kada se neèega odreknete, vežete se na to. Jedini naèin da se toga riješite je da to prozrete. Ne odrièite se, prozrite to. Shvatite pravu vrijednost te stvari i neæete se morati odricati, jednostavno æe ispasti iz vaših ruku. Ali, naravno, ako to ne shvatite, ako ste hipnotizirani da mislite da neæete biti sretni bez te, one, ili neke treæe stvari, onda ste zarobljeni. Ono što trebamo uèiniti za vas nije ono što takozvana duhovnost pokušava uèiniti - naime, da se nauèite žrtvovati i odricati. Ono što trebamo uèiniti je da vam pomognemo da shvatite, shvatite, shvatite. Kad biste shvatili, jednostavno biste izgubili želju za tom stvari. Ili: kad biste se probudili, jednostavno biste izgubili želju za tim.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
u tom i je fora.
to što si postiro neš nauèit u školi veæ kroz život, ili ti životnu školu
 
03.07.2006
40
1
0
e, s ovim se slazem.. i ne da ima istine nego je sve istina.. stavrno sam ostal bez rjeci... ovo vam je ljudi istina!!!! mogu potvrditi da i stvarno teske stvari se mogu pomocu ovog rjesiti ovako... jako mi je drago kaj sam to sad procital... mislim da bude pomoglo kod nekoga :)