okupljanje

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
14.01.2008
5
0
0
33
pozdarv!
prilicno sam nov (clan) na forumu, pratio sam ga jos prije dok si mogao sve teme procitati u jednom danu... vidim da se svi dobro slazi i da sve super funkcionira! svaka pohvala clanovima i organizatorima!
.....konto sam ako ima ljudi koji su zeljni nekog druzenja da se organiziramo jedan dan i svi koji su zainteresirani nađu i malo dijele iskustva, dojmove i blagodati (svako svoje nosi pa malo nabacimo degustaciju) ... ja sam iz osijeka pa svi u okolici bi se mogli zaletiti, (novi sad je na 3 sata voznje-93kn povratna karata-ni to nije daleko) tako da bi se mogla skupiti masa ljudi... vec imam par dobrih ideja za mjesta okupljanja!!
ako ima zainteresiranih da se pocmemo dogovarat pa za nekih mjesec-mjesec i pol kada zatopli da realiziramo.. ajd pisite...
 

Cutki

Aktivan Član
12.08.2007
54
8
8
36
uh, da, to ce bit mudro,
da se nade hrpa forumasa sa vutre i svatko svoje donese..
100 muha jednim udarcem
 
14.01.2008
5
0
0
33
ideja je bila kraj drave ili na pampasu ili preko drave u šumi, svako si nadje svoj panj i tamo potrpa svoje :) a kontam da nece to sve nasto dugo ni trajat :) :)
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.240
109
88
41
Sve je to lepo zamisljeno, a nikako da se setite da bi vas pojela murija???
Hrpa forumasa sa svojom travom??:watchplant:Madness...
Nemojte da razmenjujete brojeve,adrese ili bilo sta licno dok se ne upoznate dobro s osobom(i tad cak postoji opasnost da se iza te osobe krije bup)...!!!
Nemojte dozvoliti da padnete zbog foruma!!!

:goldmaryjane::goldmaryjane::goldmaryjane:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.