ako je supergrass ono šta prodaju pod tim tzv. skunkom, onda je najbolje, koliko god to teško, da se nitko ne zavarava...to je dobra trava, ponekad čak i osrednja jer ima sjemenja... E sad, ako to ima u prosjeku nekih 3% thc-a, i ako se svi sjetimo lijepih vremena kad su se sređivale kese za jeftine pare, a vu bila dobra domaća sativa (mislim dobra, fino digne u high, pucaju filmovi, dobar filing), onda se i sjećamo kako se u dobru pljugu za 2-3 ljudi stavljalo oko gram-gram ipo vutre... to bi fino okinulo...
e, onda dolazi sad ista vutra ali u drugom pakiranju i cijeni... gram trave za 100kn??? i normalno da se soli ko dobar skunk ili vutra sa visokim postotkom thc-a čisto zbog ekonomije i vremena izlaska...inače naj bi bilo to sve stavit u jednu... jebiga...
Naravno da varira od brije do brije, čovjeka do čovjeka i najbitnije genetike..ali trava sa viskom nivoom thc-a, gram fino za dooobre 3-4 pljuge da fino okinu za 2 (može i 3 ako jako dobra roba bez ikakavog problema)... e sad, po meni osobno, čak i da se soli vu od 20% dobar omjer da razvali bilo bi oko pol grama... ispada možda previše, ali to je ko da uzmeš polu dozu bilo koje droge: bit ćeš zabijen, ali sigurno nećeš letjeti

fino 3-4 sata budeš fin, a ne pljugu za pljugom...
Ako imaš više te robe, posovi više..ako si nabavio gram-2..jebada..zbog ekonomije to rastegneš na jedno 3 "dobre"..nema, zajebi brate....bez prave genetike neka ništa ni od pravog napušavanja....a i količina je bitna za dobar high...iako vidim da neki ljudi koji već duže puše, razvale se i od 0,2-0,3g obične vuje posoljene.... to mi nije baš jasno:vb_smash: