LED Opasnost prijeti!

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
736
4.202
163
:wave: Ime vašeg dnevnika: Opasnost prijeti!

Datum nicanja sjemenke: 01-05-2020

Početak vegetacije: -05-05.2020

Breeder: Grennhaus

Strain: Super Lemon Haze, Waith Widow, Kings Kusch, Kaya Kusch, Auto Super Bud 2 kom, Auto Super Critical test sjeme

Vrsta uzgoja: Zemlja Teramagma

Tehnika uzgoja: Low Stress Training, Topping

Rasvjeta u vegetaciji: LED

Snaga svijetla u vegetaciji (W): Od starta 10 e27 raznih w

Rasvjeta u cvjetanju: LED

Snaga svijetla u cvjetanju (W): Oko 250w

Nutrijenti: Hessi što imam

Ostala oprema: Termo/higro m. ph. m ne koristim, mini mikroskop itd.

Dodatne informacije: Lijep pozdrav svima i dobrodošli u moj dnevnik.:respect::vutra:Opasnost mi prijeti od bivše da me cinka ako već nije ali kao i svima i nama sa neke strane. Neznam jel bude nešto od ovog mog pokušaja zbog toga kao i zbog moga načina sadnje +Covid19. Uglavnom ne vidam biljke po minimalno 5 dana koje se brinu same o sebi. Za gerilu tek nemam vremena, itd da ne idem u detalje. Dosta sam već otkrio o sebi na forumu... Danas ih tek vidim, niknulo 5od8 za sada.Posadeno 8 kom, ako niknu i ostale a neke budu sigurno. Automatici su planirani vani. ASC 2 kom. je sjeme osjemenjenio od hermafrodita Mobi Dick. Strein vidite u uvodu. Box Home Lab 80*180*80. Ventilacija će se pojačavati, za sad:Upuh pasivan, jedan ps vent puše po njima, dok drugi jači ps vent izvlači zrak van. Početni potovi oko 3l,završni 8 i više. Ako treba šta vičite, neću moći nešto puno korigirati ali savjeti kao i kritike dobro dodu. Na detalje ne obraćam pažnju, što jednostavnije to meni bolje... Ostalo polako, a eto ja opet sve na brzinu...eyessss::djede::zvizd::rasta:

Slike boxa: IMG_20200501_132011.jpg
 
Poslednja izmena:
OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
736
4.202
163
Zato jer mi se bez ikakvog razumljivog razloga uskraćivaju prava na dijete na svaki mogući i nemogući bar meni način i sve mi je onda svejedno, lud sam više od toga, ne da mi se kupovat iz puno razloga a pušenje mi pomaže da ne puknem.Iako neznam jel bude ovo i uspjeo, niti mi je sigurno unutra niti vani. Znaš neke stvari koje mnogi ne znaju, hvala, iako si mogo zvati i na kavu i svakako si u pravu, ali budala sam:lol: :D:respect: ....
 
Poslednja izmena:

masan head

Aktivan Član
27.03.2012
442
8.020
213
Sretan grow kolega, pratiti cu s gustom. Zao mi je sto je situacija takva ali znaj nisi jedini koji zivi u paranoji! Strainovi su odlicni, sve po mome ukusu. Nadam se da ce sve biti ok. PS. kojih dimenzija je box? Lijep pozdrav!
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Hammer 2 +5 bombi

vladomar

Indika
Poznanik Foruma
20.11.2016
1.466
7.568
258
Sretno , debelo , masno kolega , ja sam imal sa svojom bivšom(15 godina bili zajedno ) isto šou, prijetila da će reć muriji i zvala ih i oni došli, ali nije imala srca im reč kad su došli zakaj ih je zvala , evo malo utjehe ak pomogne .DRŽ SE kolega ! ::listomahanje:: :respect: :popcorn::
 
OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
736
4.202
163
:wave: Prvi update:Situacija nije baš kako sam očekivao ali što je tu je.Temperatura-dnevna 25.Noć oko 17.Nisam zadovoljan temp. pa sam ju malo podigao stavivši jednu cfl od 65w 2700k i jednu 23w 6500k.Sad je dnevna više od 26.Hladno je noću ovih dana pa vjerujem da će se to popravit uskoro. Vlaga-Dan oko 40.Noć oko 65.Vlagom se ne zamaram puno. Panel je bio na 42cm pa su se malo izdužile, sad je na 35cm, zemlja im je po meni malo jaka za start ali će nadoknadit i bolje bi im odgovaralo da je bila malo veća temperatura. Biljkice-Super Lemon Haze klica je krenula ali neznam točno zašto je stalo, isti slučaj je na jednom hibridnu ASC::sex::MD, dok drugo to sjeme nisam našao.Piknuta su dva takva nova sjemena, vidjet ćete na slikama oba su niknula.Budući da uvijek žuri, namočim sjeme u vodu na nekih 12h i neproklijano stavljam u zemlju. Naravno da postoje bolji načini. Još jedno sjeme SLH sam stavio kada i hibride ali do jučer se sjemenka nije otvorila pa sam joj jučer dodao još jednu seku. Stavio sam po još jednu sjemenku Franco Lemon Cheze i još jednu Kings Kusch. Vidjet ćemo jel se budu pokazale. Prvi pot skroz lijevo je FLC, iza njega WW osmi dan od kada su provirile.Iza nje nadam se da će niknut SLH jer dvije su sjemenke sada unutra:rofl:. Drugi red čekamo Kings Kusch, do nje je Kaya Kusch i iza još jedan Kings Kusch. Treći red Auto Super Bud 2 kom.Skroz desno 2 hibrida. Jučer sam ih malo zalio bar ovih 5 sa niti po pol deci ostajale vode bez korigiranja ph. Kud ću sa svima njima nemam pojma jer neke stvari mi ne idu po planu. Vrijeme će pokazat. Ostatak ću popratit slikama... :respect:
 

Prilozi

Poslednja izmena: