LED Opasnost prijeti!

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
613
3.108
163
:wave: Lijepi pozdrav svima koji prate dnevnik. Vrijeme je za 6 Update. Naprijed lijevo Super Lemon Haze, desno Kings Kusch obe 40 dan od sjemena. Otraga lijevo White Widow, desno Kaya Kusch 50 dan od sjemena. Razlika od 10 dana se baš i ne primjeti. Sve su 9i dan na režimu 12/12.I sve su pokazale spol. Panel je na udaljenosti od 34cm do najbližih vrhova.Sutra ću ga opet udaljit na nekih 40 cm. Streč je solidan :gled:Na temperaturu i vlagu baš i ne obraćam pažnju. Sve je u normalni kao i ostali parametri. Jučer su zalivene sa 6,5 litri vode bez korigiranja ph ili ostavljanja vode da odstoji i tako radim stalno u ovom dnevniku. Maloprije odraden lagani lolli iako malo rano ali problem mi je zalijevat a dodatno šišanje ću vjerovatno napravit drugi vikend. Sutra opet slijedi zalijevanje sa bosterima koje još imam a to su sv i tnt uz dodatak bosta. Uvjeti su takvi da na detalje ne obraćam pažnju sve da i želim jer sve vrijeme posvećujem ljubavi svog života a sve drugo mi je manje bitno :love2:. Slike će vam više reći nego ja, prosudite sami. L. P do drugi puta :rasta::respect:
 

Prilozi

OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
613
3.108
163
Jednomsemora istina da ali stvarno im posvećujem minimum vremena i to dok uspijem od male maze koja se ne odvaja od mene. Tako da to uglavnom radim dok spava i da ne vidi box pa slučajno kaže mamici kao što je jedanput meni "tatice ti imaš cvijeće tu" :DMožda zato za sada i ide solidno:lol:eyessss: Infiniti zašto si promijenio ime? Jutros dok sam ih vadio vani teško sam ih vratio nazad, hvala vam svima :respect:
 

Infinity

Aktivan Član
21.03.2019
507
1.924
163
31
Jbg, nije se uklapalo u sve ovo, dosta ranije bi, da sam znao da može;)
U potpunosti te shvatam za malu mazu, iako nemam problema sa ženom, trudim se da ne primjeti strast, da nebi pričala:D
 
OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
613
3.108
163
:wave: Lijepi pozdrav svima i dobrodošli u moj dnevnik... :respect:7 Update:58 i 48 dan je curama od nicanja od toga su 16 dan na 12/12. Krenulo je cvjetanje.Raspored biljkica je isti. Vidjet ćete po slikama zatečeno stanje nakon 5 dana bez mene. Jako su žedne bile, kasnio sam pa se je svjetlo već upalilo ali sam ih unatoč tome zalio sa 6,5l vode standardnim načinom pa da se ne ponavljam kao papigaeyessss:. Nešto kasnije kao što vidite iako je bilo u planu šišanje i zbog gostoće i suše sam to dodatno obavio a daljnje sitnije korekcije će uslijedit prema potrebi. Temperaturu i vlagu nakon zalijevanja će te vidjeti na sliki. Minimalna tem-je bila 20,3.Minimalna vlaga 33%.U nastavku su slike prije gašenja svjetla. Razmišljam da ih danas opet zalijem sa sv. i možda zadnji puta tnt-om uz dodatak asefa. A sutra opet što obilnije zalijevanje sa bostom, nešto fosfora pa i bluma iako je on sada nepotreban.Zašto tako? Zato jer se sutra box zatvara na ovaj puta idućih 6 dana. Pokušao bih dobro navlažit zemlju jer ako su sada nakon 5 biti će još žednije nakon 6 dana. Eh da ventilacija je standardna ali od sutra ću upalit i kupaonski vent da pomogne pcu da izvlači zrak vani a i sigurno je 3x jači od pc venta. :DIspravljanje me, savjetuje, kritizirate. :djede:Ispričavam se na ovakvom načinu vodenja dnevnika itd, ali bolje i tako nego kupovat... Eto to je to za sada, moram ići:ljubav::love2::lol::smoke::rasta::vutra:
 

Prilozi

Poslednja izmena: