opet ideja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ledo

Aktivan Član
12.11.2006
219
3
0
36
nego da ja pitam vidim spominje se tamo dorada sajta...
spominje se foto galerij, e sad zasto nebi bilo recimo skinova za winamp, nekih filmića znaci(slikica, opisi, link na kojem se moze pogledat) koji wallpaers, onda linkovi sa slicnom tematikom, koje kave sporedne stvari za zabavu. Download koje cega...
Take stvari privuku jos ljudi na sajt. Neki ce bit aktivni, neki ce ga posjecivat. Znaci pocetnu stranicu uredit u nekim detaljim i gotova misa... valjda ce se nesta od ovaga pojavit na sajtu:)
Hvala...
 
25.12.2007
15
0
0
38
hmmm ev ovako -

Što se tiče galerije garantujem da je najbolja i najpristupačnija coppermine galerija !

http://coppermine-gallery.net

Raširena u svijetu, pravili su je dobri stručnjaci, jednostavna je za instaliranje, uporabu i što je najvažnije ima jako dobar i editovan support forum

http://coppermine-gallery.net/forum/

ehh sad, pošto mi programiranje nije jača strana ne bi znao baš točno na koji način se instalira na već gotov site (kao što je ovaj) a i ne vjerujem da bi mi admini dali šifre servera da ja to mjenjam međutim siguran sam da njihov support forum krije sve odgovore (a i administratori i moderatori su veoma susretljivi tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema)

Kada je završen, mogućno je kontaktirati jako dobre programere koji će dotično modificirati po bilo kakvim željama uz veoma simbolične naknade !

Primjer: instalirana je galerija međutim mi bi htjeli da na nju možemo upload filmiće sa youtubea - Netko odavde se javi bilo kojem programeru sa - "http://coppermine-gallery.net/forum/ -, dogovorimo cijenu (cijena možda bude 30€ a to nije baš mnogo za sveobuhvatan forum pun korisnika kao što je ovaj) i leek to završi u roku 2 dana !

Naravno sve ideje se prihvataju - nadam se da sam pomogao !
 
25.12.2007
15
0
0
38
a Kobaja je ? ;D ;D ;D

ne kažem ti, galeriju bi bilo lijepo imati striktno iz zezancija... pa zamisli samo kakvi bi se tu sve naslo slika :) A ako treba vec nesto kompleksnije zasto ne unajmiti profesionalca :)
 
25.12.2007
15
0
0
38
Vjeruješ upravo sam spomenuo gore navedeni način koji uz malo znanja vlasnika/administratora ovog site ne košta ništa više doli malo truda :)

A šuške treba za sve, pa i za ono što je glavna tema ovog sitea zar ne ? :)

ostaj mi zewen :-*
 
28.12.2007
6
1
0
37
Sigurna sam da svi mi imamo gotivnih slika,galerija je super ideja!Pa i ja imam gomilu dobrih fotografija ali mogli bi da ubacimo i nase crteze i slike,kolaze,fotke skulptura...Meni makar padaju svakakve ideje na pamet,vutra me cini kreativnom,i ne samo mene.Par mojih ortaka je pobedjivalo na raznim konkrsima sa svojim naduvanim delima,mnogi bi poslali svasta,deo galerije moze da pripada nasim kreacijama jer bi mnogi isceprkali svoje i poslali.Nove radove bi svi mogli da ocenjuju i procenjuju-da se ubaci u galeriju ili ne?
Sta nislite o tome veseli administratori nasi?Ako ste za,nacicemo ljude da to odrade za dzabe,ja cu se barem potruditi