Opet spajanje HPS

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
10.07.2007
22
124
0
35
Pozdrav svima, nakon tjedan dana trazenja hps po splitu napokon sam je nasao (inel d.o.o, ulica šibenska 9) ali sad imam problem sa spajanjem. Već se satima mučim i nikako pa mi triba vaša pomoć. Već sam prije spajao hps od 400w i nisam imao problema ali s ovom ne ide nikako. Da ne bi rekli čitaj i pretražuj forum, proba sam sve moguće sheme koje sam našao ovdje na forumu i nijedna ne radi. Još sam probavao milijun kombinacija i jedino se čudim da me još struja nije spucala a ni žarulja nikako da eksplodira. Izgleda da sam dobio neku glupu prigušnicu, proizvođač je est iz španjolske i mislim da nju ne spajam dobro. Propaljivač je philipsov i isti kao i većina na koje sam naletio kopajući po forumu. Žarulja je tež HPS 150W, grlo E40.

Evo slike dijelova i jedna slika skupa pa neka mi neko na njoj iscrta spojeve, zahvaljujem unaprijed.
 
10.07.2007
22
124
0
35
Da vas preduhitrim, problem je riješen yeaaaaaa. Nakon sati i sati neuspješnog kombiniranja žica puka san na živce i otiša u Inela di san kupija sviću. Tip je nakon par pokušaja spajanja skužija da philipsov propaljivac ne paše na elt prigušnicu. Uzeja je neki drugi, vosloh schwabe propaljivač i samo ga zaminija i odma nas je obasjala svjetlost. Tako da ako netko ima sličan problem, moguće je između ostalog i to da prigušnica i propaljivač ne odgovaraju jedno drugom.
 

#34

scientia potentia est
27.01.2009
348
65
0
eeee kasno sam to video...
philipsovi propaljivaći su posebna priča...svi koji sam video zahtjevaju prigušnicu sa tri ulaza, ne sa dva kao većina
 
10.07.2007
22
124
0
35
da, ali nigdje na forumu nisam vidi da to piše tako da bi ovo trebalo ostaviti za buduće naraštaje koji se nađu u ovakvom problemu.
 
26.10.2009
13
0
0
31
cao,imam problem sa spajanjem hps probao sam po shemi prigusnice i propaljivaca al ne ide.pa eto molim pomoc iskusnijih,zao mi je sto se ponovo povlaci ovo pitanje po hiljaditi put al jbg. ako vam nije problem mi to bacin na jednu slikicu i povezat sa multikolor crticama hehe . evo propaljivaca, mozda je on u kcu ko i philipsov - prigusnica - prig - .hvala