Optimalano vreme izmedju dva jointa?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

MarcoPolo

People Can Fly
Poznanik Foruma
09.02.2010
617
1.294
163
zapališ jednog...pogledaš koliko je sati...zapališ drugog...i vrijeme koje je prošlo između dva paljenja optimalno je! :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: usrname

Sativa Diva

miljenica bogova
23.04.2012
1.517
5.238
258
ja san ga pitala jeli debil.. i kasnie editirala.. ako si moga njihove postove editirati, moga si i moj..

drugo.. ja san mu se obratila u prenesenom značenju sa petom u oko, a on meni direktno sa bacanjem moga leša u bunar..
nitko ga nije niti opomenia.. osim Mije.. i šta san mu drugo tribala reći osim toga da je jebeni bolesnik??? tebi to normalno?

treće.. lik koji je priča o borbama pasa (šta nemora biti istina da radi) je dobia ban.. a SKT.. rekoh.. niti upozorenje..

off je i spam, biti će obrisano vjerojatno.. al morala san se izjasniti.
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Ovako sativice,koliko sam ja ulovio ti si prva pocela..to sa debilom i tako....drugo nisam ulovio "bacanje leša u bunar",,jedostavno promaknulo mi je...da sam ulovio on bi dobio bar 40....i ne nije mi to normalno....ja nisam Moder...nego Grow Suport...ljepo Moderima linkaš gdje ti je to rekao i stvar riješena...mada oni su na godišnjem izgleda.

Ja sam lik koji je sam sebi zaljepio 30 negativa jer sam postao što nisam trebao,netrebaš se cudit što sam tebi dao i dobila si samo 10 koji ce isteci....
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.195
258
Sve dok zivot ima smisla i covjek zna vladati sobom znace prepoznati idealno vrijeme kada ce da zapali. Ako mu je jedina zelja da po citav dan bude naduvan i daleko od realnosti onda mu je potreban jedan psiholoski pretres da bi se utvrdilo je l zreo za psihijatrijsku ili radnu terapiju.
Zivot kao zivot jedino sto nam moze pruziti jesu mogucnosti. Na nama samima ostaje da se za jednu ili vise njih odlucimo.
Svaki dan treba prevaliti dio puta prema zacrtanom cilju i kao nagradu za korak naprijed zapaliti onoliko koliko ko zeli. Ukoliko tapkamo u mjestu i isparacamo zivot kao navijaci fudbalsku utakmicu ne bi trebali paliti ni jedan, jer je to ocit dokaz da nam nedostatak afiniteta trava ne nadoknadjuje.

P.S. Ne bi bilo zgoreg da izostanu komentari poput prethodnih, jer se sve moze rijesiti u miru i tisini. Ovako ukljucujete citav forum u stvari koje se ticu samo vas.
 

JuicyJ

Aktivan Član
13.07.2013
28
31
0
Ja koliko sam primjetio, kada me jedan pukne, drugi me u danu neće više nikako :D... samo đaba iskoristim :D