Outdoor domaja

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.795
188
I jos jedna bitna stvar: Lolipop NIJE skidanje listova!! Nego zakrzljalih, premalih cvjetova koji ne dobivaju dovoljno svijetlosti!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: M a n d o r
05.11.2012
27
40
13
29
Ne bi se slozio s tobom kali. koliko ja znam ljudi su na svojim videjima to nazivali lilopom samo sto su oni skidali sve listove i male grane osim onih na vrhu stabljike, i detaljno pokazivali kako to rade , jedini moj problem je sto ja nisam skidao sve donje listove. i da napomenem Nisu skidali samo zute ili ti ga zakrzljale listove nego sve redom.
 

XsmokemashineX

not careful whit dosage
28.04.2013
690
1.050
163
Skidaju se i listovi i grane!!!I bas to sto je Kali reko,zakrzljale grane se skidaju da ne trosi biljka energiju na to sitno nego da puca u glavne grane.Ali kad lolipopoas naravno uzmes 2 prsta i prevuces preko stabljike koliko ti mislis da je dovoljno i naravno da ces i listov odma skinit.A samo skidanje listova nema nikakve veze sa lolipopom osim stete,volio bi da mi dokazes da sam u krivu.Ja se sa ovim bavim definitivno duze nego ti a i vecina ovih forumasa pa vjeruj mi da ako neko zna kako se sta moze napravitonda netko i zna.Ne kazem da smo svi popili svu pamet ali kazem da nismo ni glupi i znamo kako se rade osnovne stvari,od topa,fima,lolipopa,lst,scroga,soga....Tako da ako ti neko zeli rec nesto o necem sto je ec radio bolje da poslusas ukoliko ti o tom ne znas nist.