Outdoor Lemon Skunk & Jack Herer Auto

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

Smokey McPuff

Aktivan Član
04.03.2012
469
431
63
37
Iako zadnji grow na kraju nije ispao totalni fijasko, spasio se jedan NYCD, i Afgan Kush Ryder, ali sam ipak odlučio voditi novi dnevnik, a ponekad i pokazati napredak starih strainova.

Lemon Skunk ( Greenhouse Seeds )

lemonskunkbud.jpg


Flowering Time: 56-63 Days
Grown Indoor or Outdoor?: Indoor/Outdoors
Parents: Skunk x Citron
Type: Sativa 60% / Indica 40%
Indoor Yield:600g per square meter
Buzz: Sense boosting high
Taste/Smell: Lemon, citrus, sweetLemon Skunk je nastao kroz pažljivi odabira dvije Skunk biljake koje su posebno odabrane zbog svojih limun karakteristika.Majka je bila posebna i zadržana 20 godina u Las Vegasu,dok je otac izabran je u Nizozemskoj, a izvorno je bio doniran od Eddieja. Eddie je bio vlasnik jedne od najstarije i najpoznatije i prestižne banke sjemena u Nizozemskoj kroz nekoliko godina.

Lemon Skunk je hibrid između Indice i Sative, ali ima malo više sative u nj. On raste visok, ali ima veliki bud-to-leaf omjer pa je vrlo lako trimati. On najbolje uspijeva kao multi-granska biljka zbog svojih branching tendencija. Lemon Skunk može uzeti mnogo hranjivih tvari. On također radi dobro na otvorenom zbog njezine toplinse tolerancije i bit će svijetlo zeleno lišće i budovi, koji će dobiti dodatni boje lijepe narančaste od pistila. Kada dođete do kraja, ona je prekrivena kristalima smole i cvjetanje traje oko 8-9 tjedana.Najbolje vrijeme za žetvu je između 50 i 56 dana.

Limun Skunk ima slatki okus, koji vas podsjeća na što drugo? Limun. To je savršen za one koji vole slađe budove i ima naznake citrusa u mirisu sve do dima. Oslanja više na stranu sativa, jačan vaša osjetila, ali Indica strana je također visoka te će vam ''pljačka'' frižidera biti vrlo vjerojatna. .Lemon Skunk je osvojio brojna priznanja za svoje velike kvalitete. Lemon Skunk osvojio je 1. mjesto u kategoriji na dvoranskom Hydro Spannabis-u u 2008, 1. mjesto u kategoriji na otvorenom highlife Cup-u 2007, 2. mjesto na IC420 uzgajivača kupa 2008, a bio je pobjednik High Times Top 10 vrsta godine za 2009.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LjetBmixkmQ


Jack Herer Auto ( Royal Queen Seeds )

royaljackautomatic.jpg


Flowering time Autoflowering

Cannabinoid content Extremely high
Effect A motivating and inspiring feeling
Genetic background Jack Herer x RuderalisHeight of the plant 60-80 cm
Harvest month 9-10 weeks after planting
Yield 30-100 grams
Type Sativa:40% Indica: 30% Ruderalis: 30%


Jack Herer je strain nazvan po velikom čovjeku. Bio je neumorni Kanabis aktivist i autor knjige cara bez odjeće, koji se naziva Konopljina Biblija. Bio je snažan glas u Kanabis pokretu sve do svoje smrti u 2010.Strain Jack Herer je jednako snažna, jaka sativa dominant s uplifting highom i svježim mirisom papra.

Jack Herer Automaticu rastu budovi koji su vrlo slični izvornom Jack Hereru. Međutim, kao što je ovaj strain autoflowering, može se uzgaja gotovo bilo gdje. Nakon što proklijati feminizirano sjeme, biljka će brzo rasti i biti spremna za žetvu za oko 10 tjedana.

Glavni učinak je da podiže kreativni sativa high, ali zahvaljujući Jack Hereru, koji je miks Haze-a, NL-a i skunk-a, ovaj strain također daje vam opuštajući kstoned Indica osjećaj. Jack Herer Automatic ima Haze-poput, paprenu aromu.Dim je svjež i gladak s malo biljnog okusa, poput izvornog Jacka Herer straina

Jack Herer Automatic će se dobro razvijati i vani i unutra, daje prosječni prinos od oko 40 do 70 grama po biljci. Te neće rasti previše visok, dosegnuvši prosječnu visinu od 40 do 90 cm, što ga čini idealnim za manje ili više diskretni grow. Royal Queen Seeds s ponosom predstavljaju ovaj strain na čast Jack Herera, cara konoplje, s ovim velikim autoflowering strainom.Napredak prilažem kroz nekoliko dana.
 

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
3.389
18.756
398
Trøndelag
sretno Smokey!!
i ja sam planirao uzet JH auto od RQS ali kad sam kupovao sjemenke bila su samo 10kom pakiranja,tako da pratim dalje sa zadovoljstvom :)
 

Smokey McPuff

Aktivan Član
04.03.2012
469
431
63
37
Evo i update. Sve su proklijale od Jack Here Auto. Ova veća je stara skoro 3 tjedna, ali kako je vrijeme dosta loše već nekoliko dana, sunca ima na kapaljku, vrlo je zakržljala, ali se vidi dominantna genetika sative.

Lemon Skunk, 3 su proklijale, a 2 se još ćekaju, kasnije su stavljene na klijanje.

Imam problema sa uploadanjem slika, tako da ću kasnije probati ponovno.
 

Prilozi

  • Jack Herer.jpg
    Jack Herer.jpg
    204,4 KB · Pregleda: 37
  • Jack Herer 2.jpg
    Jack Herer 2.jpg
    100 KB · Pregleda: 38

Smokey McPuff

Aktivan Član
04.03.2012
469
431
63
37
Nova tuča, i novi fail za moju malenkost.

Danas išao napraviti novi update i novost je bila da su prije 2 dana potrgane od jakon nevremena. Danas je točno 12 dana bez sunca u mome kraju, samo naoblake i tu i tamo malo sunce progleda.

tako da, grow suport Sam, nezavršeni dnevnici i moja malenkost se povlači.u mirovinu. :sad2:

Pozdrav svima i sretno. :vb_wave: