Outdoor - passion #1-

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
04.01.2008
6
0
0
38
Pozdrav svim ljubiteljima marihuane:vb_wave:!Evo ove godine san se odlućia malo ozbiljnije uhvatit hobija,cili zivot sam dosta onko oko poljoprivrede tako da znam nesto, a i puno sam tu po forumu,informiram se pratim sve outdoore i koi indoor, ali svejedno vas molim za pomoć i mišljenje. Uzgaja san domaćice zadnje dvi sezone. Prvu god radi provale sajta san mora ubrat (jedna sativa i jedna indica, i to stvarno dobri primjerci) pri vrimena (skoro u polovici cvijetanja), ali nisu se bacile :bong7bp:.A drugu sezonu san to (uzgajanje) skroz neozbiljno svatia i ima još neozbiljnijeg kolegu, i sve nam pojele beštije, mislin da su zecevi (negdi pocetkom 7 miseca),(kontra njih smo okolo posipavali sumpora u pocetku i bilo je dobro,a posli smo eto isli u *****,(godinu prije san ih ograđiva pa kako su mi provalili nisan više ) ),--ubiti malo koju su pojele, samo bi prigrizle doli kod zemlje da je sruše i to je to.Ali vec u to doba smo imali jednu koja je pocela jako rano cvjetat, tako da je tad bila u ko zna kojem tjednu cvjetanja, i kad smo dosli na sajt nasli je na podu, taman suhu za pušenje, bila je malo veća od pol metra, i sva je bila ko jedan nabijeni vrh,(imam negdi slike ali mislim da vas ne zanima od proslih sezona).Znaci odlicno su radile!
Zaljucia san da mi se neda vise pazit i mazit biljku 2 miseca, a neznam spol, pa san se ove godine odlućia uzet feminizirane, dosta sam ćita, i mislin da mi ova "passion" najviše leži.(Passion #1 ® | Dutch Passion) zanima me vaše mišljenje!
TO je bilo predstavljanje (nadan se da nisan upila) ,pa da krenemo...

Misto mi je okruženo makijom i borovima, ćistina cca 5-6 kvadrata pristavica.Do nje se može samo jednim putićem, koi sam ja napravia, i treba sa 2 puta spustit na kolina kroz tunel da se dođe do sajta.Poviše te pristave za sadnju je pristava visine pola metra i tu sam montira baćvu od 150-200l, na koju sam montira špinu, i kroz zid da se nevidi provea gumu, i u planu mi je kad buden presađiva biljke u zemlju do svake pod zemljom donit gumu, zatvorit je na kraju(presavit i vezat) i probit rupicu i eto "kap po kap".Stavit cu slike, i na slikam ima ko plastenik di sam stavia prvu turu biljki( narucia san 5 komada), ali sam nesto zajeba i slabo su nikle, klijanje je proslo u redu, bacile su klicu sve i jedna dan, stavia ih u pitere, i samo jedna nikla, pa mi i tu jednu neka bestja prigrizla najlon od plastenika i sjebala:bananabang:.

Mislim da je miš, pa sam dobavia dobrog otrova pa cu stavit.Narućia sam opet sjeme( 5 kom), stavia klijat u papir itd., posadia u pitre prije par dana i lagano niću, zemlja kupovna "cvijetko" :icon_lol:


mislim da sam sve napisa za sad, stavit cu slike od sajta i te prije ture u plasteniku, ova sad tura je na prozoru i tu ce bit dok ne dođe vrime za presadit SDC12296.jpg
 

Prilozi

  • SDC12299.jpg
    SDC12299.jpg
    213,3 KB · Pregleda: 82
  • SDC12298.jpg
    SDC12298.jpg
    206,6 KB · Pregleda: 68

makisplit

Aktivan Član
07.03.2012
501
132
0
43
ma kakvi upila...super mi to sve izgleda,polako i pametno što se tice rekla-kazala i tih stvari,radi svoj posal i bit ce to odlicno...sretno!

edit: i naravno obavezno postaj slike :)
 

sharp

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
27.08.2011
1.253
2.610
188
Haj Nehaj
ala lucane, mirno more i sritan grow.
ovu turu ostavi na balkonu do presađivanja. nemoj ju stavljat u plastenik inace ces ju skuhat ko i prvu turu. mislim da je bestija krivo optuzena.
inace plastenik ti je super improvizacija, ali bi ti dobro dosao od 20-03 do 20-04,znaci u vrijeme kad vanjska temperatura nije isla preko 22C.
 

mali_1.3

Aktivan Član
09.09.2011
230
24
0
31
imaš po forumu dosta receata sa insekticide, pa napravi neki, kroz ovaj najlon gubiš puno svjetla, da si bar neki stari prozor stavija priko mislin da bi bilo bolje
ako ti nije problem malo detaljnije opisi kako mislis provuci gume ka kap na kap, kolike rupe, koliko vode "troši" dnevno i to
sretno
 
04.01.2008
6
0
0
38
uh, evo prvo bi se htio ispricat sta me nije bilo i nisam bia aktivan, bia sam sprijecen s poslom, na drugim mjestima, i malo sam zapostavia kako biljcice tako i dnevnik, ali sad sam to rijesia a dat cu sve od sebe! biljke su mi dosta zaostale s obzirom u kojem smo misecu, pa je svaki savjet dobro doša! od 5 ih je ostalo tri, od te tri jedna je malo manja, jos su na prozoru, prisađene su u kante od 5 l, koju se opiturane iz vanaka sa autolakom. Prije par dana sam ih polia sa -fertinom g- (to je za vinovu lozu za zelenilo, vidia san da je to tu neko koristia i da mu se dobro pokazalo). direktnog sunca imaju od 10 ipo do 7 ipo, dali im je to previše jako? razmišlja sam da uberen ošćibod pa da zabodem da im malo smanji sunce?pomagajte molim vas da uspijem sta izvuć ove sezone SDC12600.jpg
 
20.01.2012
9
0
0
31
a moj otocaninu (po pisanju cini mi se da si sa Braca) male su ti nesto biljke za sada,sunca nikad dosta samo ih triba dobro zalit jer sunce je zestoko.Drzi ih ti tako ali nebi ti preporucija to za vinovu lozu uzmi neko drugo gnjojivo.
gustaj:banana_rasta:
 
04.01.2008
6
0
0
38
hehehehee, nisam s Braca :), kad bi pisa kako tu :blah: govorimo, nebi me razumilo 99% ljudi. A znam da su male :icon_cry:! pokušavam stavit jos koju sliku ali :bananabang:
 

nevalja

Aktivan Član
20.03.2007
93
4
8
41
Samo napred gruvaj, ja sam pre dve godine imao Passion- dutch passion i sta da ti kazem, to je tako mnogo masna i kada se osusi boja je onako tamnija zbog toliko smole mirise specificno dobro, a tek sto je jaka iskreno onih 18 posto sto pise mislim da udara zestoko. Posle dva dobra dima nisi u stanju nista da uradis a ne daj boze ceo dzoint da zavaris. Aj sve najbolje u growu :):banana:
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.157
298
54
šta bi im smetalo sunce? stavi ih tako da budu na suncu od izlaska do zalaska pa će rasti normalno, ovo što im sada pružaš je premalo, zato tako sporo rastu...