Outdoor sorte

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

Melissa Officinalis

Aktivan Član
21.06.2018
178
451
63
33
sensijev bi trebalo da je najslicniji originalnom
Bro uz duzno postovanje prema tvom znanju i iskustvu, koliko je meni poznato zapravo je Neville od jednog kalifornijskog breedera uzeo klonove od afgani biljaka koje je ovaj uzgajao, od svakog fenotipa po nekoliko klonova, i kasnije medjusobnim ukrstanjem dobio Nl kakav mi znamo, mislim da je bio numerisao klonove i da su 2 i 5 dali Nl. mozda i ja gresim. ali ja sam pitao vezano za Nl autoflower, ciji je najbolji, ne mora da nuzno znaci da ako sensi ima izvorni gen da je njihov najbolji
 
  • Sviđa mi se
Reactions: 420Florist

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
23.001
44.299
3.198
Bekaa Valley
Bro uz duzno postovanje prema tvom znanju i iskustvu, koliko je meni poznato zapravo je Neville od jednog kalifornijskog breedera uzeo klonove od afgani biljaka koje je ovaj uzgajao, od svakog fenotipa po nekoliko klonova, i kasnije medjusobnim ukrstanjem dobio Nl kakav mi znamo
bro, ne znam sta si ti napisao sto ja nisam, i ja sam ga spomenuo a sensi sam spomenuo samo zato sto je nevil prvobitni vlasnik firme. pa racunam, ako je on doneo genetiku u firmu koja je danas sensi, verovatno su sacuvali i optimalno razradili originalnu genetiku :) ne kazem da je najbolji al ne bi smeo biti los. mada, moja prica se svodi na fotoperiodne biljke, da li ima razlike kod autosa, bem ga :)
sensijev bi trebalo da je najslicniji originalnom iz kalifornije, doneo ga je neville schoenmaker jos dok se firma zvala the seed bank a ne sensi seeds
"Making its way from the Pacific North West to the Netherlands in 1985, the Northern Lights arrived in the possession of Neville Schoenmaker. Neville was the owner of Holland’s first cannabis Seed Company known as The Seed Bank, which later was renamed Sensi Seeds under new ownership."
 
14.09.2019
15
5
3
28


Nagrade: 1 mesto Bio HTCC 1997.
1 mesto HIGHLIFE 2005.
Genetika: Super Skunk, Brazilian and South Indian.
Efekat: veoma jak telesni efekat,stond koji dugo traje.
Cvetanje: spremna krajem Septembra u severnoj hemisferi,na balkanu i do dve nedelje ranije.
Masa cvetova 1000 gr/biljci.
THC: 14% CBD: 1.7% CBN: 0.8%
Nagrade: jos nije predstavljena
Genetika: Great White Shark, South Indian, Super Skunk.
Efekat: veoma jaka Indica sa instant telesnim efektom, stond koji dugo traje.
Cvetanje: spremna krajem Septembra u severnoj hemisferi,na balkanu i do dve nedelje ranije
Masa cvetova 1200 gr/biljci.
THC: 18.4% CBD: 1.1% CBN: 0.4%
Nagrade: ?
Genetika: Skunk#1,Early Pearl
Efekat: sladak ukus i klasican Skunk efekat
Cvetanje: spreman je pocetkom Oktobra,cveta 2 nedelje krace od Skunk#1
Masa cvetova 500 gr/biljci.
THC: /% CBD: /% CBN: /%
Nagrade: ?
Genetika: Indica+/ Sativa-
Efekat: jak Skunk ukus sa izrazenim telesnim efektom,prijatan stond
Cvetanje: spreman je krajem Septembra
Masa cvetova 600 gr/biljci.
THC: 15% CBD: 1,1% CBN: /%

Pogledajte jos sorti na sajtu Aliena


Poozz drugari zanima me kakva je sorta Hypnotic - Anaconda narucio sam ima thc 30% ako neko nesto zna o ovoj sorti nek pise hvala unapred...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Dzanki

Klarificiranimaslac

Aktivan Član
26.09.2019
78
462
53
Pozdrav ekipa. Ovako, u planu mi je ove godine pokusaj guerilla growa, automati koji bi 2 tjedna bili u indooru, a polovicom ili krajem petoga mjeseca na sajt u potH zemlju. Klima je mediteranska (1), znaci vrucine i malo kise. Sajt ce biti udaljen 100tinjak km od mene, tako da za sada smisljam nekakvo navodnjavanje. U suprotnom moguce je da ce po 2tj biti bez vode (2). Sunca bi trebalo biti na pretek (3). Doma imam sjemenke koje sam pripremao za indoor: sve automati od RQS
- Cookies
- NL
- Royal haze
- Ww
- Sweet skunk

Moje pitanje je sto mislite kada uzmete u obzir parametre 1,2 i 3 koje od ovih sorti imaju najvecu sansu prezivljavanja u takvim uvjetima?
Naginjem nekako prema NL i skunku cisto zato jer vuku afgansku genetiku pa mi to daje malu dozu sigurnosti. Molio bih vasa misljenja:respect:
 

.i.

Radioaktivan Član
03.05.2018
1.488
7.989
258
bunar
www.vutra.org
daleko je 100 km putovati..... daklem, iste ti šanse sve imaju jer bi trebale biti gotove početkom 7 mjeseca, taman kad najveće vručine počinju. Kroz 5 i 6 mjesec neka ti padne samo jedna kiša ti si miran. Eventualno malo hidrogela u jame da drži vlagu (zajeb je ako imaš veprove u blizini, idu na vlagu i uhebu ti biljke).
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sjaj očiju

Klarificiranimaslac

Aktivan Član
26.09.2019
78
462
53
Nije putovanje problem jer svakako tamo idem svako toliko bez obzira bile bilje ili ne. Veprovi bi mogli biti problem, sjecam se da sam ih znao cuti u proljece, a cesto se i vide mjesta gdje su rovali,ljeti gotovo nikada. Da ne odemo u offtopic previse, hvala ti na odgovoru!
 

dommythegrower

Aktivan Član
16.05.2017
250
1.130
143
30
Koji vam se fotoperiodni northern lights pokazao najbolji? po pricama koje sam cuo je najbolji od sensia al skup ko papar...jedino sam imao iskustva sa pyramidovim i mogu rec da je jeben :D mozda bih probao ortegu indicu, to je isto northern lights samo pod drugim imenom ako se ne varam?
Ako je ogromna razlika izmedu sensijevog i pyramidovog uzimam sensi naravno, zelim cut iskustva...nisam naisao na niti jedan dnevnik sa sensijevim tako da hvala na odgovorima unaprijed!
peace out, with love and respect!
 
11.04.2020
53
52
18
29
Ako mogu ovdje pitati novi sam na ovom forumu...dakle zanima me ako bi narucio sjeme sa internet trgovine koja se tu reklamira...koliko je sigurno i dali bi mogao imati problema s plavima??
 

Saša443

Izmedju planina i mora..
13.03.2013
2.228
8.064
258
Pozdrav ljudi, da li neko može da mi preporuči neke vrste koje se manje osećaju(mirišu) u cvetanju?
evo baci pogled.
Ako mogu ovdje pitati novi sam na ovom forumu...dakle zanima me ako bi narucio sjeme sa internet trgovine koja se tu reklamira...koliko je sigurno i dali bi mogao imati problema s plavima??
evo tu prelistas zadnje 10-15 strana i videces iskustva. :thumb:
 
Poslednja izmena: