Outlookfestival 2009

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
fakat
Hail.gif
za lineup, ali karta je 600kn?? :icon_eek:

ma da imam s kim ići išo bi sigurno, nemogu vjerovati da se ovo događa u hr u kojoj nije ni toliko popularan dubstep
 

Gadgadni

Aktivan Član
08.09.2008
407
10
0
45
gle odgovor (I have checked your booking and can see that you have booked 2 tickets for Outlook Festival for a total cost of £181.85. Your tickets for this event have been dispatched. We are sorry to hear that they have not arrived. Arrangements have been made for the original tickets to be invalidated and for a duplicate set to be held for your collection at the venue box office. They will be available from when the doors open for the event. As identification, you will need to present the original card used to purchase the tickets along with your confirmation code.)
Ne samo da mi nisu odgovorili na pitanje u svezi razlike u parama nego ih sad mogu podici samo na ulazu...kako sam lud i ljut...poslao sam vec hrpu mailova svima i svakome tko je povezan ikako s festivalom ali nitko se ne javlja još....
...netko ima isti problem mozda ??????????
 

Gadgadni

Aktivan Član
08.09.2008
407
10
0
45
..ovako kupio sam dvije karte za Outlook Festival još 16.08.2009 godine preko www.ticketweb.co.uk koje još nisu stigle, a i platio sam ih Ticket face value: 160.00 + Service fee: 21.85 što iznosi 181,85 funti. Pošto sad na netu vidim da se karte mogu kupiti po cijeni od 400 kn što prije nije pisalo na stranici http://www.outlookfestival.com osjećam se pokradenim i to za iznos otprilike 500 kn ili više kuna što nije mala stvar.
Nigdje nije pisalo da ce se karte moći drugaćije kupiti nego online što i piše na http://www.outlookfestival.com/tickets.html pod FESTIVAL TICKETS TERMS & CONDITIONS zato smatram da to nije uredu.
U oćekivanju riješenja tog problema poslao sam mail prigovora na www.ticketweb.co.uk gdje su mi odgovorili da mi karte ukidaju te da ih mogu podici na ulazu te da za takve stvari nisu oni krivi nego Organizator eventa. poslao sam poruku na http://www.facebook.com/outlookfestival pa mi izbrisali poruku (zamisli ti to) i mail na [email protected], ali ne odgovaraju !!!!koji psi!!!!

...nego Silent Bob 80 eura ili funti stari ;)...ajde javite se svi koji ste popušili i jeste li to nekako možda uspjeli riješiti..

''''''neka budu odgovorni za vlastite pogreške zato jer se dobar glas se daleko cuje ali loš još dalje....
 

Gadgadni

Aktivan Član
08.09.2008
407
10
0
45
i riješeno....ovako svi koji ste kupili karte on line..na Festival ponesite putovnicu, karticu kojom ste kupili kartu i onu šifru koju ste dobili CONFIRMATION CODE: i pare ce vam biti vracene...trazite ili pitajte za lika koji se zove NOAH..