ovo nema veze s mozgom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
evo da ja malo svog osobnog iskustva podjelim s vama!!! prvo trebam napomenut da sam kemijsku drogu PROBALA prije nego sam uopæe zapalila joint!!poèela sam brijat po techno partyima (sad to ne mogu ni æut) nije me nešto dugo to držalo ali to je više bio izraz buntovništva i moje nesreðene situacije doma bila sam nezadovoljna i u pubertetu a ulica i loše društvo na domak ruke...prvi put sam probala biljæicu sa 16 god i nije mi bilo ništa pa poslje toga god dana nisam ni zapalila...nakon smrti u obitelji osobe za koju sam bila jako vezana nisam mogla spavat,mama se zakaèila na praxitene koje sam ja odbijala jer je ta osoba i umrla radi lijekova...potražila sam pomoæ kod svoje lijeænice da mi preporuèi nešto biljno i tako sam uzela neke kapi u ljekarni ali ni to nije pomoglo...nedugo nakon toga srela sam frenda koji je baš zapalio smotku i ponudio mene...i tako kad sam došla doma legla sam na krevet i mislila o sretnim trenucima koje sam prošla sa voljenom osobom koje više nema i zaspala kao beba...odtada sam i prestala zajebavat se s kemijom:))i od tada pušim svetu biljku!!samo da još napomenem da sam sræani bolesnik i od kada koristim biljku imam rijeðe napadaje,gotovo nikad prehladu,jedino što me malo pluèa jebu ali to je od cigarete i mislim da je jedino štetno pušenje trave ako ju motamo sa duhanom i to je jedini razlog zašto onda i šteti...moja majka æak kaže da bi bilo bolje da zamijenim cigarete sa travom...nekako si mislim da onolko kolko dam novaca mjeseèno za cigare da umjesto toga dam za vutru i samo èistaka...najnormalnije funkcioniram na tome:na poslu sam opuštenija a posao koji radim sa svojom udrugom(evo pokreæemo internet televiziju)kreativnija sam...stoga sve je u tvojoj glavi i nema smisla prièat da se od trave poèinje i završava na neèem gorem jer nema smisla jer trava ima sasvim drukèije djelovanje nego kemija....pozz i jah bless :))
 

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
wpw-syndrom i aritmiju..aritmiju vjerojatno znaš šta je a ovaj wpw ti je kad imaš premosnicu izmeðu žile koja dovodi i odvodi krv iz srca...prije sam imala napadaje bar jednom mjeseèno a sad jednom godišnje i to ako,a to pripisujem svetoj biljci jer se i manje živciram od kad je pušim a znam da od stresa se može i rak dobit:)-jah bless
 

Tripco

Aktivan Član
23.11.2005
312
99
0
suptropia.4t.com
Uh, Iffy, tvoja prièa zvuèi jako stereotipno. Makar meni, lièno. Ne zameri na tome, jer sam krajem devedesetih video puno klinaca (u to vreme sam držao klub sa industrial/techno muzikom) koji su se sjebali od Ex-a. Mnogi od njih su vremenom prešli na Vu.
Ali, pitanje nepravilnog rada srca je ostalo.
Savetovaæu ti nešto što nije previše popularno u krugovima uživalaca cannabisa, a to je da piješ malo (ili malo više) crnoga vina. Takoðe je sasvim odgovarajuæa i domaæa loza. To godi srcu, definitivno. Samo, ne preteruj, može doæi do zajebancije u mozgu. Ja sam ti oèiti primer za to.
 

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
prvi put sam uopæe na forumu ikakvom i htjela sam zapravo odgovorit na onu prièu o onom deèku koji je kao s trave prešao na teže droge ali sam ja napravila novu temu...e da i ja se nisam sjebala od ex-a i prešla na vutru samo sam htjela reæ da se s trave ne prelazi na jaèu drogu...e da a što se tièe crnog vina kad popijem nije mi dobro odmah na wc šolju i sve iz sebe a pošto trava snizuje tlak godi mi u svakom pogledu...i tak... :banana_rasta:
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
Indica bi trebalo da ga smanjuje a sativa povecava. Samo ako znas koju vrstu pusis znaces sta ti je sa pritiskom.

Ja imam ubrzniji rad srca i prolaps srcanog zaliska. Nije nista strasno samo ne smem da preterujem da ne bih dobio tahikardiju.

Aritmija je usporeni rad srca i pusi trave koliko hoces jer ona ubrzava rad srca... Blago tebi...
 

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
sorry što te ispravljam ali aritmija je ubrzano lupanje srca...ali znam si pomoæ u takvom sluæaju samo bez panika....šta jel ti trošiš kakve lijekove??ja nikad nisam iako su mi prepisali jel sam totalno protiv toga i lijekovi su kemija a o doktorima da i ne prièam od kad ne idem kod njih osjeæam se puno zdravije i pobornik sam alternativne medicine,kad pogledaš realno kog su tablete izlijeæile a doktori umjesto da deèku izvade slezenu odrežu mu nogu..(e sad sam ga malo pretjerala i otišla daleko...daleko na talasima dima...) :leaf_blunt:
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
ja mislim da je aritmija neispravan rad srca.
neujednaèen...jedan frend ima aritmiju pa kad smo spikali o tome, klimo je glavom
kad sam ga pito jel to neispravan rad srca?
 

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
kako god da bilo mene kad napadne aritmija srce mi lupa ko da sam trèala maraton...ma nije to ni bitno...bitno je da više nemam tolko problema s tim...pozz i Jah bless :bis:
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
Aritmija je neravnomeran rad srca. Ali najcesce je i usporen. Normalan rad srca je 60-90 otkucaja po minuti. Ja imam 88 kada lezim a kada se umaram ili jos gore varim ide preko 100.
Drugar koji ima aritmiju ima 48 otkucaja po minuti. To se zove sportsko srce. Na tu foru je odlozio vojsku po 999. put. Ako jos jednom bude imao takve rezultate nece ici u vojsku...

Ali imati aritmiju i brzi rad srca mislim da je vrlo problematicno. Zato je i ifkica imala napade... valjda... ali najbolje bi objasnio neko ko studira medicinu ili je zavrsio... Jer ja ovo iz iskustva bodem...
 

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
Ma gle ja to ionako ne mogu izljeèiti mogu samo da kontroliram to a najvažnije od svega ne smijem se živcirat a u tome mi pomaže naravno a ko drugi nego Sv.Marica...pozz i Jah bless :leaf_blunt: :joint: :bravo_biggreen:
 

domba

Aktivan Član
06.01.2006
353
10
0
e tako treba,a di si kemijala joj bi te ubio zbog toga majke mi :).
samo se drži žiže i sve æe biti ok :)

sorry za smrtni sluèaj u obitelji,ali drago mi èuti da postoji još jedan živi dokaz da cannabis pomaže ljudima.
 

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
Joj pa znaš ti kolko ima od toga veæ nekih 7 godina...DUGO,DUGO...pušim travicu i baš mi je super.......... :afroman: :respekt: :tjao: