Par savjeta za prvi grow

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
03.07.2009
19
3
3
37
Pozdrav narode dobri dragi. Imao sam pokušaj growa kao adolescent i sada nakon 10 godina se odlučio kupit neko sjeme, imam okviran sajt u glavi i u to se upuštam sa prijateljem pa ćemo češće moć bit oko cijele priče.
Dakle sajt je na blagoj strmini koja gleda na jug/jugozapad, s tim da ću probat nac još jedan u blizini koji je orijentiran više jugu i istoku. Slike kroz 7 dana.
Zemlja ne znam kako se zove kupio sam veliku vreću one višenamjenske zemlje i imam doma nešto crne svoje iz komposta pa ću pomjesat malo i nje, a možda i susptrat kupiti, je li u redu supstrat?
Usput pitanje, je li i dobro da biljka gleda na jug, mislim dnevnog svjetla će biti puno a sad direktnog ne mogu rec dok ne provedem dan gore. Malo idem zbrda zdola jer nisam dugo postao nešto na net a kamo li nešto ovako da mora imat neku kičmu i formu...
Dakle pitao sam za zemlju i za sunce. Dalje.
Dakle imam sljedeće sorte:
Seedstockers
-bcn power plant auto
-bcn critical xxl auto
-bcn critical xxl fem
Fast buds
-green crack auto
RQS
-special queen #1 fem
DINAFEM
-Critical + fem.
Ne mislim saditi sve od jednom i nekih navedenih naravno ima više od jedne sjemenke. Planirao sam dakle saditi direktno u zemlju feminizirane spec. Queen i critical +, a automate nešto u zemlju nešto u posude ovisno o drugom sajtu i općenito nekim drugim utjecajima. Posadio bi pola automata sad a pola kad ovi završe, to mi se čini logicno koliko sam čitao. Neki hint u tu stranu je welcome.
Kad budem imao spreman sajt i niknute biljke otvorit ću dnevnik uzgoja a sada ću postavit par pitanja koja mi trenutno padaju na pamet.

Dakle prvo, može li automat biti muško? Jer ja sam naručio automate feminizirane, barem tako piše, a čitam tu postove di su automati izbacili jaja i slično. Nisam baš skroz načitan i potkovan pa bi volio da mi se to objasni.
Drugo, pošto u šumi ima dosta živina a najviše tu mislim na veprove i srne, koliko ih se treba bojati i koja bi bila praktična zaštita od istih?
I treće, da li bi posude od 15 l bile u redu za automate?
Eto ako mi još šta padne napamet pitat ću, a za ovo hvala unaprijed.

Rogi ribaru!