A gledam da svaki dan drzim u ravnini, al se i ona bori jako heheMa stari super izgleda![]()
Topovi su lijepo poslagani na ispod svjetla
![]()
Super je sto ih možeš lijepo odvojit da imaju svjetla a i zraka sa svih strana![]()
Bit će dobri topovi
Jel ovo bakrena žica kojoj ih vežeš? Ili ona izolirana smeđa? Jer ako je bakrena ne bih ju preporučio jer se vjerojatno zagrijava a i tanka je pa napravi ožiljak na grani![]()
nč bat sve lepo i uredno i neka ostane tako do kraja kasno se ukljucujem al sam sve detaljno pročitao, jedina mana i savet sledeći put idi sa nekim brendiraanim semenom!
Ako si siguran da je gladna onda odma sljedece zaljevanje das full dozu. Ali pazi ako zaljevas sa 2 litre vode onda daj full dozu, a ako zaljevas npr sa 1 litar onda ne moze full doza, msm moze al to je onda dupla doza od preporucenih 15ml na 2 litra, sto nebi preporucio jer je vrlo lako spališ... Na jedan litar npr stavis 7-8ml. Meni se cini kao da joj fali dušika...
Svako kolko dana je zaljevas, sa kolkom kolicinom vode? Jel pustiš da se skroz zemlja fino posuši pa zaliješ?
Stresirao je jesi sigurno ali vjerovatno i pomogo ako su ti listovi ono bas izgubili funkciju. Sada je ne diraj vise..Ja mislim da je to precesto zaljevanje Plantelom .. Ako ti se presuši zemlja onda polako zaljevaj da biljka stigne upit to.stavi podložak i ne bacaj ono što iscuri vec pricekaj sat vremena da biljka povuče,ako nesto ostane poslje prospi
Kakva ti je drenaža? Da ti se mozda voda ne skuplja na dnu saksije pa smeta korijenu da diše?! Provjeri to obavezno...
Ako joj fali hrane... hrani je svako 2 zaljevanja npr na pola litra 4-5ml, svako trece samo voda. Probaj i tako pa vidi jel sta bolje... A i u cvjetanju je pa je normalno da joj požuti koji list... ali nije normalno ako ti drasticno brzo zute vecina...
vuče dušik iz doljnih fan listova
plantela list,ful doze
drugi puta ne sijeci toliko lišće
sad bi bilo dobro da ga ima![]()