PeyoteCookies, LemonKush, ThaiSkunk, Critical kush, HPS&E27 Led bulbe grow experiment

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Jojoman

Banned
Banovan
08.02.2011
2.276
11.277
358
Hvala svima, ekipa ste naj:respect:
Peyote coockies je stvarno vrhunsna indica koja nema miris dok ne stisnes cvjet, a tad jako zamirise nesto slatkasto, kao voće ali i zemlja.. Ali nije miris to što peyote čini posebnim nego okus, sigurno je činjenica da je uzgajana organic u guanu pridonila tome ali okus tog dima je toliko lagan, nije light nego kao da pušim neki "ultra light" cigar, okus u grlu ostaje bas taj miris koji ima kad ju stisnes, voćni, slatkast ali kao da je malo zemljano ipak.. Nisam imao takav dim da bi mogao usporediti, uglavnom, nakon što popušiš cjelu trubu shvatis da si već na trećini trebao pauzu radit jer baca jako na spavanje, umrtvi, gasi mozak, a ne kuzis jer nema takav dojam, /miris/okus.
Lemon kush iskreno provao sam samo 2 popcorna jos zelene i udarilo je u glavu jako, mozda i vise nego bi ja to volio ali sazrjet ce još i kad fini cvjet zapalim onda mogu nesto reć, u protivnom je nezahvalno..
Iskreno nisam zadovoljan sobom i svom pristupu nekim stvarima ali iato tako naučio sam nesto i sada i koliko god otrcqno zvuči, drago mi je zbog tih gresaka jer imam vazno iskustvo.. Jedan klon criticala cvjeta, u drugom tjednu, ali mali je, u 3 l, samo 4 vrha, trolist također, to bi trebalo bit gotovo do sredine 4mj., a tad ću bit debelo u pripremi za out u kojeg polazem velike nade ove godine :puuuh::
@PowerSeed mozes ostavit i ovu koja je sad za cover, ili ti izqberi sam ako mozes nesto upotrebljivo nać;):thumb:
IMG_20190304_212308.jpg IMG_20190306_194222.jpg IMG_20190304_212144.jpg IMG_20190304_171656.jpg
Evo još koja fotka, critical dan kad je pao, a dole na resetki se suši critical i lemon.. Peyote je praktički sama duplo veci yield imala od ovo dvoje ali zato kvaliteta critical kusha je za level iznad svih ostalih zajedno, meni među 3 nqjbolja straina po kvaliteti što sam ja uzgojio, definitivno želim iskušat razne varijante s Critical genima, jer čini mi se, da sam nasao idealan dim za sebe, okus je poseban, nakon pusenja ostqje pola sata okus u ustima, slina se skulja, a miris, strava.. Pusio sam i ranije slično ali ništa kao ovo, miris jak, intezivan, "grize za oči", sad u tegli isto kao i kad je cvjetala, mozda to nesto govori.
Toliko od mene i iskreno hvala svima koji su pratili, nek vam godina bude puna zdravlja i masnog zelenila:respect:::listomahanje::::listomahanje::::listomahanje:::vutra::vutra::rolleyes: