Pineapple express + LSD automatik

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
Jao,dopustio si im da odu tako visoko??!!
Ja bi to cropao već na sve strane i izbjegao ovo sad.. ali još stigneš se uhvatit croppanja i sredit to!! o_O :cool:
Joj znam da sam sjebo stvar nemaju više gdje ić konto sam skroz aj stat će to su autumatici mali su. Međutim tek su sad stali kad nemaju gdje a gle imaju još mj dana po proizvođaču sad šta bude bude. Imam u pripremi od fast budza girs scout cookies 3 komada nadam se na njima malo bolje. A i koliko sam bio s kužio ne puno prčkat po automatima i sad njesra
 

VenloNL

s kauča na fotelju s fotelje na kauč
Poznanik Foruma
07.06.2010
6.872
30.432
2.598
Ma sad samo ispuh na maximum :D
Trebao bi si neki cool tube nabaviti pod hitno.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Momo3012
OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
Ma sad samo ispuh na maximum :D
Trebao bi si neki cool tube nabaviti pod hitno.
Podigo sam sondu skoro na lampu cca5cm od lampe kad su mi u stanu 2 prozora na kip temperatura u boxu je 28 kad je zatvorio sve je 30 za sad nema nikakvih opeklina po listovima. A ništa onda ću morat na Amazon i naručit nema druge kod ovih švaba sve nešt naopako haha. Aj sad odma da te pitam pošto sam se zeznio i naručio mali paket od hesija sve po 250ml jesi li se ti ili neko od prisutnih susreo sa composana blum sa gvanom prihranom za cvjetanje gledam je tu u trgovini svaki dan litra je 12e pa pošto ću hesi bloom u još max 2tjedna potrošit dali ovo valja mislim zemlja im je super
 

Mad Rabbit

I am not stoned, I am herbally medicated ;)
Poznanik Foruma
17.11.2014
2.077
9.704
258
Stari,samo da si ih od malih nogu trenirao kak treba nema šanse da bi ikad bile ovakve.. no dobro,šta je tu je sad nekak stisni i izdrži,za sljedeći grow znaš što treba činiti,bez dobrog treninga(lst) nema lijepih,gustih biljaka.. sretno dalje!! :D :joint:
 
OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
Stari,samo da si ih od malih nogu trenirao kak treba nema šanse da bi ikad bile ovakve.. no dobro,šta je tu je sad nekak stisni i izdrži,za sljedeći grow znaš što treba činiti,bez dobrog treninga(lst) nema lijepih,gustih biljaka.. sretno dalje!! :D :joint:
Na greškama se uči :zvezda:: :fuck: naručit ću danas i cooltube pa šta bude bude po pušit će se ::roor:: sljedeći put pametnije
 
OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
DAN 52
Pune se lagano kao što ćete i vidjeti na slikama. Ove dvije što sam usro tj malo zablokiro jer sam pretjerao s gorivom krenile su cvijetat kako treba jedna malo više druga je mrljava i dalje ali se prave vrhići sad ove dvije će prije završit što je očito a s ove dvije ću nastavit. Planirao sam ih držat 70 dana ali vidit ćemo sve očito da će potrajat malo duže. Lsd je super bijeli je ko snijeg svaki dan na njemu i jednom ananasu se vide pomaci s tim da Ananas već ima glavni vrh deblji neko moja ruka a ja stvarno imam ručetine:rasta::rasta:. Već dva tjedna ne kupujem od smrdljivih turaka za pušit jer im je roba nezavršena i ne puca me uopće pa sam capnio brk s lsd i malo ga ispeko u pečnici radi već sad super i ja i draga smo se sabili:banana_rasta::banana_rasta:. Prve dvije u boxu su te mrljave što sam malo zakočio. Sad neznam koliko će biti Ali mi je svejedno.
IMG_20200617_175359.jpg IMG_20200617_180814.jpg IMG_20200617_180747.jpg IMG_20200615_180853.jpg
 

Prilozi

OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
DAN 61
Nažalost zbog đungle koju sam učinio ne razmišljajući danas će lsd da ide pod nož pošto već tjedan dana stragnira ako ne i malo jače. Mjesta nemam nikako krenulo je palit listove sve je pre blizu pa će tri bolje da se završe kako spada a jednu ćemo pušit.
LSD
IMG_20200626_172932.jpg IMG_20200626_172936.jpg IMG_20200626_173036.jpg
Ovo ostalo su ananas expresi jedan je stvarno impozantan IMG_20200626_173132.jpg IMG_20200626_173159.jpg IMG_20200626_173243.jpg IMG_20200626_173326.jpg IMG_20200626_173334.jpg

Nije loše bit će dima zanima me vaše mišljenje ok sljedeći put neće bit ovakve grdosije sad sam prolisto od početka do kraja forum pa :rasta: :rasta: :banana_rasta:
 
OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
daj uzmi komad špage i nekako nategni mic po mic biljke prema dolje da dobiješ još na visini, nemoj to još brati, ima sigurno jedno par tjedana jahanja
Posavijano je u tom je i bio problem jednu sam smaknio da bi ove tri se napunile kako spada jednostavno sam mal zasro i to je to da si pogledao od starta dnevnik skužio bi da nemam gdje više savijat ove ostaju do daljnjeg do kraja minimum 90 dana danas im je 64 mislim da će im 90 dana bit dosta
 
OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
UPDATE dan 75
LSD se puši lagano fin je iako nije dosegao vrhunac. Mene i ne dira baš nešt previše žena ono kaže nećeš to govno više kupovat haha frend je zamro od njega tako da sve u svemu 38 grama suhog ni sretan ni tužan. I sad idemo na ostatak velike su tvrde, baš smrde fino nije onako kao nezrela roba već nice. Lampa ih malo pali ali šta je tu je još tjedan dva tri i to je to :banana_rasta: ::sex:: IMG_20200709_204655.jpg IMG_20200709_204350.jpg IMG_20200709_204340.jpg IMG_20200709_204335.jpg IMG_20200709_204252.jpg IMG_20200709_204257.jpg
 
OP
OP
Momo3012
05.04.2020
41
193
33
KONAČNO je došao i kraj al prije nekih tjedan dana :banana_rasta: :banana_rasta: :rasta:. Konstantno sam ubijen pa sam zaboravio napisat dokumentirat naravno. Od ove biljke što je pukla je bilo 145g kada se osušila i stvarno je odlična za pušit lagana. Poslije svake pljuge sam nokautiran :grob:. Preostale dvije sam skinuo na 94danu njih dvije zajedno su dale 140g tako da sve u svemu sam super zadovoljan. Sljedeći grow će lagano u 10 mj. Uz sve gluposti što ih nisam na vrijeme skratio nego sam ih pustionda izdivljaju uspio sam više od gram po vatu tak da ok za mene dosta 323g IMG_20200802_123831.jpg IMG_20200802_123852.jpg
Happy end :joint2::joint2: