Pismo Djeda Mrazu

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

choki123

Aktivan Član
25.04.2007
477
29
0
35
Dragi Deda Mraze,

Mora da si iznenadjen što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim božicnim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rošule, Matchbox pistu s autićima i loptu. Rasturao sam se od učenja cele godine, nijednom nisam zakasnio, a čak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji učenik u razredu, a osvojio sam i prvo mesto na republičkom takmičenju mladih matematičara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije i da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao, ali sam i to preživeo. Čak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio značku "Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveća budala može da zaključi da sam tokom cele prošle godine bio dečak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopste imao **** da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo, jebale te čarape sa znakom Matrix-a i one lego kocke? Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mučio i trudio nizašta, ****** te pokloni? Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, *********** ti lepa materina, a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih već ima tri, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slučajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kuću. Sjebaću te kao malog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena ću kobasice da napravim, pa ćeš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl.

Teraj se u ***** Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim a sledeće godine ću ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.

S ljubavlju,
Tvoj Perica


A joj prejako je pismo ovo,moro sam stavit ovdje...:icon_biggrin:....evo i link za skinit pa poslušajte

http://rapidshare.com/files/78050029/Perica.mp3

:ludaci_lol:
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Radi samo do ponoći,ne u 4:49 :vb_kez:
Provaj opet...
Kod:
[URL]http://rapidshare.com/files/8320904/Perica.mp3[/URL]