Pitanje pocetnika

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
26.09.2008
10
0
0
33
Evo ovako...ja sam novi ovdje pa da vas pitam,kaoi iskusnije...frend je nabavio vu(ne znam ni kakvu ni nista,znam da su headovi,jer kaze da nije usitnjena)ja imam rizlu+ crvenu,flop cemo od cigare....e sad,jel jos nesto potrebno uzeti?kako zamotat fino,da se ne raspadne,da fino gori,mozete li objasniti neke osnovne stvari,posto ja nikad a ni frend nismo pusili vu??pusio sam onko obicne cigare,i sve to,ali sa ovim nisam imao iskustvo,pa da vas pitam,kako,sta,koliko i to osnovno...jbga znam da je oov glupo,ali moram pitat....znaci osnoven stvari koje treba,a one koje ne tra,znaci ono sonovno,sto treba za prvi puta uraditi!hvala unaprijed!!! peace
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Jao...pored mene frendovi koji kure i po 8-9 godina a tek sad ih prisiljavam da počnu učit motat... lijenost kod mnogih, a prevelika ambicioznost i želja kod drugih, pa nakraju dobiš 2-3 lika koji znaju motat, a ostalih 5 se zajebaje, krevelji, dosađuje po kamenjima i plejsu i još kao dobacuju dok motaš: "Ajde, ajde, oće to više doktore?!":ludaci_lol:

Prvi put kad sam moto u životu smoto sam odlično... i to topa. Čak sam se i sam iznenadio. Zašto? zato šta gledaš druge, proučiš, pitaš i eto sve mudrosti uživo. Jebote, pa to je definicija za dobivanje znanja općenito u životu, opservacija i ambicija. Gledam, svi kao frendovi gledaju, al onda opet im se ne da kad se njih prisili, jedva da znaju filter napravit, a kidaš živce da im 100put objašnjavaš i pokazuješ..šta valjda njima ispada trip da ih nakurene diže na smijalicu (kad vidi ovog šta brije).

Napravit ću baš jedan video sa uputama od početka: kako filter i od kojih papira, king size rizle i role, soljenje, sužavanje pljuge prije lizanja (taj dio masu njih ne radi koji rolaju loše), oblikovanje sadržaja prije motanja, zatucavanje bla bla... najbolje preko videa pa da napokon ljudi vide od koraka do koraka.
 
26.09.2008
10
0
0
33
@doors_of_perception

E hvala brate,moze video...ja sam probao rolati ali neki caj ***** ne znam ni ja sta je ne sejcam se,stavio sam ja flop i sve to,ali nekako je mlitav kad ga zamotam...jbga iskustvo i vjezba nema druge...problem je sto ni ja a ni moj frend nismo nikad rolali,al jbga valjda cemo nekako ga srolati :icon_biggrin:

samo da pitamjel moze filter od cigare da posluzi kao flop,posto sam cuo da ne valja njega stavljat???
 

Casper

Aktivan Član
14.01.2008
232
16
0
36
moze filter od cigarete iako je bolje da sam napravis jer ti ovaj od cigarete filtrira nesto thca ( oko 6-7% ako su tocne informacije sa foruma)
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
pa kratončić neki tj. ljepenku
Ma uzmeš od bilježnice korice meni to zakon ili hamer papir ili tako nešto
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.