pitanje roda tj prinosa

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
20.11.2010
11
0
0
39
molim za pomoc savetom ko zna ogranicen sam prostorom tako da bih gajio neku od lowryder vrsta,zanima me koja od njih daje najveci rod da bih odlucio,trenutno imam seme neke vrste koja se zove power plant pa ako neko ima iskustva sa njom nek mi napise novajlija:)
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Powerplant (mostly Sativa) was developed by us in 1997 from new South African genetics. This strain has been inbred only, never hybridised. Very rich in THC. It is a strain with an enormous grow potential. Indoor as well as in a greenhouse the plants have an enormous yield. Indoors flowering starts already one week after turning back the lightcycle to 12 hours. Outdoor, flowering starts late, but the plants ripen very fast. This variety is very uniform. Strong “up high”, very soft smoke.

THC = 15%

Flowering period: 8 weeks Harvest time outdoor: 2nd week Oct.

Dutch Passion Powerplant sa Aliena :icon_rolleyes:
 
20.11.2010
11
0
0
39
hvala puno informacija je iscrpna,jos kada bi neko znao iz iskustva znao reci koliko jedna biljka moze dati u indoor,zanima me i za power plant i za lowryder jer i njega mogu nabaviti a imam mesta samo za 6 biljcica pa bih voleo da izvucem max prinosa,i da jos jedno pitanjce ako saksije koje su 18cmX18cmX25cm stavljam jednu pored druge hoce li to biljcicama biti pregusto,mislim na power plant i lowrider
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
34
power plant je regularna biljka i pitanje je dal imaš standard ili fem sjeme inače seed bank koji prodaje tu sortu ti je dutch passion,to koliko ti daje biljka i koliko može dati ti je sve ovisno,treba dosta čitanja i isprobavanja da bi neke stvari naučio o growanju i postoji niz pravila i sitnih detalja koje osoba mora imati u glavi da bi growala dobro,ako gledaš na količinu mislim da bi se onda trebao prebaciti više na metodu uzgoja,moraš imat dobro svjetlo,moja preporuka ti je hps neka od agro verzija,nisi napisao na kolikom prostoru uzgajaš tako da ti mogu reći samo ovako hps lampa je najefikasnija što se tiće cvjetajučeg dijela ali možeš bez problema cijeli grow obavljati samo sa hpsom,ako te baš zanima malo prouči tako da ovako ,ako imaš dobro svjetlo recimo 400 watta hps,pod njega lijepo staviš 4-6 biljaka maksimum na 1,2 metra kvdratni,ako te zanima količina najbolj metoda je hydro ali je preskupa vjerojatno tako da ti mogu reć moju najdražu metodu a to je dobra zemlja,i to dosta nje,treniranje biljaka tijekom cijelog growa i odlična gnojiva npr advanced nutrients,general hydroponics europe,hesi,guanokalong ili nešto od toga a inače power plant mislim da skida otprilike 120 grama na metar kvadratni i da mu treba 10 jedana cvjetanja do kraja a ako očeš rydere sadit ,onda ti preporučujem royal queen seeds easy bud/quick one,obdvije sorte su autoflowering ali stvarno su dobre kvalitete a sjeme ti ide pod cijenu od 135-165 kn 3 fem sjemenke tojest ženske biljke tih sorti pa si slobodno pogledaj royal queen seeds na netu,moram ti reč da je stvarno ono za početnike ko stvoren seed bank,sjeme odlično,genetika stvarno okej,svaki dim je bio odličan do sada a probao sam easy bud,nortern lights,skunk#1 je fenomenalan,trenutno ga uživam i stvarno je jak rad!