Pitanje stan

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
03.02.2023
0
0
1
30
Pozdrav, novi sam ovde na forumu i vec dugo vremena razmisljam da uzgajam svoje biljke jer ova ulicna vutra mi je dojadila.
Da li bi mogao to izvesti da iznajmim stan i tu da uzgajam, ali da ne zivim tu, nego povremeno da posjetim zato sto u kuci ne mogu od roditelja, punoljetan sam naravno.
 

Bizzzo

- Fly Me To The Moon
Urednik
Moderator
11.02.2008
6.595
25.485
1.218
vutra.org
@havkins

Da. A jesi razmišljao ujedno da Se i odselis? Ako ćeš iznajmit stan, znaci da imas primanja. Tako da ima i logike da se osamostalis. Ako planiraš od uzgoja plaćati stan onda se Nadam da si čitao pravilnik foruma.

 

Wendigo

大麻鉴赏家
Poznanik Foruma
15.02.2021
790
5.675
231
Problem je što i vlasnik tj stanodavac isto tako povremeno dođe da pokupi račune, obiđe komšije, i da se uveri da ne praviš haos i da je sve ok. Teško da možeš držati zaključanu sobu gde je šator i da imaš dobar izgovor zašto ga ne puštaš unutra, i to pod uslovom da imaš odvojenu sobu za tu akciju.
Ne daj Bože pukne vodovodna cev, ili nešto slično se desi, komšijama treba pristup - ti nisi tu, još ti haos napravi po stanu..
To 'povremeno'... ljudi su danas osetljivi na takve stvari, svi gledaju tuđa posla, znam da bi mojim komšijama sigurno bilo sumnjivo što je neko iznajmio stan i dolazi povremeno...
Pri tom, bez automatizacije growa, teško izvodljivo zbog sijaset stvari - trening, zalivanje, ispratiti streč.. može, ali za početnika je to muka živa iskreno