Pitanje u vezi testa na THC

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
09.05.2018
1
2
3
55
Prosao testiranje 4 puta na istu foru . Pusio i pusio , 4-5 dana prije testa ostavio pljugu uhvatio se vode , pive i UGLJENA te bio negativan svaki put .
Sve do tog 5 testa , nisam imao love da kupim ugljen , 5 dana prije testa poceo sa vodom , pivom i znojenjem . Pogodite sta se dogodilo ... pozitiva ko kuca , od druge crtice ni c ... samo iznosim svoje iskustvo necu reci da ugljen djeluje , ali tako stvari stoje , ekipa sretno !
LEGALIZE IT :rasta:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and Sensi Star

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.018
2.598
Nevada, USA
Evo da i ja objavim svoje iskustvo koje itekako može pomoći onima koji ne žele prestati pušiti kao što niti ja nisam htio, a poslani su na testiranje, ima još jedna fora...napominjem da je ovo 100% točno i provjereno ali samo za one koji su iz Hrvatske jer za druge neznam...Ja jednostavno nikad nisam niti došao na testiranje, sto je još i najbolje, govorim još jednom ako ste iz Hrvatske naravno...dobis poziv, moras na sud po onu uputnicu, koju potpišeš i s kojom te kao salju dalje kao mene 2 puta (svaki put na drugu lokaciju), ali ti jednostavno ne dođeš i nikom ništa. Kada sam zadnji put bio na prekrsajnom sudu, tad sam još bio nezaposlen i kada je sutkinja vidjela moj slučaj odmah mi je rekla pošto je to sada već drugi put (ponavljanje djela) po zakonu je novčana kazna 5000 - 20000 kn ili pišanje koje mi je naravno odmah predložila jer sa mojim tadasnjim novčanim stanjem ne bih mogao platiti tu novčanu kaznu...meni se to baš i nije svidjelo jer sam htio i dalje pušiti, i tako se ja zamislim šta da joj kažem na kraju a ona odjednom počne objašnjavati da ako se i ne odazoveš na taj poziv za testiranje da se neće ništa dogoditi...itd. jer je to na neki način rupa u našem zakonu...kad je završila još mi je rekla "to nisi čuo od mene" haahahhaha (u dva navrata sam pao sa malom količinom naravno za osobne potrebe, 1. put s 5g i to u dvije vrečice zapakirano i 2. put sa pola topa kojeg sam taman pušio.) Iako pomalo sumnjičav da bi me mogla zeznuti, ja sam postupio kao što mi je ona rekla tj. nisam došao, nastavio svojim ritom i evo dan danas ništa osim:spliff::joint2: btw. da se zna nisam jedini, imam još poznanika koji su na isti način izbjegli:D. Jedan od njih naravno nije vjerovao da je to moguće, pa se za svaki slučaj odlučio pojaviti u zadnji čas/zadnji dan (rok do kojeg datuma se moraš javiti). Proteklih dana se nije ni pokušavao očistiti, već jedino taj dan ujutro nije pušio:D, mislio je tek toliko doći, ionako će biti pozitivan i gotovo...Kada je došao i sjeo u čekaonicu prvo nije mogao vjerovati svojim očima... da to vodi neki mlađi lik, koji djeluje onako dosta bahat i bezobrazan a još k tome ima crvene oči kao i ja poslije 5 topova:razvaljen::. Digne se, ode do njega da mu uputnicu i dok ovaj zapisuje njegove podatke, kaže mu: "Ja ću ionako biti pozitivan, pa da skratimo to, samo zapišite da sam pozitivan da mogu otići jer mu se kao žuri negdje." Ovaj mu odgovara da ne može i da će napisati da je pozitivan tek kad ga testira i on stvarno vidi da je pozitivan :lol:. Zatim ga je onako već ljutito pitao: "A šta će se desiti ako ja sada samo odem ?" Rekao mu je slično kao i sutkinja meni, da to poslije šalje natrag sudu, a onda šta će biti dalje, on to kao nemože znati. Još kad je i saznao da će iza testiranja morati čekati da ga još pozove na neki razgovor u drugu sobu (nešto slično psihologu samo se sad ne sjećam točno) samo se pokupio i nestao :lol:...naravno nije mu se ništa desilo...

Da se razumijemo na toj uputnici koju moraš potpisati, čak uredno piše da ukoliko se ne odazoveš, oni to šalju natrag sudu...potom oni proslijede nadležnoj :murija:postaji i izdaje se dovedbeni nalog...svatko bi to shvatio krajnje ozbiljno ali ponavljam nije tako:)
 
Poslednja izmena:

Kobi

Banned
Banovan
26.08.2013
75
188
33
Jel zna neko proces samog testiranja...testiraju nas za posao u domu zdravlja Obrenovac, pa me zanima jel stoji neko na vratima WCa dok pisas ili kako vec? Ako ima neko bilo kakva iskustva sa domovima zdravlja...MOLIM VAS...sto pre odg. jer se testiram sutra! Pusio pre 6 dana 3 sprave...kupio danas test i pozitivan ko bandera! Jel moze da se nekako uvali tudja mokraca?
 
  • Haha
Reactions: budalin and Badi

Kobi

Banned
Banovan
26.08.2013
75
188
33
Ma nije posao u domu...nego u elektrani! I sad treba da radimo test U domu zdravlja obrenovac...pa mi trebaju bilo kakva iskustva da se pripremim!
Da li medicinska sestra stoji na vratima, med. brat bilo ko...da li udjes sam zatvoris vrata i pisas? To mene zanima, da li me neko gleda dok soram?

Badi...care...imam lekarski vazeci...NAPOMENULI SU...da je ovo samo na psiho supstance!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.018
2.598
Nevada, USA
Eh, nisam ti pametan...sa tako nečim nemam iskustva pa ne želim na pamet govoriti, pričekaj možda se javi netko tko zna nešto više i sretno.:thumb:
 

Vutra Dzanki

Naduvani Član
01.11.2019
929
2.592
163
33
Amsterdam
Ja znam provereno da u drajzerovoj kad se testiras ulazi lik sa tobom i pred njim pisas plus ako si sumnjiv ima pravo da te pretrese u najsitnije detalje, za domove zdravlja nisam upucen.
 

Vutra Dzanki

Naduvani Član
01.11.2019
929
2.592
163
33
Amsterdam
Tesko ces rukama da zagrejes, najbolje ti je da neko pisa pre nego sto ces da krenes u dom zdravlja, a ako to nije moguce uvijes casicu sa mokracom u alu foliju i to sve stavis u gace jbg, tako ces odrzavati toplotu svojim telom al moras da pazis da ti se ne prospe, srecno.
 

Kobi

Banned
Banovan
26.08.2013
75
188
33
E pa moji saborci stvari stoje ovako...bilo nas 115, guzva u hodniku katastrofa...Teta stojala na vratima WCa ali ima unutra 3 kabine, kolega usao pre mene piskio u bocicu ja za njim presuo i prosao! E sad...popadali su svi koji su pili bilo kakve lekove za bolove i za alergiju...nemojte da pijete aspirine i andole to 100% padas! Test je bio na morfine, kanabinoide, MDMA, koka, PCP i barbiturati!
Ovi sa ovim lekovima za alergije su poslati ponovo na test ali na VMA u ponedeljak...iskreno mislim sreca da je bila guzva inace ne bi islo tako lako, pazili su koliko su mogli, srecom stoka kad nagrne svi da zavrse za 5min i da idu...pa se napravio haos! Takodje da napomenem da sam se cistio 6 dana pivom, aktivnim ugljem, cajem od uve, lasex za izbacivanje mokrace...i dzaba...radio jutros test kod kuce pozitivan ko faza, za 10sec. pokazao test! Tako da ako mozete nek drugi pisa...100% provereno :D sad odoh da spavam kako ne bih pao u nesve's, oka nisam sklopio...jos nesto da dodam samo...koliko je to glupo, 10god nemam jedno jebeno kasnjenje na posao, nikad greska, nikad stond na poslu...i sad ja da padnem a alkosi koji su pijani svaki dan (neam pojma samo kako ih struja ne ubije) izvetreli se malo i prosli! Zakljucak moj je...dodji mi na teren ili u smenu pa me testiraj na trenutno stanje a ne vario spravu pre 7 dana i padnes...glupost teska...SMRT ALKOHOLU...zivela botanika
HVALA SVIMA na savetima...
 
Poslednja izmena:
07.02.2021
2
6
3
25
E pa ovako... Javili su mi pre nedelju dana da cu raditi testt zbog posla... Ja koji sam aktivan pusac zadje 4 godine ubijem i po 2 mica dnevnoo... Stao sam sa duvkom pre nedelju dana i poceo da pijem aktivni ugalj, zeolit, mnogo zelenog caja i uvinog, isao sam i par puta u saunu da izbacim sve otrove iz sebe ... U medjuvremenu sam kupio isti test koji ce mi raditi za par dana i gle cuda negativan sam... Ja prosto nisam mogao da verujem kada se pojavila druga crtica na testuu... Sto znaci koliko god da varitee uz dosta trudaa mozete da se procistite kroz nedelju dana.... Ziv sam dokaz za to. Eto to je neko moje iskustvo, radim test za par dana pa cu napisati kako je proslo, nadam se da ta druga "crtica" nece da me izneveri za par danaa! Nadam se da cu nekome pomoći sto se tice ovoga... U zdravlje zacaditr i za mene!
 
07.02.2021
2
6
3
25
To je individualno, od osobe do osobe, neko može neko ne može, ali uvek treba pokušati.
Naravno... Ali ja koji sam hard core duvac... Plus sam u zadnjih mesec dana pojeo kolaca kolko os... Po 50 camila stavljali u 12 kolaca i jeli dok ne popadamo, stvarno sam se prijatno iznenadio, bolje probati da ubrzate proces ciscenja nego cekati da samo od sebeee izadje! Nista ne kosta da probate!