Planiranje indoor uzgajanja pa bih da postavim par pitanja :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
02.08.2011
1
0
0
29
Planiram da kupim ovaj box http://www.***********.com/srb/index.php?route=product/product&path=17_52&product_id=108 pa me zanima koliko se isplati ? Naravno zelim da imam full grow sa sto vise plodova,da u toku uzgoja nemam nekih vecih problema a najmanje bih voleo da mi biljke propadnu.. :) Zanima me misljenje da li je moguce da se to u ovom box-u desi ? Normalno,svakog dana bih bio pored njih i radio sve sto treba..
Inace imam 4 semena Super Silver Haze-a(Green House seeds) kupljenih u Becu.. Zanima me necije misljenje koliko bi otprilike trebala da mi bude berba od svake biljke,za koliko bi bila spremna za berbu i jos par saveta za bolji uzgoj..
P.S. Koje bih seme naredno mogao da uzmem posto mi drug ide u Prag i mogao bi da mi donese.. Posto znam rad SSH,sad bih uzeo nesto sto tera na smejanje.. Volim High,nikako stond... :) hvala unapred :)
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Taj box je ok ako imaš para. Možeš box i napraviti puno jeftinije i uzeti sve šta ide uz taj box.
Zanima me necije misljenje koliko bi otprilike trebala da mi bude berba od svake biljke,za koliko bi bila spremna za berbu i jos par saveta za bolji uzgoj..
opremi se i kreni, sve ovisi od tebe, i uspješnost i urod a informacija na forumu ima.
Posto znam rad SSH,sad bih uzeo nesto sto tera na smejanje.. Volim High,nikako stond...
Barneys farm "LSD" jaka, tripy i za smijeh, odličan seedbank. Koristi pretragu, ima mnogo toga.
Sretno!
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
frend, za taj Super Silver Haze kazu da je "...the most indica between the sativas, a classic hit. Strong, long lasting, blasting." znaci, prava zver, "Super Silver Haze gets 9.33 of 10 possible Points in the average" THC: 18% CBD: 1.08% CBN: 1.95% sta vise reci jedino sto cveta od 10 do 11 nedelja, tako da ima da se nacekas... (kao sto i ja cekam moj thai/haze, jbg)
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Ja osobno mislim da kupnja boxa-a je bacanje para al ko voli nek izvoli,mislim da ti ni najbolji box na svijetu neće osigurati adekvatan prinos i kvalitetu ili osigurati da ti biljke ne propadnu ako neznaš što radiš,po meni je rasvijeta nešto na što valja obratit pažnju a ne box.
Bez zamjerke ali pitao si "koliko ti treba da bude berba od svake biljke" po tome vidim da ti neznaš ni osnove growanja cannabisa indoor.Na ovoj našoj vuti imaš MORE informacija nebudi ljen uzmi si par dana i čitaj-čitaj-čitaj,prikupi informacije kako se to radi onda vidi kakvu opremu ćeš nabaviti-kakve rezultate želiš itd i prema tome kreni.
Tek onda kad ti nešto nije jasno pitaj ovu ekipu ovdje,i budi siguran da će te vratiti na pravi put.
Sretno!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.