Počeci pušenja a kasnije i uzgoja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Dakle ima više 15 god.Imao sam crash sa motorom i dane provodio u krevetu pred TV,naletio sam na film Vod Smrti.
Između ostalog u filmu se dimilo naveliko,fasciniralo me kad je Charlie Sheen prvi put povukao dim i njegov svijet se definitivno promijenio...to je bilo to ...
Par dana cimam ja buraza da mi nabavi da probam..ono..hoću i gotovo..ne popuštam (to su bila vremena kad si 5g dobio za 50kn/6E),ništa vidio on da ne odutajem i donio on meni dvije smotane.
Onako šepajući ja odma uzmem psa i ko fol idem malo prošetati da razgibam nogu,došao ja u šumu i palim.....vućem dim...ono ništa (ja sam oćekivao ČUDA)...vućem drugi dim...i razmišljam ono kako je okus odvratan....al ne odustajem...vućem trći dim i tako do kraja.
Eto mene kući kroz nekih sat vremena,dođem u kuhinju i navalim na vodu (žedan ko nikad u životu) a glad neutaživa...vola bi mogo pojesti..hodam ja amo tamo po kući..i stara primjeti da ja više ne šepam..i kaže ona meni NE ŠEPAŠ VIŠE!...gledam ja nju i odgovaram NOGE!...KAKVE NOGE? pita ona mene,ja kažem PA MOJE NOGE,GLEDAJ IH! (ja sam toliko otupio da nisam osijećao bol,pa stoga nisam ni šepao)
DA GLEDAM I ŠTA BI TREBALA VIDJETI? pita ona mene....a ja odgovaram GROŽĐICE!!JEDU MI SE SUHE GROŽĐICE!! hahahahahahaaaaa danima me ćudno gledala,uglavnom to mi je bio prvi puta i od tada je poćelo_O growanju se nije razmišljalo tada (bar ja nisam) sve do 2000g...
Informacije nisam imao nikakve,blage veze o nićemu nisam imao pojma o cvijetanju o vegetaciji o vrhovima ja sam mislio da se i lišće puši idt nisam imao ni internet ni komp,nemaš koga pitat.
I ništa uzmem ja plastićnu teglu od sladoleda,nakopam zemlje u dvorištu (ilovaće) napunim to i roknem jednu domaju unutra :) zalijem sa toliko vode da je zemlja bila 1cm pod vodom i stavim na sunce usred ljeta.
Piljim ja u to svaki dan
:watchplant:kad evo treći dan niklo nešto...odma ja žvajs vodu do vrha i na sunce...hehehehe joj budale...naravno sve je otišlo u PM.U međuvremenu u školi na informatici googlam ja Marijuana i otvori se sajt (neznam više koji) ali se sijećam bila je rubrika "uzgoj" kliknem ja i prva rećenica je bila DAKLE,ODLUĆILI STE SE NA UZGOJ...sijećam se ko danas..isprintao ja pet stranica texta i do 2001 naućio ga napamet.
Bio je to outdoor prirućnik...tako je poćelo...o indooru nisam imao pojma dok nisam otkrio VUTA ORG sajt a ostalo je povijest hehehehe
:banana_dred:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Budfield and Big L

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.187
188
Brooklyn NY
haha kralju, umro sam od smijeha na ovo s grožđicama HAHAHAHHAHAHAHA

svaka cast na tekstu... u par sam situacija i sebe prepoznao... :D
 

HighBadger

Aktivan Član
17.01.2011
205
75
28
30
Haha, odlicna prica... :) Bas bih volela da moderatori, prijatelji foruma, uglavnom svi uspesni pro groweri danas napisu nesto ovako :) bilo bi zanimljivo... By the way, HOCU I JA SUHE GROZDJICE!!!! xD
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Al zanimljivo eto prošlo pun k... godina i danas kad se navarim sijetim se tih nesretnih grožđica i pogleda od stare,taj pogled se ne zaboravlja (kao ono WTF??...grožđice??)...heheheh zato uvijek imam u ladici j... grožđice....
Ma imam malu tonu takvih prićica,jednog frenda iz ekipe smo uvijerili da je osljepio jbt,ćovijeka skoro pamet ostavila.
Ustvari,da vam isprićam svoje poćetke probleme i sitvacije u kakvima sam se ja nalazio totalno nesvijesno većina ekipe s foruma bi mislila da sherem,al eto na ovu kratku prićicu me potaknulo nekakva rutina i monotonija u kakvu je forum uletio (po meni naravno) sve se vrti oko dnevnika uzgoja,problema uzgoja i više manje istih pitanja 100x na dan.
Nemojte me krivo shvatiti obožavam je VUTRU i radio i ekipu s chata al eto imao sam potrebu unjeti malo osviježenje...
 

Etajglecha

Aktivan Član
24.02.2009
160
23
18
30
hehehe dobra dobra :)))))) mada sam ja prvo rekao sebi da cu da gajim...a tek dve godine kasnije popusio prvi djoint :))))))))))
 
03.07.2009
1.740
2.317
188
mislim da si naletija na onaj text sta je bija okačen na geocitys davno prije...grow gerilla ili tako nešto...tako sma ja dosa u kontakt sa uzgojem
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Neznam Tropico brate gdje je to bilo al još sad mi je uglavi od rijeći do rijeći,još ja u školi googlam MARIHUANA i ne otvara mi se ništa bog zna šta...onda frend što je sijedio do mene kaže J....TE GLUPA NAPIŠI MARIJUANA...i tako je bilo ispao mi taj text koji mi doslovno promijenio život.
U njemu su savijetovali zaljevanje vodom iz potoka ako imamo mogućnosti,kapi protiv klora za ljubimce ako zaljevamo vodom iz ćesme,PH zemlje između 6.5 i 7.5,bio je recept kako sam doma smiješati zemlju za uzgoj (probao sam pa usmrdio kuću jer je zemlju trebalo peći u pećnici) i takve stvari,također je pisalo da na spol biljke utijeće kiselost tla koja se povećava ako biljku gnjojimo pa su svijetovali prehranu preko lista itd.
Meni su to bili poćeci poćetaka te sam godine uzgojio prvu biljku vani dobio nekih 300g domaje i mislio sam da sam boga za muda primio :) s tim da sam škarama sasjekao i lišće i vrhove hehehehe sve smo popušili hehehe
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Budfield

H2O888

Poznanici Foruma
Banovan
Poznanik Foruma
27.12.2011
1.546
3.338
188
ha evo i od mene malo...sve je pocelo sa 17 do tad nisam ni cigaretu zapali..skupila se ekipa i smotala se jedna...iako su oni i prije fumali ja u nedoumici,pa neka i ja potegnem koji dim cisto da probam nece me vrag odnit..da vam budem iskren nije me ni taklo..druge se ne sjecam al od tad sam poce i nisam nikad odbi...naravno bilo je i losih trenutaka,zato sto bi mrtav pijan zapali al eto i to ima svoje cari,salim se ne pokusavajte ko ni..sto se tice uzgoja nisam ni razmislja o temu,a nisam nista ni zna ko ni svi mi kad smo pocinjali...pa se i ja digo nasmijem ovim novim registriranim sto pitaju,al svi smo mi bili takvi.nisam ni ja ode starosjedioc al sam s vama i prije nego sam nabavi kom.ato je jedno 7 god prije nego sto sam se reg,iako sam i prije moga...uzgoj..poceo je outdoour s jednom domajom,oli sam ja zna da postoji muska i zenska biljka odma su mi bili cvitovi u glavi,al sto je najgore ni ni pokazala spol ja je okinu misli da je muska,eto to posli sazna pa se nasmija,onda je poce indoor..naravno vec se znalo dosta jer sam bi s vama,al opet ni uspi i nepoznatih razloga..onda sam reka e sad cu procitat cili forum nabavit sime i ponovo,i tako je uspi moj prvi grow dalje necu pricat...iako bi moga pisat puno od policiji dogadajima s ekipom i tako al ima vrimena...eto toliko dobri ljudi ovo me blade potaknu da pisem...
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
svaka cast, ja sam poceo pre nekih 26~7 god. i mislim da nisam jos uvek procitao 80% foruma, al ima vremena, i u mom slucaju je bilo "poceci uzgoja a onda i pusenja" ;)
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.157
298
54
dok sam bio klinac nisam imao nikakvih stavova o vutri. nisam bio za a nisam ni prezirao vutru i pljuvao kako to inače vole raditi oni koji nemaju pojma... onda je jedan prijatelj spomenuo vutru i počela je kratka rasprava o tome. nedugo za tim počeo sam se informirati, čitati svašta, ponajviše koje su dobre i loše strane i učinci.

tako sam čitao barem pola godine dok me jednog lijepog ljetnog dana najbolji prijatelj nije pitao: dal' bi ti probao travu?
naravno, znatiželja je bila jaka ali opet je postojala doza straha... uslijedilo je još jaaaako puno čitanja, po raznim stranicama i naravno po Vutra.org

konačno je došao i dan da ja prvi puta probam. efekt je bio skoro pa nikakav, samo mi se malo spavalo, popio sam oko 3 litre vode u 2 sata i oči su mi bile jako crvene...(bilo je to prije otprilike 4 godine, malo više) tako je bilo prvih nekoliko puta dok nisam naletio na pravu stvar i oduševio se totalno.
otada pušim kad god mogu i imam...

kasnije sam dobio i neke sjemenke (besplatno) koje su nakon dugo stajanja u kutiji na kraju završile u mom dnevniku ovdje na forumu...
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Otkrio sam Vutra org. sajt prije par godina (neznam više koliko toćno) više manje zanimao sam se za indoor (outdoor sam radio godinama uspiješno indoor nisam imao blage),ćitao ja neko vrijeme to,ajd polovio konce i odlućio probati...i vidi vraga uspjelo je.
Zakljućio ja,gle na ovom forumu izgleda da ekipa zna šta govori i tako ćitam ja dalje o svemu i svaćemu (iskreno otkrivam stvari za koje nisam ni znao da postoje u growanju) ućim i pokušavam to primjeniti u praksi,naravno bilo je neuspjeha,ali više manje uspijevao sam.
Shvatim ja da sam na toj vutri naućio stvarno puno i mislim ajd idem se registrirati ( cilj mi je bio da se malo pohvalim sa dnevnikom,iskreno,prije nepunih godinu dana ) radim ja dnevnik ali eto neda mi vrag mira poćinjem ja polako postove okidati okolo naokolo po temama...moram priznati malo se i razbahatio..nije prošlo puno vremena doleti mi crvenih 20 negativa od našeg pogodit ćete zlo&naopako koji istiću nikad :icon_lol:...mislim ja WTF...sta sad ovaj hoće....i što nikad hebo ga led?... :))...al dobro..ne obazirem se ja baš nešto na to i opalim po starom.
Evo ga nije prošlo puno..doleti meni 10 negativa od He-Mana u trajanju 8 mjeseci :rofl: ....sad ja već polako kontam hebo te ovo već drugi moderator koji mi opalio virtualnu šamarćinu :)))...mora da stvarno ja nešto krivo radim...ništa ulovim se ja ćitanja opet i pokušavam shvatiti,kroz nekoliko dana sam došao do zakljućka da da sam bio hebeno bahat u nekim postovima+neprimjeren rijećnik i mislio sam da sam svu pamet ovog svijeta popio.
Rekoh sam sebi..ako ti je stalo da opstaneš na ovom forumu sredi se sunce ti tvoje :))....prošli su mijeseci od toga,uskoro će godinu dana da sam regan ovdje...BDW istekli mi oni negativi :)..i sad razmišljam da ustvari najviše cijenim te ljude koji su mi zaljepili kartone..jer da nisu ja bi nastavio po starom i vijerojatno bi popio ban..jednom prilikom mi je He-Man napisao (okinuo sam post o cfl rasvijeti s nekim morbidnim pitanjem isfuranim 1000 puta ) neću te kazniti samo opomenuti da je ovo već puno puta odgovoreno pa ti sad reci da te He -Man nevoli...tad sam shvatio da Moderatori nisu sheronje koje samo ćekaju da nekog banaju nego su tu s razlogom...
Zašto ovo pišem?
Eto iskreno napušio sam se ko konj i proćitao nekoliko postova u kojima se novi ćlanovi žale na Moderatore i starije ćlanove kako su negostoljubivi i zloćesti,pukla me inspiracija i nadao sam se da će nekom novom ćlanovima ovaj post pomoći da shvate neke stvari.
Eto dećki i curke ja sam ovdje naletio na neke strašne ljude koje doista cijenim,( zlo&naopako,He-Man,PowerSeed,Tropico,SimasZG,Fukmodo,Mr.Dr.Smok,Big L itd..) nadam se da čete i vi isto tako s vremenom..VOLIM VUTRA ORG.SAJT..
.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: He-Man

Gedža

Aktivan Član
HAHAHA! Blade skoro isto sam i ja provalio ovaj sat. Ja sam isto tako u pocetku poceo sa nekim semenjem iz neke domacice, pa to nije uspelo, nisam imao internet, pa sam ulazio na casovima informatike, ali sam prvo nasao ovaj sajt Vutra Organizacija | Marihuana i Priroda.. Jedno vreme nisam ni razmisljao o uzgoju, sve do ove zime kada sam nasao neko seme i nadam se da ce godina biti uspesna.
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Prvi put...Uh.Meni je prvi put ustvari bio drugi put jer se prvog puta ne secam...Pricali su mi ali ja nemam pojma,mesao sam pivo i vodku i betonirao se.Privatna zurka,srednja skola,ljudi sa svih strana,pola ih ne poznajem,kazu mi sutradan da je neko smotao joint i da je kruzio i da sam povukao par dimova i pobeleo i ja se niceg ne secam.

.Jbg,to mi se desilo i kad sam prvi put imao sex,isto se ne secam,ono,neki detalji,secam se ko je bila zenska,gde je bilo,i jos nekih nebitnih sitnica...Naravno da posle nisam priznao da se ne secam nego sam izmisljao bajke kako mi je super bilo i kako sam dobar bio...E onda sam bio sam sa ribom pa sam mogao posle u drustvu da se preseravam,a kad sam prvi put dunuo svi su videli da sam se obeznanio i da nista ne znam...
Drugi put,secam se.Kopka mene,kako je to kad si naduvan.Nesto sam kao pokusavao da iskopam negde nekog da kupim,ali su to bili tako stidljivi i smesni pokusaji da nadjem duvku,eto samo da sebe utesim da sam probao da nabavim.Nova zurka,moja ekipa i potpuno nepoznati ljudi,upali smo tu preko neke rodjake nekog naseg drugara,nemam pojma.Ja krenuo po pivu,popio par komada,kao nesto smekam okolo neke ribe,dosadna neka muzika,ja pridjem gramofonu da vidim sta ima od ploca,nadjem,koliko se secam, Led Zeppelin i pustim.Odjednom se stvori par momaka i devojaka oko mene,ne znam ih,lupkaju me po ledjima,zahvaljuju mi se sto sam promenio muziku i sto sam pustio bas Zeppelin-e,kucamo se,upoznajemo,zovu me napolje u dvoriste,ja odem sa njima,ajde da se dune.Pita me jedan od tih momaka jesam li duvao pre.Sta mislite sta sam rekao?Da li sam duvao?Pa iz moje price je ispalo da sam rodjen sa dzokom u ustima...Iskusan u pi.ku materinu!Dunemo mi tu,vratimo se unutra,ja otvorim pivo,sednem pored gramofona i pocinjem da pravim "atmosferu".Muzika,zelje,ko sta hoce,nista mi nije tesko...Ne dam nikom da pridje gramofonu jer ja sam bogom dan da pustam muziku,ma haos...U jednom momentu sam i prdnuo na upaljac,namerno naravno,i napravio takav light show da je to bilo za ne poverovati...Haos!
Cak sam uspeo da smuvam neku ribu,mada nista nije bilo izmedju nas posto mi je gramofon tu noc bio prioritet...
E,onda je krenulo.....
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Tarzan