početak cvjetanja, može li mi itko dat stručan savjet, nov sam u ovome

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
05.09.2010
0
0
0
35
ja i moj frend smo se upustili u posao, normala. sad je doslo vrijeme cvjetanja. trebam daljne upute što raditi. bio bih zahvalan na svakoj sugestiji.ovako je islo:
dobio sam poziv da kupim stabljiku i kupio sam je.bila je visoka mozda pola metra.redovno smo je zalijevali i sad je oko 2.20 visoka. počeli su cvjetovi funkcionirati. biljka je ženska. sad me brine trebam li ja ista raditi na njoj. skidati, čupati i to. vjerovatno ste dobili milijun ovakvih pitanja ali mi smo novi u ovome i volio bih ovo privesti kraju na najbolji mogući način.ne bih želio da mi sve propadne zbog toga što nisam znao šta treba raditi.molimo za svaku pomoć.hvala!
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Prije pročitaš osnove nego da ti ih netko piše,a napisano je!Nek raste,zalij kad je potrebno i nemaš brige.Čupaj samo cvjetove kad biljka završi s cvjetanjem,do onda radije ništa.Mogao si koju sliku staviti,UPUTSTVO za stavljanje slika ima također na forumu.
 
05.09.2010
0
0
0
35
ma valjda je najbolje da ništa ne diram..pustit ću da sama izvrši šta ona misli da zna:)...ali ne bih volio da s***** nešto...imamo samo jednu, kontate?

sutra ću postaviti slike pa me uputite...hvala vam
 
05.09.2010
0
0
0
35
ne valja mi komp...nemogu posatavit slike...jedva ulazim i na stranicu...uglavnom ona raste svakim danom sve veca....ma necu nista dirat...valjda ce dobro ispast...cvjetovi su počeli..rastu i lijepo ih je vidjet..haha...ljudi pušite i uživajte...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.