Eh 'vako. Koristim MaryJ vec duugo vremena i sad reko da imam 1 il 2 biljčice za sebe i raju, pa sad ja kad sam pusio uzeo sam nekoliko sjemenki, al tad nisam znao da trebaju bit crne, ja mislio ako su bijele ko kad sadis jagode onda ce se primit, i odgledam onda na yt kako da posijem germination ovo ono i ja to i ucinim, kako je onaj lik na klipu rek'o da treba cekat 5 - 6 dana ja tako i uradio, moje sjeme samo pocrnilo i nakon jedno 7 dana vidim nema nista od tog i ja ga bacim. Prosli put kad sam duvo isto uzmem sjemenke al sad male crne i velike kao sivkasto zelene i uzmem nekoliko crnih i stavim u papir i to i nakon 1 dana jedna mi malo napukla i viri maalo korijenčić. I nista ostavim ja kakvo je takvo je i nakon 2 dana onaj korijencic ne mrda ( izaso samo jedno 5 mm is ljuske). I nakon mozda jedno 3 dana ja to zasijem napolju ( lijepo je vrijeme i to ) i obilazim svaki dan. Sinoc sam uzeo ostatak sjemenki, nisam ih stavio u mokar papir i to nego sam ih direktno stavio u humus ( substral ja mislim ) i fino zalijo vodom. Posto nemam blage veze o sađenju, hoce li moje sjeme uspjeti tako? Stavio sam ga u WC ispod svjetla, sobna temperatura i to. Molim vas pomozite dajte neku preporuku u daljnjem procesu i tako to. Hvala puno