Pomoć mi je potrebna hitno !

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
15.04.2012
11
0
0
32
E ovako, odavno znam za sajt i forum, pa pomislih da zasadim i ja nešto ove godine... Juče sam stavio proklijalo seme u čašicu i stavio na terasu tako da ima dovoljno svetlosti a da keva ne primeti.

Ovde gde živim , u Srbiji se slavi 1. maj (svibanj).. Nisam siguran da li se to slavi na ex-yu teritoriji, ali mi ovde idemo negde u sprdnju u prirodu, znači roštilj, vutra itd. Pošto ja sa ekipicom idem 2 dana u neku kuću daleko od moje kuće, ne znam šta će biti sa mojom biljkom... Ja čašu preko dana držim na terasi, a uveče unesem u sobu, da joj ne bude hladno kad je ionako noć.. Zalivam je 2 puta dnevno, umereno. E sad se brinem jer neće imati ko da je zalije 2 dana.. Ima li neko neki predlog kako da se snađem, molim vas pomognite, hvala i puff, puff, pass ! :D :vb_wave:
 

mega monk

Aktivan Član
25.03.2012
199
42
28
Kad sam otvorio dnevnik dobio sam jako dobar savjet iskusnog growera, a taj
da
slobodno manje zalivanja, pogotovo kada je mala... svi kada krenu imaju paniku da ce biljka da crkne ako nema vode, nije tako... ne treba preterivati, to vise moze da naskodi nego ako je zemlja poluvlazna... kanabis ne raste u mocvari (po pitanju zalivanja) a nije ni sumska biljka (po pitanju sadjenja u outdoor) i treba voditi racuna o tome... upuceno svakom ko cita a tek krece, i razmislja o outdoor-u quote by PowerSeed
.
eto nadam se da sam pomogao
 

bud_man

Aktivan Član
01.09.2011
84
9
0
32
ma nebi joj trebao bit nista..sam nek je blizu prozora negdje...i cak mislim da precesto zalivas al nisam siguran..u svakom slucaju nebi joj nista trebalo bit ;)
 

DJFlyHigh

Aktivan Član
18.05.2010
768
459
83
50
za tako malu biljku dovoljno je jednom zaliti u 2-3 dana, ovisi kad se zemlja osusi onda se zalijeva. nece joj nista bit za tih 2 dana sta te nema tako da nista ne brini...

peace out!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.