Pomoc-seme

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
27.09.2006
4
4
0
Pishem ovo u nadi da ce mi neko pomoci i reci shta je najbolje da uradim.....
Naruchio sam seme iz Nirvana SHop-a i danas mi je stigao koverat iz poshte u BG.Pishe ovako..."Kod CI Posta u Beogradu za vas je prispela posiljka iz Holandije u kojoj se nalazi ???
(tako je napisano "znak pitanja")
Radi okoncanja postupka carinjenja predmetne robe,potrebno je da u roku od 8 dana od dana prijem ovog poziva podnesete:
Dokaz o pravu na uvoz,s obzirom da prispela roba ne moze da predstavlja predmet domacinstva niti predmet za licne potrebe primaoca.
Ukoliko u ostavljenom roku ne podnesete trazeno,posiljka ce biti vracena u Holandiju.

E sad ja vas molim da mi kazete shta da radim,kakav mi to dokaz treba,i da li je pametno da ja idem u Bg u poshtu po to. recite mi molim vas,bicete debelo pocasceni !!! ako sve uspe.-
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.801
169
88
49
www.legalizacija.org
Bolje nemoj da ides jer moraju da vide sta je to.Kad porucujete semenke uvek narucite najobicniju dostavu,znaci da vasm se posalje kao obicno pismo.Sve ostalo sto mora da se ide licno i da se potpisuje,preuzima itd. nosi mnogo veci rizik.
 

mr.skunk

Vutra Veteran
16.01.2007
831
44
0
34
Mozda da pustis da se vrati pa onda pod tim istim confirmacijskim kodom ili brojem trazis svoju posiljku da ti se ponovno dostavi ali sa tom jeftinijom opcijom, kuzis platio si i to ti nece propasti nego se mailom dogovori s njima da ti ponovo posalju kao obicno pismo.
 
27.09.2006
4
4
0
Da li je pametno da sada opet naruchim,ali opcijom od 5 eura,iako sam prethodno vec naruchio i propalo sve.
Da li da obavim to,shto se mene tiche ja hocu,samo da pitam i vas da li je to pametno???
 

Eddie

Aktivan Član
07.12.2006
167
9
0
Naruci ponovo po mogucstvu na adresu nekog pouzdanog. Dobro je sto si batalio ono seme nije vredno rizika. Moguce da bi sve proslo kako treba ali zasto se exponirati bez potrebe. Ne mogu ti nista za par semenki ali mogu da obaveste lokalne pandure da ti banu u posetu kad porastu i po obicaju izmere sa sve saksijama i da ispadnes veliki kriminalac. Za to vreme sleperi sa duplim dnom punim dopa prolaze li prolaze.
 
14.04.2008
19
0
0
36
stavia san sjeme u one papire i izniklo mi je i stavia san ga sad u pitar mali sa zemljon i stavia priko njega crnu kesu i stavia ga u toplo...sad me zanima svako koliko triba otvorit tu kesu da udze zraka i svako koliko triba zalit to??molim vas odg.fala unaprid
 

ultra'90

Aktivan Član
26.05.2008
118
4
18
imam jedno pitanje. planiram naruciti sjemenke, za prvi grow... al neznam koje (neka preporuka, a da nije skunk)?
i odakle bi bilo najbolje da to napravim?
hvala puno
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Pa imaš sponzora od vutra.org-a tamo gore u baneru growshop alien koliko sam skonto od njih je fino naručivati pročitaj si malo po forumu ali ja bi ti preporučio da budeš ekstra oprezan je si otkrio na forumu svoje ime godine i mjesto odakle dolaziš a ovdje ptaš za grow i tako pretostavljam da ne koristiš nikakav proxy ili tako nešto tak da ono nije da paranoiram ali pazi se.
O sortama ti ne mogu pomoć nažalost a i to se uglavnom izabere po ukusu a pošto ti je prvi put nađi se nešto lagano za uzgoj.
Ako se budeš bavio s time nikome ni riječi ne reci ali ni najboljem prijatelju jer se priče šire i krajnji rezultat nije nimalo dobar.
Ako si planiro vani malo si zakasnio vjerojatno mošposijat ali falit će joj taj mjesec vegetacije ali moglo bi biti nešto od toga.
Uglavnom ne bih ti preporučavo da ulaziš u to samo tako ali bolje da uzgajaš nego da kupuješ tak da načitaj se sve prouči i iduće godine si spreman i pripremljen
 
20.05.2008
0
0
0
46
Well, valjda je pravo mjesto. Dakle, malo me mrzi narucivati sjeme izvana a bojim se ovo sto se nadje po panjevima i nije nesto, pa ako ima neka dusa u hr koja bi mi udijelila/prodala sjeme neke normalne kvalitetne sorte za indor?
Moze i na PM please. Ako post ovakvog tipa nije ok slobodno neka admin brise...

Jel ima negdije tema tipa "oglasnik" posto je nisam vidio?
 

zelenikawasaki

Aktivan Član
07.06.2008
261
8
0
37
ma bruno samo se raspitaj medju frendovima ovima koji puše jel ima ko koju sjemenku ili kad uzmu
neku vutru da ti daju ono nevjerujem da ce te ko sta trazit za sjeme ($) ono od ekipe sigurno ce se
neko nac ko ti izadje u susret. i ond kad te pitaju za to kazes samo da nije proklijala val bila neka trula
i to je to. odonda šutiš nikom ni zucnit ito je to. tako sam ja. po mogućnosti sjeme od neke vutre st je
dobro udarala i to ti je to.a za iducu godinu fino naručiš nešto fino st te zanima i ko sisa! ovo shvatiš ko neki trenig za ono pravo iduce godine. nadam se da sam ti pomogo. sretno.