Imam dva problema,hm...
1. 7 ili 8 aprila sam bacio neke menke koje su se nakupile od silnog pusenja u zemlju(nista asov,samo sam malo razgrnuo i bacio).Onda je kisa padala i padala i padala i ja sam mislio da od toga nema nista,medjutim kad sam otisao posle dve nedelje da vidim,cudo ::gulp ,cetiri biljcice nikle.Jednu odmah presadim jer je bila blizu (ta se osusila :
lacko ),druga je nikla u hladovini(daj boze da ima dva sata sunca) a ove dve mi nesto sporo napreduju.Pre dva dana sam isao ponovo i na sve tri sipao po malo vode pomesane sa kevinim tecnim djubrivom za cvece i vidim da na ove dve tek sad raste drugi par listova(onih siljastih, ne racunam one okrugle).Zanima me da li od toga moze da bude nesto?Site je cool nema sanse a ga izvale.
2.Da li je kasno da sad posadim(direktno u zemlju,ne mogu saksije,veliki smor) jos neke semenke?
POZDRAV SVIMA
ivo
1. 7 ili 8 aprila sam bacio neke menke koje su se nakupile od silnog pusenja u zemlju(nista asov,samo sam malo razgrnuo i bacio).Onda je kisa padala i padala i padala i ja sam mislio da od toga nema nista,medjutim kad sam otisao posle dve nedelje da vidim,cudo ::gulp ,cetiri biljcice nikle.Jednu odmah presadim jer je bila blizu (ta se osusila :

2.Da li je kasno da sad posadim(direktno u zemlju,ne mogu saksije,veliki smor) jos neke semenke?
POZDRAV SVIMA