Sto je najbolnije, i dileri (II - ruka) i oni su ubjeđeni da dilaju skunk!!!!

, a 99% njih (svugdje je isto...mislim na ex-yu) nikad nije zapalilo pravi skunk!!!!
Nešto imam osjećaj, da je tome upravo "kriv" ovaj forum

hehehhe... jer evo i ovdje se isto tako dešava (kod mene u SA), da prodaju :balls: pod bubrege (tj. skunk lafo svugdje)....hoću reći:
Mnogo gostiju i članova koji čitaju ovaj forum upravo dilaju vutru.... i plus što je najposjećeniji forum što se tiče vutre na ovim prostorima. Zato i dileri (i njima bliži koji imaju pristup netu) dosta su educiraniji (da tako kažem... :icon_lol

nego prije 1-2 godine.
Zašto prije 1-2 godine nije bilo skunk-a po ulicama gradova???? I to ako nekom dileru spomeneš, konta to nije vutra, nego nešto .... pitaj boga šta!!!
Mislim da je dosta raje, pogotovo gosti, letimično pregledali forum i postove (i naravno Foto Galerije) i sjebali se... kao zar je to moguće???? i sl...
Zato da bi što više para izvukli, skontali da svaku vuvu prodaju kao skunk!!! Pogotovo neku uzgojenu u indoor varijanti!!! tj. sensi... (za vrstu da ne govorim.... mislim 99% je domaćica) ali domaćica koja je fino uzgojena, i naravno da je xxxx puta bolja nego ona na ulici što se prodaje...)
Eh, sad dolazi onaj dio "Zašto je duplo skuplja, i duplo manji panjevi!!! ....????"
Kao prvo, slabo ko može da uzgaja u indoor varijanti, a da ima za sebe i plus da dila... Takvi ne rade na veliko sigurno (100%), nego na "panjeve", i zato su "panjevi" mali, a duplo skuplji....
Još malo pa će se na ulici pojaviti i G13 :icon_lol: hehehehehe lafo ....
Pa evo, skontajte.... svako ko iole ima malo mozga u glavi, ne mora ni postaviti ni jedno pitanje (jer je sve već napisano, plus vodići za ovo pa za ono, pa plus filmovi... itd itd... ono, sve mu je vec servirano... samo da pročita (što je nekima i to mrsko!!!:icon_twisted

i da slijedeći dan malte ne i on počne sam da uzgaja... Prvih par grow-a kao za sebe i da se štelne malo, i onda već počinju razmišljati kako uzgojiti "na velikoooo", tj. da ima sebi i da dila.... i naravno da će ti panjevi (paketići) biti minijaturni a duplo skuplji .... jer je naučio ovdje da postoji više vrsta (sorti) vutre.... te da se u mnogo čemu razlikuju jedna od druge....
Meni su gori oni što kupuju TO, nego dileri,... hebe se njima, njima je da uzmu ti pare a ti se puši kasnije...
Naravno ima ovdje isto raje koja ne uzgaja, tj. nemaju uslova.... al' kupuju lafo skunk, i onda (tj. neku domacicu fino uzgojenu) kad zapale, normalno da ih "zakuca" za zemlju nego ona "obična" da se tako izrazim :icon_lol: i onda ovdje na forumu pričaju kako su se razgulili skunkom!!! A ustvari nema veze sa skunkom, nego samo domaćica, koja je fino uzgojena... ništa više..
To je moje mišljenje....