Posledice pusenja marihuane

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
22.09.2018
0
0
1
26
Zdravo!
Otvorila sam ovu temu jer imam jako veliki problem i ko god je u mogucnosti ili ima bar malo iskustva dobro bi mi dosla pomoc ili savet. Nikada nisam pusila travu,probala sam 3-4 puta ali mi nije bilo nista jer sam uzela jako malo.Zadnji put kada sam uzela bilo mi je jako lose pocela sam da pancim sve vreme i osecala sam se kao da sanjam.Nekoliko dana posle toga sam takodje pocela da se neprekidno svaki dan osecam kao da sanjam i dolaze mi razlicite misli.Ponekad pomislim da ja ovo sve mozda stvarno sanjam ili da sam mozda zapravo mrtva.To je BUKVALNO osecaj kao da sanjate.I mnogo mi je tesko bog toga to mi traje vec mesec ipo dana i plasim se kada ce da prodje.Posle toga nisam vise to radila nitincu ikada.To nisam ni planirala da radim samo sam bila radiznala.Neki mi kazu da treba vremena da prodje a neki da mi je to od stresa.Molim vas ko ima slicno iskustvo neka mi pomogne i kaze Jos koliko ce ovo da traje.
Hvala unapred!
 

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Ujutro se probudis..odes malo prosetati pokraj mora,rijeke,sume..prodes tako svaki dan po sat,dva..malo razmislis...osjetis sta zelis i zanemaris sve ostalo..nadi sebe i uzivaj...covijek sam sebi kroji tugu i veselje...
 

Vanzemljak27

bzzzzzz
09.06.2017
373
2.131
143
Nažalost sve si si to zatripala.
Kako kaže Hazeri sve si čovjek sam stvara i predočava. I tuga i sreca.
Na tebi je na koju češ stranu :)

Kad pusis isprazni misli, isprazni glavu od svih smeća sto se serviraju ljudima. Opusti se i uživaj u trenutku, jer nista osim trenutka nije ni bitno.

Ja od kad pušim, a pušim eto dosta ajmo reci, nikad nisam imao nekakav loš trip.
 

nesala

Aktivan Član
04.10.2014
543
785
113
ja isto gledam jwel sanjam...sve mi je nevjerojatno...pogotovo ovo odkad je covidA...
al zbog trave odem spavat i bude mi bolje...
sam je bad sto tzrenutno nemam vise...hehehe