Potreban savjet u vezi daljnjeg konzumiranja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
21.04.2015
8
9
3
28
Pozdrav , dakle ovo je moj prvi post na forumu i nadam se da ne kršim nekakva pravila koje sam relativno pokušao sve pročitati.
Nakon godinu i pol dana aktivnog korištenja vutre , sto po danu sto po noci sto ljeti u svako doba dana buduci da zivim u turistickom gradu , desio se taj dan kad sam zapalio i desilo se nesto sto nikad nije , odvojilo mi se tijelo od duse , nekakva panika i potreba za nesto napravit i spasit se a zapravo se nista ne dogadja.
Naravno nakon vise sati pokusaja spavanja i da to zaboravim , sutradan je samo bila prica u drustvu los trip napad panike i ostale gluposti , da bih i sam procitao ovdje slicne teme sta se dogadja nekad ljudima, i kontao desilo se i idem opet i opet isto i bilo mi je toliko grozno da sam rekao ne vise bez da nesto poduzmem. pa sam uz savjet vec odredjenih postova pročitao da se srede stvari u zivotu uzme stanka od nekog vremena i proslo je pola godine , teskih 6 mjeseci i uspio sam izdrzati i zaboraviti vutru , uzeo sam konacno i opet mi se dogodilo isto , kako nakon onakvog kuliranja i vremena kad sam uzivao u tome , sad vise ne mogu nikako. zapalim osjetim svaki otkucaj srca , zamagli mi se vid , ne znam sto da radim , mogu i povracati odmah , izgubim se cijeli , tek nakon odradjenog sna budem bolje.Naglasavam da prije nego sto je zapalim imam opusten pristup i nemam nekakvu nervozu i misljenja da ce mi nesto biti. jako sam pozitivna osoba vesela i opustena i ne mogu prihvatiti da se ovo meni dogadja.
Ima li ko kakvu ideju? da li je povratak ikako moguc? :D
 
Poslednja izmena:

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
Imas par solucija
1. Prestat pusit vutru
2. Naucit sam ili uz pomoc nekog "ignorirat" napad panike ili dolazak napada. Onaj filing prije nego sto te opali.
3. Posadi indicu dominant ili neku cbdovku i nebi smio imat takve reakcije.

Vutra potencira tvoje razmisljanje, ubrza rad srca i dodje do toga da te panika opali.
Popij 6 salica kave i isto ce ti se desit. Barem je meni tako bilo.
Ja ovo sve tipkam iz svog iskustva..... mozda nisam upravu. Svi smo mi razliciti :)
 

amneziaHaze

AluGrow
Banovan
19.04.2014
1.783
2.490
188
meni se to desi ali samo kad je losa trava uvjek tripujem da je prskana mozda je do sorte a mozda je stvarno prskana uglavnom kad dode takva resim se citavog paketica poslje prvog dima :vozdra::poop:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Dzparanoja
21.04.2015
8
9
3
28
Imas par solucija
2. Naucit sam ili uz pomoc nekog "ignorirat" napad panike ili dolazak napada. Onaj filing prije nego sto te opali.
Vutra potencira tvoje razmisljanje, ubrza rad srca i dodje do toga da te panika opali.
Popij 6 salica kave i isto ce ti se desit. Barem je meni tako bilo.
Ja ovo sve tipkam iz svog iskustva..... mozda nisam upravu. Svi smo mi razliciti :)

Ali kako nakon godinu i pol konzumiranja svakakve vutre odjednom dođe period kad to više ne mogu uživati i dobivam nekakve glupe lažne napade i loš feeling.

@PowerSeed

Probao sam više vrsta , nažalost ishod je isti. I nisu neke količine , kako god okreneš dogodi se isto , izgubljen u vremenu i prostoru sa lošim osjećajem , i to ne prestaje dok se ne odradi san .
Ukratko stalno imam potrebu pobjeći tražiti neku sigurnost , obične utripane gluposti kojih se ne mogu riješiti.
 
21.04.2015
8
9
3
28
Ljudima se to javi i bez vutre :) Ja nisam uopce pusio vutru kad je mene klepilo tak da je to sve do tebe i psihe a vutra je tu samo da malo ubrza.

Istina , javilo mi se nakon toga i par puta bez vutre. I naučio sam se nositi s tim tj. ne pojavljuje se više , sad samo kad zapalim.
Ali treba se i toga riješiti , pitanje je kako :/
Da napomenem da s ostalim porocima nemam problema :lol: ?

@PowerSeed
Sad ne razumijem se toliko u te vrste kao vi ovdje na forumu , mogu ti samo reći obični džoint , da ne smiji se , ne znam kako da se profesionalnije izrazim :rolleyes:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Rolipop

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Prije nego zapalis uvjeri se da se to nece desiti. Ili recimo uopce o tome ne razmisljaj. Probaj naci neku djevojku koja duva pa idite skupa zapalite. Promjeni okolinu u kojoj duvas. Odi u šumu zapali. Na proplanak. Izvor. Izađi van na sunce. Okruži se ljudima koji nisu seronje, budi pozitivan ;)
 
21.04.2015
8
9
3
28
E ovo je već nešto , nije loša ideja , možda meni kao paničaru u tim situacijama zaista pomogne da budem negdje bez pritiska , da sam zapalim i vidim što će se desiti.
Nadam se da će proć bez pizdarija , kakve misli mi tad prođu kroz glavu , to nisu istine , mislio sam da ću ostat u tripu zauvijek :D
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
ne moram nista reci, vidis i sam da nije dosta, kazes dogodilo ti se isto, dakle nisi spreman mentalno pa ni nemoj :) nemas jednostavnijeg recepta, nije sramota preskociti u krugu ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Z&N

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
Evo moj slučaj, OBOŽAVAM DA POPIJEM 5-6 PIVA...ali,poslije toga od nadimanja,podrigivanja i štucanja oću da crknem. Podigne mi dijafragmu pa oću da se ugušim...i to je konstantno stanje,nažalost! Šta sam uradio,ne pijem više pivo,osim jedne krigle kroz nekoliko mjeseci. Ukoliko tebe mali džoks lijepo klepi nakon neke tromjesečne pauze,onda neka to bude tvoj modus operandi. A ako ne,jbg, odrastao si čovjek,sam moraš donijeti odluku,ili pravi hedovaču... to ti preporučujem
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Samotnjak
21.04.2015
8
9
3
28
Zasada neka stoji na stanci , a ako upadne prilika da sam u lijepom okruženju sam bez ikakvih utjecaja okoline , probat ću i vidit kako ide , ali neću to ni organizirati nego kad mi padne na pamet da sve bude spontano.
 
17.12.2013
12
26
13
Vjerovatno si si zacrtao negdje u podsvijesti da ti je to bilo direkt od vutre i sad ti je normalno panika da se opet to ne desi :) Istu stvar prosao , sad duvam i chillam uz nju vise nego ikad ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: komsijin mali

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Ima li ko kakvu ideju? da li je povratak ikako moguc? :D
Samo opušteno.
Popni se negdje poviš toga svoga turističkog gradu,sjedi,zapali,pogledaj na taj turizam,pomisli... dal' sam zdrav,imam li svjetlu budućnost,šta mogu napraviti da mi bude još svjetlija,pomisli na ljude kojima je gore nego tebi a ima ih sigurno.Ako ne u tvojoj blizini ima ih u Sjevernoj Koreji ili Pakistanu :puuuh:: (šta da si se kojimslučajem tamo rodio,hehe)
E onda si stavi slušalice u uši i upali Vutra radio.
Srce ti udara.... pa i treba da udara jer si živ.A od trave nitko nije umro :)
Popni se još više i obiđi svoju biljku.
Ako to ne uspije... nemoj konzumirati :D i to je to.Jer je uzrok tvojoj 'nesreći' onda negdje drugdje.
 

jadran-kush

Aktivan Član
27.07.2014
129
712
93
klin se klinom izbija ufilma si malo previse, dosta nas je to isto proslo, ako istinski volis vutru i zelis pusit a tako te izbija u loše ... jednostavno ****** sranja koja neznas sta su ni odakle su pobrini se da imas uvik provjereni proizvod po mogucnosti indicu i cidi od 3 do 7 truba dnevno i sve ce proc brajo garantiram :djede::joint2:
 
04.04.2014
267
230
43
@123kor ti je sve rekao. Razvio ti se strah od trave i verujem da se osecas nelagodno i pre nego sto zapalis. Trava samo jos dodatno pojaca tu nelagodu i strah, a zapravo ti se nista lose ne moze desiti. Moras da se oslobodis tog straha, a kako drugacije nego konzumacijom - klin se klinom izbija. I meni se desi da imam los trip, pogotovo kada zapalim neku sativu, a nisam raspolozen. Meni sve to nije razlog da batalim travu. Vremenom sam naucio da kontrolisem lose tripove i da usmerim tok misli u pravcu koji ja zelim, a ne u pravcu koji diktira podsvest.