Potreban savjet u vezi daljnjeg konzumiranja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.892
188
Točno to. Meni se isto to događa, i najbolji način ti je da gradualna ekspozicija strahu ;)
Oću reći sljedeći put povuci malo malo,malu seriju i nemoj više. Neka drugi puše, ti imaj svoju dozu i to je to.
I znači malo pomalo ti češ pušiti ali nečeš imati napade panike i malo pomalo podsvjest će "zaboraviti" na to.
Ali veliki naglasak je na pušiti jako malo pa polako polako povečavat dozu, šta je jako teško jer GREED IS ETERNAL...
Znači nemoj sad jednu seriju pa se napunit do čepa i držat minutu u sebi :puuuh::, nego stvarno dva tri dima čisto da um zna da se pušilo...
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
Nakon godinu i pol dana aktivnog korištenja vutre , sto po danu sto po noci sto ljeti u svako doba dana buduci da zivim u turistickom gradu , desio se taj dan kad sam zapalio i desilo se nesto sto nikad nije , odvojilo mi se tijelo od duse , nekakva panika i potreba za nesto napravit i spasit se a zapravo se nista ne dogadja...
..Naglasavam da prije nego sto je zapalim imam opusten pristup i nemam nekakvu nervozu i misljenja da ce mi nesto biti. jako sam pozitivna osoba vesela i opustena i ne mogu prihvatiti da se ovo meni dogadja.
Ima li ko kakvu ideju? da li je povratak ikako moguc? :D

Jao, Pajo sto ja imam ideju :)
Licno imam problem u vezi vjerovanja ljudima po pitanju onoga sto pisu, kakvim nam se zele predstaviti i onog sto zaista misle i kakvi zaista jesu.
Kada procitam postove ovakvog sadrzaja momentalno mi se zeludac okrene naopako.
Godinu i po konstantnog pusenja u svako doba dana govori o tome da ti nista ne radis, nisi zaposlen, nemas obaveza...
Ne znam koliko godina imas, pretpostavljam da si ih skupio dovoljno da se pocnes zanimati necim konstruktivnim sto ce ti zivot ispunjavati i dati mu nekakav smisao. Koliko god mislio da je trava zivotni smisao, varas se.
Porodica, posao, obaveze, prijatelji, hobi, rekreacija, seks, koncerti.., mogao bih ti nabrajati toga sto ce ti ispuniti zivot, ali osjecaja sam da ce to imati slabog odjeka kod tebe i ne samo kod tebe vec kod mnogih na ovom forumu.
Napisati kako si opusteni pozitivni veseljak kojeg sjebe trava, a nemati nikakvu ideju sta ciniti po tom pitanju je u najmanju ruku djetinjasto i nezrelo.
Opusteni pozitivni veseljace - NEMOJ PUSITI
 

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
da sve bude spontano.
To je to,opusti se i prepusti se. Svima se barem jednom desilo u zivotu,ili čak jedan period u životu je bio kao tebi,loš trip!
Nijesi nam rekao koliko ti je godina....a to je bitno,jer svaki čovjek,posebno muški,u nekom periodu svog života počne da osluškuje svoje tijelo.... i poklanja preveliku pažnju sitnicama!!! Misliš da si jedini.... zujanje u ušima,brujanje u glavi,srce udara ko ludo,kida ti se dah "NE MOGU DA DIŠEEEEM,UMIREEMM UMIIIREEEMM UMIREEEEMMMM, UPOOOOMOOOOOĆĆĆĆ :D " xaxaxa, nijesi sam siguran budi. Koliko imaš godina??? Ako te ništa nije mučilo u pubertetu,definitivno ćeš nešto malo patiti izmedju 20 i 30 god!!! Nijesi platio na mostu,okej,platićeš na ćupriji.... imaš 40 god,definitivno moraš da nadoknadiš propušteno :) i malo da strepiš za život svoj! Vutra ti tu dodje kao ajnšpric,direktno ubrizgavanje panike u mozak,na listu prioritetnih tema... ili je do kvaliteta vutre,nije dovoljno zrela,ili je špricana nečim, pa vileniš....u tom slučaju nadji nekog "poštenog" dilera :) ili uzgoji svoju biljku, što ti Stipe reče neku indiku!
NIJESI SAM,SVI SU PROŠLI NEŠTO SLIČNO,ILI TEK TREBA DA PRODJU evo ti,čitaj pa vidi
https://www.vutra.org/threads/posledice-konzumiranja.11723/
https://www.vutra.org/threads/freaky-reakcija.12367/
https://www.vutra.org/threads/paranoja-ili-nesto-drugo.12125/
ili recimo šta misliš o ovome,izanaliziraj dobro šta sve ima, pa vidi kako si u stvari kul https://www.vutra.org/threads/i-vise-od-ovisnosti.11727/
https://www.vutra.org/threads/cudni-efekti-vutre.5639/

Dosta ti je,pročitaj sve ovo, ireci sebi,PA JA U STVARI I NIJESAM TAKO LOŠ :p
Šta hvali Pakistanu, kakve li tek oni vutre ili hašiša imaju :p :spliff::p
 

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
Pa da.... Jesi li znao Venlo da je od trenutka ulaska koalicije predvodjene sa U S A u Afganistan,proizvodnja heroina u ovoj zemlji se ustostručila. Heroin i vutra nikako ne idu zajedno,jelo_O Ovo je objavila jedna relevantna svjetska organizacija,nijesu moja naklapanja:cool:
 
21.04.2015
8
9
3
28
Jao, Pajo sto ja imam ideju :)
Kada procitam postove ovakvog sadrzaja momentalno mi se zeludac okrene naopako.
Godinu i po konstantnog pusenja u svako doba dana govori o tome da ti nista ne radis, nisi zaposlen, nemas obaveza...
Ne znam koliko godina imas, pretpostavljam da si ih skupio dovoljno da se pocnes zanimati necim konstruktivnim sto ce ti zivot ispunjavati i dati mu nekakav smisao.

Nisam tip čovjeka koji po cijeli dan svira ku*cu i život ga mazi.
Zavrsavam srednju skolu , ove godine punim 19. Dakle ne puno , i što pričate ovdje možda i je još uvijek neko doba puberteta.
Ne vezano za to , nije da se nisam napatio u životu baš od ničega , samo prošle godine sam imao 2 operacije koje nisu bile nimalo lake i ugodne , a uz to nije da klinac mojih godina nema stresova tipa gdje ići dalje i kako proći godinu. Uz to su i normalno sezonski radovi.
Da da , znam , možda je vama nekima ovdje ovo smiješno jer ste vi i stariji i tu su ozbiljniji problemi , no svakom je u njegovim godinama njegovo najteže , i vi ste bili mladi.

@Dzparanoja

Ne vjerujem da je do kvalitete vutre , tj. uvjeren sam da nije do toga.
Smatram da je ovdje sigurno svak pogodio malo istine , izgleda da treba malo vremena i strpljenja da stvari dođu na svoje , što je rekao @Blader probat ću sa dim po dim , pa možda s vremenom tj. hoće i mora biti bolje.
 
Poslednja izmena:

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Povlačim šta sam rekao,ne idi u brdo,ne sadi,ne igraj se s vragom .... završi školu,ne pij alkohol.
Upravo evo za ručkom pričam sa jednim takvim kao ti,po godinama ... ne vidi prst pred nosom a zna sve :D
Uglavnom,nastojat ću izbjeći ovakve i slične teme ubuduće :upiii:
Kud sam i pisao što sam pisao,moj grijeh :(
 

L0oD

Form
Poznanik Foruma
09.03.2015
5.686
20.015
398
Planeta Zemlja
www.vutra.org
Pre 2 dana 20 hiljada ljudi na jednom trgu je pusilo vuju i pazi slucajnosti drugar,svi zivi,zdravi i veseli... nikom nista nije bilo,tako da rlx... moj savet kako da se resis te paranoje ili sta je vec... srolas dzok,isupusis ga i odes pod tus i sve ce bit ok... probaj pa javi ;) Screenshot_2015-04-22-22-36-42.png
 
Poslednja izmena:

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Rano je jutro dok pisem ovaj post... Imam slobodan dan danas, prognoza vremena za moj grad kaze suncan dan,temperatura do 26 stepeni.
Gledam u smotan dzoint ispred sebe na stolu i osjecam skoro pa vece ushicenje zbog samog iscekivanja da cu se tako dobro napusiti kad svane dan, nego sto ce mozda da mi to ushicenje pruzi sama vutra.

Zasto sam ovo gore napisao? Evo, clan kojeg dole citiram je rekao upravo ono sto sam i ja mislio da kazem, jedino sto se ne slazem ono sto kaze da se klin klinom izbija. Moze da ti bude samo jos gore ali opet zavisi od tebe. Prvo si poslazi u glavi zasto pusis travu. I koju ulogu ona ima u tvom zivotu.
Pusim nesto malo preko 15 godina,i svaki put imam to pozitivno ushicenje pre nego li uopste zapalim dzoint. :)
Naravno,desavaju se nekad povremeni ispadi,da tako kazem, desile su se svima, ali to pripisem losoj vutri,ili okruzenju i trenutnoj situaciji u kojoj sam bio dok sam pusio.

:spliff:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: šaran and Bizzzo

Crta_Belog

Banned
Banovan
01.03.2015
116
177
43
38
jbt four twenty i te spike...gle ako ces mi odg i saslusat me, objasnit cu ti..... svi sta ovde pisu seru, nitko nije iskusio to sta ti se desilo, nagadjanja i ispovjesti drugih ljudi.... jedino je točno, uzmi pauzu... ne odgovara ti duvanje, tj., ne odgovara ti strain....pošalji mi P.M. pa cu ti objasnit ;)
 

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
Uuuuuuuu @Crta_Belog....pa kako tako brate,"svi ovdje seru",kako si izvolio reći.....ne misliš li da si ga malo pretjerao sada??? Kako sad,mi svi kenjamo,a ti kao genijalac sve znaš,sve ti je jasno,pa ćeš mu objasnit,jel?!? A svi smo prošli nešto slično,barem jedanput,bad trip....i svi koji su mu nešto savjetovali dobro su mu savjetovali.... a ti sad nama da seremo!!! Nijesi fer,mislio sam da si kul tip. Pošto se vidim razumiješ u hemiju,a korektan odnos prema drugima ti je nezadovoljavajuć....na moju pomoć u tvom dnevniku više ne računaj.....pa ti kemijaj....i vuci crtu čega god hoj;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Crta_Belog and L0oD