Pouèna prièa

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Svizac_:)

Aktivan Član
13.08.2006
110
6
18
39
Evo jedna prièica sa smajlijima pa je pokušajte prevest..

:sun: :dogovor: da se idemo malo proveselit jer smo dan ranije :dolar: . Od nas pet samo jedan frend nije nikad :spliff: , ali je zato poznat kao :loche: , a sa nama je bio i jedan majstor koji je veæ dugo :banana_jahach: ...ono spaljevina prava. I tako svatko je dofurao nešto sa sobom; :loche: neke rakije žešæe, pošto ne :spliff: da mu ne bude :loshe: , ova spaljevina koja je :banana_jahach: dofuro sebi isto ono što voli, a ja naravno uzeo :joint2: :joint2: :joint2: :joint2: :joint2: da se sa ovom drugom dvojicom :bong: :mrdam_guzom: . E da zaboravih reæi da je isto tako jedan od te dvojice imao i :goMno: , ono da ne zafali. I tako gledamo nas petorica di da idemo i uletimo u jednu kafanu u kojoj :band: . Konobar nam odmah sa vrata :dobrodoshao: i donese nam cugu za stol; za :loche: duplu lozu, a ona spaljevina koja je :banana_jahach: se veæ roknuo tako da nije bio u stanju ništa ni pit...ono :banana_smorena: . Ova druga dvojica i ja smo stavili :RastaBong: na stol i prvo spržili :goMno: i zaljevali kolom jer nam se nije dalo :loche: . Kad je nestalo :goMno: izvadih onih :joint2: :joint2: :joint2: :joint2: :joint2: pa smo i to zaroštiljali...uglavnom :rasta: :mudonja: ...ono ko :mrdam_guzom: :mrdam_guzom: :mrdam_guzom: . Jedan frend je tolko bio skršen da je :banana_zelena: ali bilo nam je super...sva trojica smo kasnije :banana_dancing_sha: na mjuzu koju je :band: ...i tako :banana_dancing_sha: jedno dobrih sat vremena i kad smo se vratili sa stol za kojim su ostali :loche: i ona spaljevina :banana_jahach: imali smo šta vidjet... :loche: došlo slabo pa se izrigo :zli_kralj: i to po spaljevini, a što je najgore spaljevina to uopæe nije ni skužio jer je :banana_mrtva: ispod stola...ono :sha: :tuki: . Užasna scena...èim ih je gazda kafane vidjeo odmah ih je izbacio van pa smo pa smo zato i nas trojica morali napustiti kafanu...uglavnom zbog njih dvojice morali smo ranije doma jer su nam totalno :banana_sex: izlazak.

Dakle pouka ova prièe je ta da nije dobro :loche: , a ni :banana_jahach: ili nekim drugim teškim drogama jer to šteti i vama, a i ljudima koji su oko vas...
:afroman: :respekt:
 
18.10.2006
0
0
0
e STARI LUDA TI PRICA SKROZ AL SAM SE ISMIJO HAHAHAHA PRAVI FILM SAM SEBI SREDIO IZ PRICE HEHEHEHE .... SVAKA CAST JESI BIO PODERAN DOK SI PISAO OVU PRICU ??
 

Growimir

Aktivan Član
10.07.2006
309
17
0
Setaju dva prijatelja sumom i na jednom proplanku :watch_plant: i malo su :bis: :spliff: .Krenu kuci i sutra dan bi jos malo :leaf_blunt: vrate se na isto mjesto i uberu malo vise. :zubonja: je primjetio da su se pojavili :crv: i postavio sacekusu.Nasi prijatelji su po treci put dosli a vodile su ih crne misli o :dolar: i htjeli su pobrati sve i :flame: sto ostane da nas jadan ratar misli da je pozar al neko ih je slijedio :eek:sh_tuki:.. . Doslo je do :kenny_revenge: :puc_puc: a iz grma su iskocili :jashe_konja: i sve nase junake :lock: i sad u miru istraznog zatvora :spawa: i sanjaju :joint2:
Nazalost prica je istinita...a pouku izvucite sami :fala_fala:
 

P.P.

Aktivan Član
08.05.2005
291
9
0
34
hehhehehhe bas dobro....
ja i m.m. zapalili malo popodne :cool_smoking: dosta smo mi sredili :joint2: bas je bilo :eek:k:
i sad mi se gadno :spawa: heh.. pozz....