Pozdrav drustvu

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
07.05.2011
13
0
0
32
pozdrav svima!
repostat cu post ovdje, posto sam ga stavio na neprimjereno mjesto dok me kolega nije uputio :)
Znaci novi sam clan, iz HR i do ovog foruma sam dosao relativno "neuobicajenim" kanalima, tj. preko sekcije medicine, gdje je stvarno obilna kolicina korisnih informacija koje, izmedju ostalog, ne bih vjerojatno uobicajenim kanalima pronasao (slava internetu!). A i neposredni rezultat pronalaska foruma je najzad i sama ova emisija ;)
Osobni cilj moje registracije je, vjerojatno kao i kod velike vecine ostalih, da "slavim" kanabis i po mogucnosti doprinesem nekoj u buducnosti mogucnoj legalizaciji iste.
Kao sto sam spomenuo u vezi sekcije medicine, moja pojavnost je ovdje zapravo jedino i iskljucivo u zdravstvenu svrhu (pa i prakticnu, imajuci na umu kanabisov potencijal za vise "sfera"). Hm znam kako zvuci, no ne govorim ovo u neku svrhu da me gledate "neslobodarskim" tipom (xD), ili pak da se osobno pokusavam profilirati kao netko tko je ovdje samo kao aktivist ili razumski procjenjivac vutrine vrijednosti.
Upoznat sa korupcijom svijeta trzista farmaceutologije zdravstva i cijele te sfere zatvorenih dogmatskih s**nja koje vjerujem da znaju svi ponesto upuceniji ljudi, otkrivanje vaznosti vutre za zdravlje je jos vise doprinjelo interesu u istu. Posebice nakon sto mi je djed, relativno dosta mlad, umro od raka nakon sto je prozivio i fizicki i psihicki pakao zracenja kemoterapije i takozvanih "ljekova" koji zapravo unistavaju zdravlje... Takodjer, cesto u mojem okruzenju srecem ljude s nekom vrstom bolesti - posebice unutar obitelji - koje su rapidno pocele rasti u svijetu. A najnoviji šok je taj da je majci dijagnosticiran rani stadij raka maternice, te imajuci sve na umu osobno ne mogu ostati ravnodusan i moram djelovati.

Ako je istina ono sto se toliko govori o njoj (jasno je da osobno nisam nikad dosao u kontakt sa vutrom), i ako je doista tako korisna, cin njenog uzgajanja i proizvodnje ulja se postavlja kao razumsko, bez obzira na zakon.
 

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
796
146
63
(Mjesto gdje bi trebao doci neki tekst sa dubokim znacenjem kojim ti zelim dobrodoslicu...)

:signs046: