Pozdrav ekipi s Vutre!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

420weedman

striček Rizloliz
Banovan
03.09.2016
131
673
93
Pozdrav i poštovanje velikim ljudima s foruma!

Da se predstavim tko sam, što sam doš'o i što radim, 420weedman mi je ime i želim kanabis da sadim :wave:.

Evo ovak, account sam otvorio 2016. godine iz čiste znatiželje prema kanabisu i sadnji(iako tada još nisam znao ni kako se frula smota i s prijezirom gledao na pušače :crazyd:), a forum sam našao tako što sam pretraživao neke stranice otkuda se može naručiti sjeme, našao strain koji mi se svidio i upisao njegovo ime u Google, potrefilo se da je ovdje na forumu bila otvorena takva tema i Google mi je to ponudio. Onda sam malo pretraživao forum i naišao na pravilnik... i tu je sve stalo :D (stalo je iz razloga što sam tada bio maloljetan i odlučio sam prestati posjećivati forum kako ne bih dobio ban. Još jedna stvar vezano za to, klinja k'o klinja postavio sam si tada lažnu godinu rođenja kako bih se registrirao, a sada mi glupo zbog toga, pa bih volio stupiti u kontakt s adminom da mi to promijeni jer su mi namjere iskrene.)

Da nastavim priču dalje, izgleda da mi je da smo marijana i ja bili suđeni jedno za drugo. Prvi put sam frulu zapalio u jesen 2017. godine, s 18 godina, na nagovor frenda koji je smatrao kako bi to pomoglo u mom socijaliziranju. Da ne duljim previše, on je tako smatrao jer sam bio jako povučena i sramežljiva osoba, socijalno snalaženje mi je bilo ravno nuli i on je bio jedina osoba s kojom sam se tada aktivno družio. To moje ponašanje je bilo rezultat raznoraznih obiteljskih problema u ranom djetinjstvu, pa onda maltretiranja u osnovnoj školi od strane vršnjaka zbog fizičkog izgleda, i tako dalje i tako dalje... Elem, prihvatio ja njegovu ponudu, zapalio i nije nekako pretjerano djelovalo na mene. Malo sam se više otvorio prema njemu, lakše mi je bilo razgovarati i puno sam lakše zaspao tu noć ;). Nakon toga smo mi pušili svaku večer po malo, frulu zamotanu u običnu, kratku rizlu za cigaretu i postepeno sam počeo primjećivati razliku u sebi i dobrobit koju mi je pušenje vutre donosilo. Počeo sam konsttrktivnije razgovarati, upoznavao sam nove ljude, polako sam dobivao neku svijest o sebi, samopouzdanje, itd. Paralelno s tim sam počeo slušati rap muziku i za to dvoje držim da su dvije najveće stvari koje su me promijenile.

Na forum sam se vratio zimus kad sam već postao frustriran oko traženja dobre vutre po gradu i općenitog posla s dilerima, te sam usput shvatio da umjesto što dajem novce dilerima u džep, da ih mogu uložiti u kućnu sadnju kanabisa. I od tad sam skoro svakodnevno na forumu, čitam teme, proučavam dnevnike uzgoja, učim kroz neke tuđe greške, zapisujem savjete... Odvažio sam se da moj prvi grow bude ove godine i pred mjesec dana sam krenuo s outdoor-om te paralelnom s njim slažem growbox i nabavljam si opremu za indoor, ali o tom ću više kasnije kad otvorim svoj prvi dnevnik. Do sad sam bio u sjenci i nisam se predstavljao jer nisam bio siguran hoće li biti što od te moje ideje, ali sad sam vam se odlučio predstaviti kako bih nastavio biti dio ove predivne zajednice te kako bih mogao upiti još više savjeta te si naći nekog mentora koji će mi pomoći u tome.

Eto, trebao je biti kratak uvod, ali teško je sve reći u par riječi, nadam se da nisam smorio nikog s ovim. Stay high ljudi! :razvaljen::