Pozdrav forumašima!

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
05.02.2012
6
0
0
54
Pozdrav svima!

Dakle, na forum sam naišao slučajno tražeći odgovore na neka pitanja koja su me mučila, a vezano za moju dragu, kojoj se vratio tumor koji se ne može operirati.. Bila je ponovo na zračenju, a kemoterapiju je odbila, jer je od cisplatina koji se koristio u prethodnoj kemoterapiji ostala praktički invalid (završila sa dva glavna mrtva živca od tri na desnoj nozi, stopalo joj je palo, ne kontrolira ga uopće i jedva hoda sa štakom...), lijeva je u nešto boljem stanju.. Taj vražji cisplatin izaziva tešku neuropatiju (odumiranje) živaca. Da stvar bude tragičnija, njoj su dali 70mg/m2 umjesto 40mg/m2, koliko je uobičajena doza.. Pošto ni ona ni ja nismo optimistični vezano za rezultate ovog zadnjeg zračenja, a tu je službena medicina svoje završila, pročitavši sve od Ricka Simpsona vezano za "ulje", pratio sam ovaj forum od početka godine, i odlučio se registrirati te razmijeniti neka iskustva i dobiti pomoć u pronalaženju najadekvatnijeg "ulja" da probam nekako pomoći svojoj dragoj koja je na kraju snaga i volje za ovakvim životom punim boli, i to svakodnevno, a kada su promjene vremena da i ne spominjem.. Mislim da nemamo još puno vremena, i svaka pomoć po tom pitanju je dobrodošla..

Pozdrav svima još jednom, a pogotovo onima koji se bore sa svojim opakim boleštinama!
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.277
42.438
2.598
Dobrodošao...evo ti da ne tražiš za početak,link sa nekim vrstama za različite vrste bolesti https://forums.vutra.org/content/589-vrste-kanabisa-bolesti-koje-lijece.html
Ako krenite odmah,za neka 3 mjeseca bi mogli imati svoje ulje,pa probati polako borbu na taj način.
Za neke nedoumice,pitanja i sl....najbolje je otvoriti temu u medicini,ili dnevnik uzgoja...i ekipa će pomoći koliko god može.
Sretno.
 

matia

Aktivan Član
13.04.2011
590
260
83
44
Pozdrav Green_day

...dobiti pomoć u pronalaženju najadekvatnijeg "ulja"
Nisam te skontao tu, jel bi radio ulje ili bi riješio negdje? U svakom slučaju bolje je sam posadit pa napravit svoje ulje, ali ako je frka sa vremenom razumijem.
Ako se odlučiš za uzgoj, ekipa je tu da ti pomogne, sretno :)