Pozdrav forumašima!

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
05.02.2012
5
0
0
52
Pozdrav svima!

Dakle, na forum sam naišao slučajno tražeći odgovore na neka pitanja koja su me mučila, a vezano za moju dragu, kojoj se vratio tumor koji se ne može operirati.. Bila je ponovo na zračenju, a kemoterapiju je odbila, jer je od cisplatina koji se koristio u prethodnoj kemoterapiji ostala praktički invalid (završila sa dva glavna mrtva živca od tri na desnoj nozi, stopalo joj je palo, ne kontrolira ga uopće i jedva hoda sa štakom...), lijeva je u nešto boljem stanju.. Taj vražji cisplatin izaziva tešku neuropatiju (odumiranje) živaca. Da stvar bude tragičnija, njoj su dali 70mg/m2 umjesto 40mg/m2, koliko je uobičajena doza.. Pošto ni ona ni ja nismo optimistični vezano za rezultate ovog zadnjeg zračenja, a tu je službena medicina svoje završila, pročitavši sve od Ricka Simpsona vezano za "ulje", pratio sam ovaj forum od početka godine, i odlučio se registrirati te razmijeniti neka iskustva i dobiti pomoć u pronalaženju najadekvatnijeg "ulja" da probam nekako pomoći svojoj dragoj koja je na kraju snaga i volje za ovakvim životom punim boli, i to svakodnevno, a kada su promjene vremena da i ne spominjem.. Mislim da nemamo još puno vremena, i svaka pomoć po tom pitanju je dobrodošla..

Pozdrav svima još jednom, a pogotovo onima koji se bore sa svojim opakim boleštinama!
 

VenloNL

s kauča na fotelju s fotelje na kauč
Poznanik Foruma
07.06.2010
7.386
35.627
2.598
Dobrodošao...evo ti da ne tražiš za početak,link sa nekim vrstama za različite vrste bolesti https://forums.vutra.org/content/589-vrste-kanabisa-bolesti-koje-lijece.html
Ako krenite odmah,za neka 3 mjeseca bi mogli imati svoje ulje,pa probati polako borbu na taj način.
Za neke nedoumice,pitanja i sl....najbolje je otvoriti temu u medicini,ili dnevnik uzgoja...i ekipa će pomoći koliko god može.
Sretno.
 

matia

Aktivan Član
13.04.2011
590
258
83
42
Pozdrav Green_day

...dobiti pomoć u pronalaženju najadekvatnijeg "ulja"
Nisam te skontao tu, jel bi radio ulje ili bi riješio negdje? U svakom slučaju bolje je sam posadit pa napravit svoje ulje, ali ako je frka sa vremenom razumijem.
Ako se odlučiš za uzgoj, ekipa je tu da ti pomogne, sretno :)